Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Rob_Zombie 06.09.2008 18:10

Fantastyczna gra, nie ma co. W końcu Słoweńcy to prawdziwa potęga, w ostatnich eliminacjach ME wygrali cały jeden mecz, i to z nie byle kim, bo z Luksemburgiem!
Ciekawe iloma obrońcami i defensywnymi pomocnikami zagramy z San Marino? I ciekawe czy kiedyś w końcu doczekamy się selekcjonera który będzie powoływał (i wystawiał) zawodników którzy aktualnie są w formie...?

K_2 06.09.2008 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żuczek (Post 599354)
Jest wielu zawodników, którzy bardzo dobrze radzą sobie w swoich klubach (np. Wichniarek, Jeleń), a pan Beenhakker nie wiadomo dlaczego ich nie powołuje.

Saganowski tez gwiazda ,Southampton 2 liga czyli poziom Rasiaka i teraz Aalborg :rotfl: Wichniarek napi*rdlala bramki w Niemcach ,to samo Jelen ,i wlasnie pod nich powinno ustawiac sie gre ,a nie pod Piszczka

kreseq 06.09.2008 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K_2 (Post 599351)
Jakos Brozek nie placze ze nie go nie wzieli na mundial ,natosmiast Roger obywatelstwo zmeinil zeby zagrac :lol:

Tak, Brozio kocha Wisle ponad zycie :) Prosze Cie... Waszych wiernych zaciag skonczyl sie na Blaszczykowskim. Brozek chcial grac w reprze i zrobi wszystko by w niej grac. Pogra w Wisle, wypromuje sie moze i zniknie, pojawi sie moze w barwach bialo czerwonych. Pilkarz to wyrobnik i jak nie ma kasy odpowiedniej ( jak Blaszczykowski czy Fabianski ) to pierdzieli farmazony jak bardzo kocha klub. Pilkarz to zawod a nie milosc do klubu ( przynajmniej nie w Polsce gdzie zarobki sa zenujace ). Wiem cos o tym bo sam kopalem pilke zawodowo.

<Crasch> 06.09.2008 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 599346)
To proste. nie ma kto grać. Nie mamy ani jednego zawodnika, który grałby w silnym europejskim zespole. Co gorsza ci którzy są w tych średnich, siedzą zazwyczaj na ławce. Nasza liga to dno, a o sile naszych drużyn często stanowią obcokrajowcy. Dziś w reprezentacji gra Piszczek , Kowalski ... ja nawet nie wiem z jakich klubów oni są. I żeby nie było, nie twierdze że jakby zagral Brożek czy Głowacki to by było lepiej. Poprostu nie mamy piłkarzy i tyle.

no i co, przyjdzie ktoś inny i co zrobi? wyczaruje sobie zawodników ? Nie żebym był zwolennikiem LB, ale tutaj nawet Scolari czy inny Benitez by nic nie zrobił .

Jak to nie ma? a Wichniarek, Jeleń, Brożkowie?

oni nie grają w silnych klubach?
Ale Benhakker woli piszczka który nawet nie jest typowym napastnikiem, gdy wszedł Saganowskigra jakoś zaczęła wyglądac.
Niestety zawiodłem się na: Fabiańskim, Wasilewskim, Krzynówku,Murawskim,Piszczku, właściwie to całej obronie.

na + jedynie Błaszczykowski i Saganwski, widac bylło że tylko oni walczyli.

co do Krzynówka, już do K**** nędzy od 3 lat wykonuje rzuty wolne i rożne, przez te 3 lata tylko raz strzelił bramke Austryjakom. Ale żaden inny rzut wolny wykonywany przez niego nie przyniosł skutku. Gdy to robił szymkowiak, albo Żurawski było o wiele lepiej.
Już mnie to irytuje, przeciez to ewidentnie widac że Krzynówek tego robic niepotrafi, a na pewno są w kadrze którzy umią to robic lepiej chocby nasz Brazylisjki Polak, Roger.

Maciuś 06.09.2008 18:15

Blaszczu byl super, Roger i Krzynio a fe, srodek defensywy wolny i ospaly, Wasilewski bez komentarza, napastnikow zero, Leo odejdz.
Trzeba wydac milionik euro, zatrudnic jakiegos super specjaliste i powiedziec mu: "panie, olac MŚ 2010, masz pan zrobic tak zeby w 2012 roku Polska grala ladna i skuteczna pilke". Inaczej nie da rady :/

K_2 06.09.2008 18:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 599357)
Tak, Brozio kocha Wisle ponad zycie :) Prosze Cie... Waszych wiernych zaciag skonczyl sie na Blaszczykowskim. Brozek chcial grac w reprze i zrobi wszystko by w niej grac. Pogra w Wisle, wypromuje sie moze i zniknie, pojawi sie moze w barwach bialo czerwonych. Pilkarz to wyrobnik i jak nie ma kasy odpowiedniej ( jak Blaszczykowski czy Fabianski ) to pierdzieli farmazony jak bardzo kocha klub. Pilkarz to zawod a nie milosc do klubu ( przynajmniej nie w Polsce gdzie zarobki sa zenujace ). Wiem cos o tym bo sam kopalem pilke zawodowo.

O czym ty gadasz ? Brozek jak bedzie mial oferte korzystna dla siebie i dla klubu to mysle ze kazdy kibic to zrozumie ze odejdzie.Nie kazdy musi odchodzic w stylu Dolhy czy Kokoszki (przyklad chocby wlasnie z Blaszczykowskim czy Zurawskim) . Kazdy pilkarz by chcial grac w reprezentacji,Brozek ,pewnie tez ,ale wlasnie jego nie masz sie co czepiac , bo nie pojechal na ME i mial "centralnie to gdzies" ,a taki Roger spiewa dzis hymn Polski :lol:

Krissu 06.09.2008 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 599349)
Jachting - Zmiennicy lepiej zagrali niz Roger?

Nie.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 599349)
Podaj mi godnego zmiennika dla Rogera :)

Boguski?

Rob_Zombie 06.09.2008 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 599359)
"panie, olac MŚ 2010, masz pan zrobic tak zeby w 2012 roku Polska grala ladna i skuteczna pilke". Inaczej nie da rady :/

co za idiotyzm... :rotfl:
Na euro 2012 będziemy mieli 2 lata do budowania zespołu, to jest znacznie więcej niż wystarczająco. Nie sądzisz chyba że trener będzie jasnowidzem i na 4 lata przed turniejem będzie powoływać tych którzy wtedy będą w formie...

westersyl 06.09.2008 18:20

Cytat:

Brakuje mi tutaj....Rybusa :D Powaznie mowie. Obok Blaszcza by mogli zamieszac.
Haha dobry żart.
Cytat:

Brozek chcial grac w reprze i zrobi wszystko by w niej grac.
O ile wcześniejszy cytat jest żartem to ten jest komedią.
Brożkowi ta repra nie jest do niczego potrzebna, nigdy nie płakał tak jak Wichniarek i nie kończył kariery jak Jeleń. Jak mu bardzo zależało widzieliśmy na meczu z USA.

Dla kariery Brożka będzie najlepiej jak będzie się trzymał zdala od Leo i jego chorej selekcji, pomysłów.

Raimond 06.09.2008 18:21

Przykro mi to mówić, ale Leo się skończył. Nie ma pomysłu na reprezentację. Widać to od meczu z USA...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 599369)
największy pozytyw meczu to nasze dwie flagi

dokładnie:) i jeszcze fajna oprawa na początku

pan_premier 06.09.2008 18:22

najwiêkszy pozytyw meczu to nasze dwie flagi , bo dzieki temu, jak juz szybko sprawdzi³em, na kibicach maja znowu rozkminkê i bedezie tam mozna jutro zajrzec dla poprawienia humoru

decyzji personalnych Leo nie komentuje bo 'jest blizej druzyny'
:lol:

dynek.pl 06.09.2008 18:24

Ten mecz potwierdzil stara prawde, ze nie potrafimy grac meczow towarzyskich. Przeciez to nie mogl byc eliminacyjny prawda ? Na takim stadionie nie rozgrywa sie meczy w 40 mln kraju bedacym czlonkiem UE, gdzie futbol jest sportem nr 1.
Druga sprawa to pora meczu - kto to wymyslil ? Moze znow angielska telewizja, a moze slowenska tv dala taka kase, ze nie wypadalo robic meczu o 20 ? Wtedy moze naszym grajkom starczyloby sil na wiecej niz 20 min co nie zmienia faktu, ze z takim przygotowaniem kondycyjnym to mozna grac z bankierami w lidze luksemburskiej, a nie na mundialu w RPA.
Obecnosc Jopa na boisku w kazdym meczu to sabotaz. Niewiem co miala wniesc zmiana Bandrowskiego na Murawskiego ?
Mielismy w tym meczu Fabianskiego z Blaszczykowskim i 9 spoconych koszulek. Zawiodlem sie na Kowalczyku - z kryciem na radar na obronce to on sie nie nadaje.

Clapham 06.09.2008 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez <Crasch> (Post 599358)

Niestety zawiodłem się na: Fabiańskim.

Ale czemu? Szczerze pytam, bo nie ogladalem pierwszej polowy. Widzialem skróty i przy bramce nie zawinil, a pare razy tak obronil, ze duze brawa. Zreszta w drugiej polowie tez.

dynek.pl 06.09.2008 18:28

Cytat:

Trzeba wydac milionik euro, zatrudnic jakiegos super specjaliste i powiedziec mu: "panie, olac MŚ 2010, masz pan zrobic tak zeby w 2012 roku Polska grala ladna i skuteczna pilke". Inaczej nie da rady :/

Z olaniem MS sie zgadzam - i tak nikt sie tam chyba nie wybiera. Natomiast co to pierwszej czesci to nie ma takiego treenra, ktory majac do dyspozycji 3 dni zrobi druzyne z zawodnikow, ktorzy po 30 min grania wygladaja jakby pracowali 8 godz. w kopalnii i tak tez sie poruszaja po boisku.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 599369)
najwiêkszy pozytyw meczu to nasze dwie flagi , bo dzieki temu, jak juz szybko sprawdzi³em, na kibicach maja znowu rozkminkê i bedezie tam mozna jutro zajrzec dla poprawienia humoru
:

A mi sie to nie podobalo. Taka napinka przed cala Polska - popatrzcie jestesmy koazcy bo gramy na stadionie naszej zgody to wywiesimy flage klubowa. Moglibysmy zrobic zrzute na jakas fajna flage w barwach narodowych.

Ciastek1 06.09.2008 18:29

Z zawodników których bezczelnie pomija siwy przy powołaniach można stworzyć reprezentację grającą o klasę lepiej niż ta którą widzieliśmy w dniu dzisiejszym , do szczęścia brakowało tylko Tomasza 'international level ' Zahorskiego .i niech nikt nie mówi ,że w Polsce nie ma lepszych zawodników , co to za trener gra jednym napastnikiem z drużyną którą wyprzedzamy w rankingu FIFA o 40 miejsc?? Jedynym atutem leo była motywacja bo jeszcze rok temu potrafili wierzyć w jego bajki nasi piłkarze, teraz gdy już nie udaje mu się ich motywować wychodzi na jaw , że on dobry był ale jako psycholog kadry nie trener. Kasperczak!!

jachting 06.09.2008 18:30

Cytat:

Jachting - Zmiennicy lepiej zagrali niz Roger? Czlowieku on nie jest w formie a i tak zjada ich na starcie. Przetrzyj oczka zatarte nienawiscia. Zal czytac takich ludzi. Ty bys chcial cala Wisle w reprze...ja znam ten bol :) Podaj mi godnego zmiennika dla Rogera :) Moze pogadamy o Murasiu ktory zagral takie dno ze az zeby bola, lub Jopa ktory nie wie jak sie nazywa? Troche obiektywizmu. Nie mamy na miejsce Rogera NIKOGO.
To prawda że bije w moich wypowiedziach brak sympatii do niego
Ale on jest bez formy i jak na razie więcej czarów w jego grze niż pożytku .
W ogóle mnie nie przekonuje,do tego przynosi pecha :D
Powinniśmy grać dwójką napastników na szpicy .

pchelas 06.09.2008 18:33

Leeoooo dał dupy z tym składem (tak jak i z powołaniami) i tyle. Czemu jeden napastnik? Czemu Piszczek? Czemu Bandrowski? Gdzie Wichniarek? Gdzie R. Lewandowski, który jest w formie?
Wstyd i hańba.

K_2 06.09.2008 18:33

Ja mysle ze jak dalej tak bedzie wygladac szkolenie mlodych i wogole sport w Polsce to na Euro 2012 mozemy byc pewni tylko dwoch rzeczy:
1.Listkiewicz bedzie prezesem PZPN
2.Jop bedzie podstawowym stoperem reprezentacji.

Mario Nh 06.09.2008 18:34

Co to za gra naszych ? Co to za trener ? Co to za kibice ?

Z A - klasy.

DevilMayCry 06.09.2008 18:36

jak ten guru od siedmiu boleści nie wystawi od 1-ych minut spotkania z San Marino Boguskiego i Lewandowskiego , to mnie potarga :/ Ten jego 1wszy skład gra taką padake jak nigdy dotąd.To jak Ci "boscy pilkarze" poruszali się dziś na boisku to wołało o poste do nieba.Do qzwy nędzy to jest reprezentacja!!! nosicie orzełka na piersi (a to do czegos zobowiązuje), jeżeli tego nie rozumiecie to w..........ać z niej.Boże ,ale ciśnienia dostałem :D

Elendil 06.09.2008 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl
Ten mecz potwierdzil stara prawde, ze nie potrafimy grac meczow towarzyskich. Przeciez to nie mogl byc eliminacyjny prawda ? Na takim stadionie nie rozgrywa sie meczy w 40 mln kraju bedacym czlonkiem UE, gdzie futbol jest sportem nr 1.

otrząsnij się. To inne stadiony mamy tak wypaśne? To na Euro zagraliśmy tak wybornie?

Leo, bye bye!

Heniu Kasperczak! :D

K_2 06.09.2008 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 599384)
otrząsnij się. To inne stadiony mamy tak wypaśne? To na Euro zagraliśmy tak wybornie?

Leo, bye bye!

Prawda to jedyny czlowiek ktory zna polskie realia i przy okazji jest swiatowym specjalista,ale to czlwoeik troche spoza PZPN i Listek by nei mial nad nim kontroli wiec watpie zeby zostal trenerem na teraz

Elendil 06.09.2008 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K_2
Prawda to jedyny czlowiek ktory zna polskie realia i przy okazji jest swiatowym specjalista,ale to czlwoeik troche spoza PZPN i Listek by nei mial nad nim kontroli wiec watpie zeby zostal trenerem na teraz

za Listkiewicza Roman Kołtoń! On wie wszystko :D

djjamajczyk 06.09.2008 18:41

Leoooooo Why ?
Chyba zapomniano wysłać powołania do Jelenia i Wichniarka.
na + wg. mnie to Żewłakow , fabian i Błaszczykowski.
reszta źle lub fatalnie .
jeśli uzyskamy kwaflifikacje to będzie cud bo z ta gry to popłyniemy z Czechami , Słowakami i Irl. Północna na wyjeździe. neich dograja de eliminacje i wysłac Bembauera :D na zasłuzona emeryture.

dynek.pl 06.09.2008 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 599384)

Leo, bye bye!

Sam sie otrzasnij z tym Heniem. Nie pamietasz kogo on do Wisly sprowadzal ? Bellotte, Ouadja, Brasilia.
Jak na tak samo cenialby umiejetnosci graczy, ktorych by powolywal to dziekuje.
Chyba by mu musial Smude kadre wybierac zeby to jakos wygladalo.

AYALA 06.09.2008 18:42

Wichniarek-Brożek-Boguski na tych zawodnikach powinna sie opierać siła ofensywna kadry.Wichniar został wybrany najlepszym zawodnikiem Bundesligi w Sierpniu a Leo go pomija ..... dziwne.

gigant 06.09.2008 18:42

Leo to jakiś ****a dziwak. Zabiera na kadrę iluś tam piłkarzy a jako zmiennika zawsze wpuszcza tego dowołanego w ostatniej chwili. Na Euro Piszczka, dzisiaj Sagana. Nie mam nic do obydwóch, ale zadziwia mnie dziwny tok myslenia Benhałera.

wtf 06.09.2008 18:42

Cytat:

Blaszczu byl super, Roger i Krzynio a fe, srodek defensywy wolny i ospaly, Wasilewski bez komentarza, napastnikow zero, Leo odejdz.

Za taką kasę to mówi się: "Nie wiem k....a jak, Pana ale drużyna ma wygrywać".

Trener wypalił się bez dwóch zdań, drużyna gra kiłę od meczu z Austrią i nie widać nawet najmniejszych symptomów poprawy. Jestem daleko od drużyny ale zmiana Murawski - Bandrowski przy stanie 1:1 to może i niezły pomysł ale jak się gra z Francją ale nie ze Słowenią, przecież to jest bardzo słaba drużyna. Pierwszy skład na ten mecz to został chyba wybrany drogą losowania, Piszczek jako jedyny napastnik - nie mogę znaleźć logicznego wytłumaczenia tej decyzji.

Rozgrywanie meczu eliminacyjnego na "obiekcie" we Wrocławiu to jakiś żart obłąkanego (piszę "obiekt" a nie "kurnik" tylko z sympatii do wrocławian)

PS Teksty typu Rybus do kadry to na dzień dzisiejszy lepiej umieszczać na bashu a nie na forum (taka tam sugestia), z czasem - czemu nie.

Schabek 06.09.2008 18:46

Czas na analizę gry poszczególnych zawodników :P
-Fabiański : Obronił co mógł przy bramce mógł się zachować troszkę lepiej, jego wykopy nie były dziś najlepsze (raz wyrzucił piłkę poza stadion :D:D)Ocena : 5
-Wasilewski : W pierwszej połowie starał się włączać do akcji ofensywnych z Kubą ale w drugiej to już w ogóle. Spóźniony przy bramce. Ocena 4
-Żewłakow : Strzelił karnego ale ja nie widzę go jako dyrygenta naszej linii obrony według mnie powinien wrócić na bok Ocena 6
-Bosacki/Jop : Ten pierwszy hmm niewidoczny błędy w kryciu i przy wyprowadzaniu akcji Ocena 2 Drugi natomiast dostosował się do jego poziomu czyli taka sama ocena
-Kowalczyk : Dla mnie przeszedł obok meczu brak akcji ofensywnych spóźniony w defensywie Ocena 2
-Błaszczykowski : Sam meczu Kuba nie wygra Ocena 8
-Lewandowski :zupełnie bez formy jego nie celne podania strasznie mnie... :evil: Ocena 3
-Murawski/Bandrowski : Jeden gorszy od drugiego w ogóle nie widoczny przez pierwszą połowę pan M pan B w drugiej ze 2 przechwyty Ocena dla obu 1+
-Roger(Perejro:D): Co on robi w kadrze skoro nie ma siły przebiec 90 minut ?? Ocena 2
-Krzynówek : Prosi go ktoś o wykonywanie stałych fragmentów ?? NIE!! Bez formy Ocena 3
-Piszczek : On nigdy nie będzie typowym killerem widać było jak ciągnie go do skrzydła Ocena 4
-Saganowski : Za krótko na boisku ale coś starał się zrobić

Podsumowując kiedyś defensywni pomocnicy byli siłą naszej kadry a teraz ??LEO!! z San Marino musimy wygrać minimum 5-0

Elendil 06.09.2008 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl
Sam sie otrzasnij z tym Heniem. Nie pamietasz kogo on do Wisly sprowadzal ? Bellotte, Ouadja, Brasilia.
Jak na tak samo cenialby umiejetnosci graczy, ktorych by powolywal to dziekuje.
Chyba by mu musial Smude kadre wybierac zeby to jakos wygladalo.

no to zostaje tylko Maciej Skorża, który potrafi całkowicie odmienić drużynę. Ja go jednak wolę w Wiślę, nawet gdy przegrywamy w PE ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Schabek
Podsumowując kiedyś defensywni pomocnicy byli siłą naszej kadry a teraz?

zaczęło się psuć, gdy odszedł Sobol.

unpredictable_wislaczka 06.09.2008 18:53

Gdyby reprezentacja składała się z 11 Błaszczykowskich,to byłoby pięknie. Liczę,że Paweł na San Marino wyzdrowieje,ale tak w pełni i pokażą z Kubą wszystko to,co w fazie grupowej PUEFA. A co do personaliów,to Leo już dawno pokazał,że on z reguły nie stawia na ludzi,którzy aktualnie są w formie,bo "mu do koncepcji gry nie pasują"(nie dotyczy każdego,ale jednak paru) Dziwna taktyka,której chyba większość nigdy nie zrozumie:/

Zieniu17 06.09.2008 19:02

Na tle cienkiej Słowenii przentowaliśmy się naprawde bardzo słabo, tylko ciut lepiej niż na tle dużo silniejszej Ukrainy. Trudno w tym meczu dostrzec jakiekolwiek pozytywy, poza rzecz jasna grą Kuby Błaszczykowskiego, który poniżej pewnego poziomu poprostu nigdy nie schodzi. Jak słaba jest nasza kadra można się przekonać, gdy w dzisiejszym meczu na boisko wszedł znakomity środkowy obrońca Mariusz Jop. Leo Benhakker chyba już stracił autorytet u piłkarzy i moim zdaniem nie warto się dalej razem męczyć.

Kamson 06.09.2008 19:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 599315)
Kim my mamy straszyć... oprócz Kuby nie widze nikogo innego kto pociągnie gre.

Jak ja to rozkminiłem to pojęcia nie mam.

Lewa obrona, kto to jest ten Kowalczyk? Konia z rzędu temu kto powie, że jest lepszy od Piotrka Brożka. Środek obrony, w sumie to nie mamy kim tam grać. Może gdyby powołać Głowe(gdyby nie kontuzja)/Jodłowca... Środek pomocy to dramat. Pyry Murawski i Bandrowski grali w chodzonego. SOBOL WRÓĆ! M. Lewandowski - jak mnie wkvrwiają te jego strzały z dystansu gdy można zagrać piłke. A wiecie ile bramek zdobył? 3 (słownie TRZY) w 51 meczach w reprze. Błaszczu tak jak mówiłem. Nasz numer 1. Obecnie niestety nikt do pięt mu nie dorasta. Perejro zamiast efektywnie woli efektownie. Krzynówek... stara sie, ale nie wychodzi. Zauważalny brak gry w klubie. No i Piszczek. To ma być ten wysunięty napastnik? Ja bym tam widział Lewandowskiego (nr 1 Brożek oczywiscie ale kontuzja..) albo nie powołanego Wichniarka! A w miejsce Krzynówka Jeleń.
Mam nadzieje, że z San Marino Brożek będzie mógl grać, Boguski dostanie szanse i zagramy z przodu 2 napastnikami.

Co za buce śpiewały dziś "Leeeeeeełooooooooooooooooo"??

RAPH 06.09.2008 19:14

extra dziadostwo zaprezentowane przez pana Rogera
kto to jest niejaki kowalczyk?
kto mial niby strzelac gole skoro nie bylo napadziora w skladzie przez 70 minut?
krzynio niestety na emeryturę...
Leo nie daje chyba rady...

Wiślak_358 06.09.2008 19:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 599406)

Lewa obrona, kto to jest ten Kowalczyk? Konia z rzędu temu kto powie, że jest lepszy od Piotrka Brożka. Środek obrony, w sumie to nie mamy kim tam grać. Może gdyby powołać Głowe(gdyby nie kontuzja)/Jodłowca... Środek pomocy to dramat. Pyry Murawski i Bandrowski grali w chodzonego. SOBOL WRÓĆ! M. Lewandowski - jak mnie wkvrwiają te jego strzały z dystansu gdy można zagrać piłke. A wiecie ile bramek zdobył? 3 (słownie TRZY) w 51 meczach w reprze. Błaszczu tak jak mówiłem. Nasz numer 1. Obecnie niestety nikt do pięt mu nie dorasta. Perejro zamiast efektywnie woli efektownie. Krzynówek... stara sie, ale nie wychodzi. Zauważalny brak gry w klubie. No i Piszczek. To ma być ten wysunięty napastnik? Ja bym tam widział Lewandowskiego (nr 1 Brożek oczywiscie ale kontuzja..) albo nie powołanego Wichniarka! A w miejsce Krzynówka Jeleń.
Mam nadzieje, że z San Marino Brożek będzie mógl grać, Boguski dostanie szanse i zagramy z przodu 2 napastnikami.

Mam pomysł może całą Wisłę powołać.:rotfl:

djjamajczyk 06.09.2008 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 599406)

Pamiętam jak Leon (nie)Zawodowiec kiedyś powiedzaił ze jest przyzwyczajony i że nie raz nie dwa już jego imie było skandowane , wiec staru.. się przyzwyczaił a ludzie myśla ze to gó..cudotwórca , wielki jak Machu Pichu Błąd.. Dla mnie Leo powinien odejśc po ME , powiedział że jedziemy po medal a czegoś takiego nie było a była żałosna gra . Teraz nielatającemu Holendroi zalezy tylko na kasie oz PZPN-u i żeby dokibloweac do końca i zaraobić na kolejny domek na Antylach Holenderskich...
Leo gra bez pootu i pomysłu , w lidze mamy mase takich trenerów jak Ty , a uż kilku naprawde lepszych (Maciuś :D ) wiec jak nie masz ochoty podaj sie do dysmisji a nie jeszcze nam rób uwagi i nas pouczaj.....

thomasson 06.09.2008 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak_358 (Post 599412)

Ja to bym proponował zrobić mecz Wisła - Polska. Chyba skończyło by się pogromem...:rotfl:

jachting 06.09.2008 19:58

Nie bylo konferencji z Benem po meczu ?

Kamson 06.09.2008 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak_358 (Post 599412)

A tak dokładnie to o co ci chodzi z tą ironią? :)
Piotrek Brożek gorszy od Kowalczyka?
W środku obrony wspomniałem o Głowie i Jodłowcu. Nie nadali by sie? Jop lepszy?
El. ME 2008 - pamiętasz gre Sobola? To on czyścił cały środek.
Brożek to obecnie nasz najlepszy wysunięty napastnik. Też sie nie zgodzisz?

Wspominałem też o Wichniarku, Jeleniu i w/w Jodłowcu a więc jak widzisz nie chce Polski złożonej z samych Wiślaków. Dziwie się np. czemu Łobodziński jest regularnie powoływany...

Schabek 06.09.2008 20:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jachting (Post 599425)
Nie bylo konferencji z Benem po meczu ?

Była pokazywali na wiadomościach sportowych na jedynce nie miał odwagi nasz 'kołcz" prosto w oczy powiedzieć dlaczego tak gramy tylko cały czas z głową w dół :(

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl