![]() |
Jak wyglada sytuacja z biletami na arke?? Jakies kolejki?? i czy wogole sa jeszcze bilety??
|
Cytat:
|
Plus jest taki że każdy kto chce może przyjść jutro i kupić nawet 5 minut przed meczem pewnie...można też na zniżkę się załapać albo za 20 zł kupić u konia...
minus jest taki że bilety tanie nie są i nie będzie 15k;/ |
A czy zaraz przed meczem da rade kupic bilet ze znizka na karte kibica w wislackim swiecie??
|
Cytat:
|
nie da rady dgyż w dniu meczu bilety będzie można kupować przez cały dzień od 10.00 (przy czym po zamknięciu WŚ czyli od 14.00 tylko w kasach)
|
Informujemy wszystkich sympatyków Białej Gwiazdy, iż w dniu dzisiejszym (sobota) sklepik "Wiślacki Świat" będzie otwarty w godzinach 10:00 - 12:00 W dalszym ciągu w sprzedaży są bilety na mecz z Arką Gdynia w cenie 30 i 40 z kartą kibica oraz 35 i 45 w wolnej sprzedaży. Dostepne są także bilety na mecz 1 rundy pucharu UEFA z Tottenhamem w cenach 120 i 150 dla posiadaczy kart kibica, natomiast wolna sprzedaż biletów rozpocznie się od poniedziałku(tj. 29.09) źródło: skwkpl |
Beda jescze przed samym meczem bilety na D za 10 zl?
|
Cytat:
|
mam pytanko wiadomo ilu tych cymbałów z gdyni przyjedzie dostali wogóle jakies bilety pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak myslicie kupie 2 h przed meczem bilet za 10zl ??
|
Cytat:
|
Ludzie kuźwa czytajcie :) Jak przyjdziecie wcześniej to pewnie kupicie...chociaż nitk wam pewności nie da :|
|
Panowie, bilety będą na 100% !
Stawcie sie tylko odpowiednio wcześniej przsy kasach stadionu. Na Lechu nie było kompletu, trudno zatem oczekiwać pełnych trybun na jakimkolwiek innym meczu ligowym w tej rundzie... A tu co mecz te same posty - "czy będą bilety na D?", "jak myślicie, wystarczy biletów?", normalnie czytać się tego nie da. |
Kupię dwa bilety na Totenham na sektor A lub B. Jeśli ktoś ma do sprzedania, proszę o priv
|
w Wiślackim świecie sprzedają... teksty, są tutaj takie jakby na kazdym meczu komplet był i trudno było bilet dostać.
|
to dobrze, że można kupić, ale może ktoś akurat nie może być z różnych względów na meczu, więc chce sprzedać bilet, dlatego piszę, że ja chcę kupić
|
Ktoś wie czy jutro można będzie kupić bilety w wolnej sprzedzaży na Tottenham ne E i jeśli tak to za ile?
|
Cytat:
|
Będzie można, za 120zł
|
Podobno nie ma być kompletu, nie jestem z Krakowa. W związku z tym mam pytanie czy przed takimi waznymi meczami jest jakaś szansa kupienia biletu w kasach przed meczem ? Nawet o godz. 11. ?
|
Bilety ulgowe nie obowiązują na meczach UEFY? :-p
|
jakby jakiś karnetowiec nie dał rady pójść na Tottenham i ma możliwość odsprzedania biletu w cenie 70 złotych jestem chętny mam karnet ale zaspałem z kupnem biletu :( ! jakby co BARDZO PROSZĘ NA PRIV !
|
Kupie bilet na Tottenham, na sektor D za 85-90 zł :-D jakby co to priv
|
Cytat:
A skoro wybierasz się na D to pamiętaj że to młyn a nie ogródek piwny gdzie można zjeść kiełbaskę albo zoo gdzie się robi fotki zwierzakom ;) http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4627 Pozdrawiam. |
Sprzedam bilet na A. Cena 130,- priv nieaktualne
|
Do sprzedania bilet sektor D za 100 zł -
|
Od kiedy są w sprzedazy bilety na PE z Cracovią? Spiker na meczu mówił ze dla posiadaczy kart kibica od soboty czyli od dzisiaj natomaist na oficjalnej piszą że od poniedziałku...
|
To chyba zły temat ale mam pytanie czy na meczu PE z cracovia mają byc pejsy??
|
gilardino - od piątku trwa sprzedaż dla osób posiadających karty kibica, a od poniedziałku wolna sprzedaż
|
Cytat:
|
Bilety na mecz z Cracovią
W poniedziałek 6 października rusza sprzedaż biletów na mecz z Cracovią. Mecz z Cracovią Kraków odbędzie się w czwartek 9 października o godzinie 20:30. Zapraszamy wszystkich do przyjścia na to spotkanie i wsparcia Białej Gwiazdy gorącym dopingiem! Bilety na wszystkie sektory kosztować będą 10 złotych. Mecz objęty jest karnetem na rundę jesienną 2008/09 co oznacza, że posiadacze karnetów na rundę jesienną wchodzą na ten mecz w ramach karnetu, bez potrzeby zakupu dodatkowych biletów. Wejściówki sprzedawane będą: - w sklepie "Wiślacki Świat" (wejście na sektor B) - dla posiadaczy elektronicznych Kart Kibica - w kasie sektora B - bilety na sektory B i D dla nieposiadających Kart Kibica - w kasie sektora C - bilety na sektory A i E dla nieposiadających Kart Kibica Bilety od poniedziałku do środy można kupować od 11:00 do 18:00, w dniu meczu od 11:00 do 16:00 ("Wiślacki Świat"), potem w kasach stadionu. Ponieważ decyzją policji spotkanie zostało uznane za mecz podwyższonego ryzyka, przy zakupie biletu wymagane będzie okazanie dokumentu tożsamości (dowód osobisty, paszport, legitymacja szkolna itp.) każdej osoby, dla której kupowany będzie bilet. Dzieci do lat 12 (do rocznika 1996 włącznie) wchodzą na mecz za darmo. Zapraszamy! Wisła Kraków SA |
Witam
Chciałem zapytać tych co byli po bilety na czwartkowe spotkanie czy sa kolejki ?? |
Siema
Byłem około 13 i nie było wogóle kolejek. Pozdro |
Jakie kolejki?
Nie bylo kompletow na meczach z Barcelona, Lechem czy Tottenhamem to maja byc na mecz w pucharze ekstraklasy w ktorym bedziemy grac conajmniej w polowie rezerwami? Jak na stadionie bedzie nas 6-7 tysiecy to bedzie dobrze. |
Dyson tylko zauważ, że bilety są po 10 zł i godzina chyba wszystkim odpowiada, a na mecz z Tottenhamem bilety były po 120 zł i c*ujowa godzina, pozatym to są derby!
|
Cytat:
|
czy na pejsy bez KK jest oplata manipulacyjna czy nie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl