![]() |
Myślę, że w weekend mogą Ci poprawić humor, bo pewnie wygrają z Boro.
Cytat:
Też nie lubię live'ów. Pierwszy raz na tym gram :D . Krew mnie zalała jak zobaczyłem remis Nice i musiałem się odegrać, co mi się udało. Teraz byle do piątku, bo jutro widzę niewiele się dzieje z interesujących mnie rzeczy. Mam nadzieję, że mecz Juve- Bate nie zakończy się remisem, bo mam półpoważny kupon z Fiorą, Bayerem, remisem Juve i Zenitem. Liczę, że wyłoży się więcej niż na 1 meczu. |
MiZo Pécs - Nadezhda 1 (Euroliga Kobiet)
JYP - Ilves 1 (Hokej) AKO: 1.88 Stawka 10/100 więcej na: Typy bukmacherskie |
Można w stsie puścic 2 z 4 albo 2 z 5, 3 z 5?? I ile to kosztuje?? Dawno nei grałem blokiem i zapomniałem...
Więc jakby ktoś napisał mi czy można i ile kosztuje psozczególna opcja to byłbym wdzięczny bardzo:) |
wpisz sobie 'liczba kombinacji w zakładach systemowych' w google.pl
tam sobie znajdziesz tabelke. potem z tabelki odczytasz np. ze przy systemie 2z4 masz 6 kombinacji. stawka na jedną kombinację to min 1zł, więc za cały kupon płacisz 6zł. w przypadku systemu np. 3 z 5 masz 10 kombinacji, więc gdybyś na każdą kombinacje przeznaczył 2 zł to za cały kupon płacisz 20zł :) nic trudnego ;) u każdego buka można systemem grać ;) |
Na dzis gram:
Panathinaikos - Regal FC Barcelona 1,26 DKV Joventut - Lottomatica 1,30 Vitoria Sc - Noliko Maaseik 1,45 AKO:2,38 I singiel Sluc Nancy - Asecco Prokom 2,30 |
Na weekend:
Valencia - Espanyol 1 Barcelona - Real 1 Celtic - Hearts 1 Chelsea - West Ham 1 Atl. Madryt - Betis 1 Hoffenheim - Schalke 1 Stawka: 10 zł Ew. wygrana: 136 zł |
Na weekend :
Hamburg -Frankfurt 1 kurs 1.46 Hertha -Karlsruhe 1 kurs 1.47 Rennes -Nantes 1 kurs 1.61 Fiorentina -Catania 1 kurs 1.48 Valencia -Espanyol 1 kurs 1.47 |
Na weekend:
Feyenoord - Alkmaar 1x 1,52 Stawka: 10.00 złBarcelona - Real M. 1 1,60 Valencia - Espanyol 1 1,52 Hamburger - Eintracht 1 1,47 Atl. Madryt - Betis 1 1,70 Zakładana wygrana 83.20 |
Na mecz Feye na pewno bym nie stawiał, a jeśli już, to przeciw nim. Podobnie Barca i Valencia. Barca, bo w tych meczach (Barca- Real) rzadko dzieją się rzeczy przewidywalne, a Valencia jakby złapała zadyszkę i nie gra już tak pięknie jak jeszcze niedawno.
A dziś piękny dubelek sobie wszedł troszkę grubiej pograny- BVB i Ajax. :D Jutro przyjrzę się meczom i wrzucę coś od siebie. |
Kurde, ciężko wybrać coś, do czego byłbym w 100% przekonany :/
HSV, Arsenal, Napoli. Na te drużyny liczę. |
A to ja sie pochwalę moją zdobycz wczorajszą
Dortmund - Moenchengladbach 1 Ajax - Breda 1 Al Ahly - Pachuca PODWÓJNA SZANSA 1 Minnesota - San Antonio (9:0) 2 A na dziś naturanie barcelona - REAL MADRYT |
Sochaux-Caen p_k X
Werder-Wolfsburg +2.5 Barcelona-Real M. +2.5 Kurs ogólny: 3.60 Wkład: 25.00 zł Przewidywana wygrana: 80.91 zł |
No to się Arsenal pokazał. Nasze braki kadrowe są niczym przy nich ;-) Zobaczymy co jeszcze przyniesie dzień. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej :)
|
A co jeszcze na dzisiaj masz ?
|
Valencia, Napoli, Alkmaar.
|
Na weszlo.pl też pięknie się wydupcyli :D
Barcelona – Real 1, 1.60 Hertha – Karlsruher 1, 1.55 Bayer – Energie 1, 1.33 Roma – Cagliari 1, 1.45 Dundee – Rangers 2, 1.67 Atletico – Betis 1, 1.67 Celtic – Heart 1, 1.35 Hibernian – Hamilton 1, 1.55 Watford – Coventry 1, 2.20 Reading – Norwich 1, 1.50 Liverpool – Hull 1, 1.35 Rennes – Nantes 1, 1.65 Naval – Portimonense 1, 1.60 Napoli – Lecce 1, 1.45 Vicenza – Treviso 1, 1.80 Wolverhampton – Barnsley 1, 1.45 Union – Kickers 1, 1.85 Nancy – Grenoble 1, 1.95 Bnei – Maccabi Hajfa 2, 1.95 Beitar – Hakoach 1, 1.35 Gent - Korkijk 1, 1.55 Generalnie wyniki raczej nieciekawe :/ |
Jakby mi jeszcze Austria Wiedeń nie weszła, to bym się chyba pociął. Dzięki Bogu wygrali.
|
Valencja przegrywa ...jasny gwint !
Napoli wygrywa 2:0 |
I pewnie wtopią. Czerwień dla Espanyolu. Będą murować bramkę. Podupcony dzień strasznie.
O 1-1 :D |
jeszcze moze byc róznie...
2:1 Valencja wygrywa ! |
Cytat:
|
Valencia w przód. Jeszcze AZ :/
|
Valencia Valenciennes pozytywnie teraz Barca ;)
|
A tobie WiselkaMLP tylko Barca została na kuponie ?
|
Cytat:
Swoja droga ta Valencia to jest tragedia jesli chodzi o obstawianie:> |
Cytat:
Burnley - Sounthampton 1 Reading - Norwich 1 Cr, palace - Doncaster 1 Wolves - Barnsley 1 ROZPISOWY 3 z 4 WSZEDL Valenciennes - Monaco 1 Valencia - Espanyol 1 Barcelona - Real 1 :-D |
No, nie dość, że prawie nie mam włosów (i to nie tylko z własnej woli :) ) to teraz te co mam będę miał siwe. Dobrze, że przynajmniej taki lekki happy end na koniec tego podupconego dnia.
Generalnie to Arsenal, Empoli (już nie tylko ze względu na tą mendę Kokoszkę) i Leverkusen, to CHWDP. Ile w Bundeslidze trwa przerwa zimowa? A o Valencii pisałem wcześniej. Nie wiem co mnie podkusiło, że jednak ich postawiłem. Dobrze, że nie muszę tego żałować. Poza tym, to szlag mnie trafił, bo chciałem postawić jeszcze na PSG i remis Totenchuj- ManU, ale jednak wymiękłem, uznałem, że ryzyko jest za duże, a popłynąłem na głupim Leverkusen. Ehhh. Życie ;) |
pan Dudi no to widze ze grubsze straty pana dopadly na rozluznienie rozkmin to :
nie wiem co ja mam w glowie stawiam to na jaja jak widze w wygranych tygodnia ze ludzie z 2 zl robia 5 kola Nice - Lille x 2.90 Groningen - Twente 2 2.60 Gr.Furth - Ahlen 1 1.75 Luzern - Basel 2 1.55 Young Boys - Bellinzona 1 1.40 Zurich - Vaduz 1 1.22 Chelsea (strz./nie strz.) 1 1.03 Volendam (strz./nie strz.) 2 2.01 3zl kurs: 83.17 wygrana: 224.60 zl |
Cytat:
No właśnie dzięki temu ostatniemu kuponowi z Austrią, Napoli, AZ i Valencią odzyskałem ok 75% tego co wtopiłem dziś, więc nie jest całkiem do dupy, tylko po prostu- do dupy. ;) Najbardziej mnie to Empoli w****iło bo miałem to na długim kuponie z Valencią, AZ, Reading i Wolves. Za 30 zeta było 383,67. No, ale cóż- shit happens ;) O tym Twente na jutro właśnie myślałem, bo Groningen chyba spuściło z tonu po starcie sezonu, ale to już rozkminka na jutro rano przy kawce :) |
dalem jednak Twente z podporka co dalo mi 123.50 zl jak myslisz dawac ta podporke czy srac na to i bawic sie za 224.50 hmm ... ??
|
Hehehe, wiesz, to Twoja kasa i takich bezpośrednich rad dawał nie będę, żeby potem nie było kwasu (wiadomo jak to jest kiedy idzie o pieniądze ;) ). Trzeba przejrzeć ewentualne kontuzje, kartki itp, ale jak dla mnie są faworytami. Jednak życie uczy, żeby nie być zachłanny, bo zawsze źle się na tym wychodzi. A gdybyś zastąpił sobie to Twente np. Juventusem albo Hoffenheim? Ja konkretny kupon będę robił dopiero z rańca, bo w tych sprawach pośpiech jest złym doradcą ;)
|
Hoffenheim figuruje juz na innym no wlasnie mam statystyki stosuje konkretne obliczenia ale ... no wlasnie posiadasz jakas strobke z kontuzjami itp.
|
Proszę Cię bardzo. Zapowiedź meczu:
http://www.eredivisie.pl/index.php?s...artykul=128895 Jeśli nie znałeś, to polecam. Po lewej na dole są linki do stron o innych ligach. Warto tam zajrzeć i poczytać o meczu, który chcesz postawić. Wiadomo, że każdy się myli, ale tym gościom nie można zarzucić niedbalstwa, czy stawiania w ciemno. No i ważne, żeby jednak ufać swojej intuciji i nie bać się postawić na coś wbrew ogółowi, jeśli ma się to magiczne przeczucie :D |
no to teraz ja sie pochwale moją dzisiejszą zdobyczą
Aston Villa - Bolton 1 1.70 4:2 HSV - Eintracht 1 1.45 1:0 Hertha - Karlsruher 1 1.50 4:0 Le Mans - Bordeaux x2 1.28 1:3 Valencia - Espanyol 1 1.55 2:1 Ado den Haag - Roda x2 1.35 1:1 Tottenham - ManU 1x 1.66 0:0 KURS: 16.44 ciesze sie potwornie, bo to kolejny wszedł w ten weekend :D, bedzie kasa na jutrzejsze hity |
Na dzisiaj:
Portsmouth -Newcastle 1X kurs 1.24 Nicea -Lille 1X kurs 1.27 Fiorentina -Catania 1 kurs 1.48 Genoa -Atalanta 1 kurs 1.81 |
Miałem zagrać grubiej dziś, ale pomny wczorajszych wydarzeń trochę się wacham :/ CHYBA :D warto zagrać Atletico, Hoffenheim, Fiorę i PSV. Trochę bardziej ryzykownie- OL- OM 2, i Juve- Milan 1. Chyba, że coś jeszce puszczę jak wrócę do domu później. :)
|
Macie coś ciekawego na jutro ?
Wczoraj puściłem coś takiego: Man. City - Everton 2 Middle. - Arsenal 2 Barcelona - Real M. 2 Sunderland - WBA 1 Stawka: 3 zł Kurs ogólny: 47,50 Zawalił mi Arsenal od razu na wejściu :(, a później Real. Drugi: Cr. Palace - Doncaster 1 Wolves - Barnsley 1 Aston Villa - Bolton 1 Chelsea - WHU 1 Middle. - Arsenal 2 Hoffenheim - Schalke 1 Stuttgart - Bayern M. 2 Stawka: 4 zł Kurs ogólny: 36,00 Ehh ... 260 zł razem poszło ... gdzieś |
Cytat:
dzieki wielkie no wlasnie tylko polegam zawsze na sobie ale milo jest jak ktos / cos podpowiada mi podobne jak mysle ;) i wlasnie zanim zobaczylem stronke postawilem x2 :D a tak pozatym to na dzisiaj : Portsmouth - Newcastle 2.05 1 Hoffenheim - Schalke 2.10 1 Nice - Lille 1,31 1x Rostock - Wehen 1.16 1x 2zl kurs: 6.54 wygrana: 11.80 zl Groningen - Twente 1.43 x2 Nice - Lille 2.90 x Luzern - Basel 1.55 2 Zurich - Vaduz 1.22 1 Hoffenheim (strz/ nie strz) 1.15 1 Volendham (strz/nie strz) 2.01 2 Gr. Furth - Ahlen 1.75 1 Young boys - Bellinzona 1.40 1 Chelsea (strz/ nie strz) 1.03 1 3zl kurs: 45.74 wygrana: 123.50 zl |
Widze ze stawiacie na Hoffenheim . Schalke to nieobliczalna drużyna -ja odpuszczam ten mecz .
|
Ateltico-Betis-1
Sevilla-Villareal-1 Hoffenheim-Shalke-1 Roma-Cagliari-1 Chelsea-West Ham -1 Toronto-New Orleans-2 Ako 21.49 Stawka 4zł Ew.Wygr. 77.35 .............................. Udinesse-Lazio-x Almeria-Racing-x Tsv-Nurnbber- x do przerwy Polska-Serbia- x do przerwy Ako 37.92 Stawka 2zł Ew.Wygr. 68.25 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl