![]() |
Hej. Jak wysylaliscie deklaracje mailem to otrzymaliscie potwierdzenie ze ktos to otrzymal? Jakis email zwrotny w sensie "Dzieki za zlozenie deklaracji, mozesz teraz oplacic skladke czlonkowska."
|
Cytat:
Cytat:
|
As, potwierdzenia są wysyłane już po opłaceniu wpisowego.
Jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś dokonał wpłaty, a wcześniej nie dotarłaby jego deklaracja. |
Ja dostałem po opłaceniu tylko wpisowego
|
Cytat:
No ale OK, ide transferowac wpisowe. |
Wniosek wysłany. Jeszcze tylko wpisowe.
|
Ja wysłałem deklarację i wplacilem składkę i nic nie dostałem ;)
|
Cytat:
|
Przyjęcie w poczet członków Socios Wisła Kraków następuje po opłaceniu wpisowego - jeśli ktoś z Was nie otrzymał potwierdzenia przyjęcia na mail, prosimy o kontakt.
|
Dziś wysłałem akces i pierwszą wpłatę.
|
Dziś dopiero dokonałem wpisowego za siebie i dwóch synów.
Dla osób z zagranicy: dziś na transfergo był lepszy kurs i taniej wychodziło niż na transferwise. |
Witam wszystkich, wlasnie dostalem maila z potwierdzeniem :-)
|
Witam Socios. Mój nr to 122 ;)
|
Sorki Panowie, praca zawodowa czasami nie pozwala wysyłać powiadomień na bieżąco, ale staramy się! ;)
|
Cytat:
|
mam pytanie w sprawie socios, czy wpisowe to jest składka za pierwszy miesiac czy dodatkowa opłata
|
Cytat:
Zgodnie z pkt 14 Statutu warunkiem przyjęcia w poczet członków jest opłacenie wpisowego, dlatego dokonaną wpłatę traktujemy jako wpisowe. Zgodnie z Uchwałą 1/2018 Zarządu Stowarzyszenia pierwszym miesiącem, za który spodziewamy się opłacania składki członkowskiej jest kolejny miesiąc po miesiącu, w którym osoba została przyjęta. W Pana przypadku kolejna wymagana składka jest w miesiącu grudzień 2018 r (składka kwartalna - wg deklaracji). |
Ogarnąłem, zpałaciłem, ustawiłem stałe zlecenie, czekam na przyjęcie w poczet
|
202. LucjuszWielki . wczoraj albo 2dni temu wpłata była, prosze o weryfikacje
|
Cytat:
|
Cytat:
Robert każdego dnia każdą deklarację przypisuje do specjalnego arkusza, sprawdza czy wpłynęło wpisowe i odpisuje. Najpewniej każdego dnia spędza nad tym około dwóch godzin. Robert bardzo Ci dziękuję. Zawsze i często będę to powtarzał bo to potrzebna wręcz niezbędna robota a Ty ja robisz. Dzięki wielkie. |
|
dziękuję każdemu kto przystąpił do Stowarzyszenia ale oczywiście największe podziękowania należą się jego twórcom, bo bez nich nie byłoby możliwości w ten sposób wspomagać Wisłę. cieszę się bardzo, że to o czym kiedyś pisałem stało się ciałem i dzięki Wam możemy przejść do historii naszej Wisełki! wielkie dzięki za Waszą pracę, zaangażowanie i wpłaty, jesteście wielcy!
|
Cytat:
|
Ja też zapisany, deklaracja wysłana w pierwszy dzień przyjmowania zapisów. :)
|
Socio numero 130 :)
|
Deklaracja wysłana, wpłata dokonana - Biała Gwiazda
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
:) |
Wysłane, wg TransferWise w poniedziałek powinno dojść
|
Pytanko, ile zwykle trwa proces weryfikacji, czyli po prostu ile zwykle trwa akces do Socios?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl