![]() |
Kilka tygodni temu ruszył drugi sezon Spratacusa. Wszystkim polecam, dużo krwi, cycków i wybuchów czyli to co każdy z nas lubi najbardziej a tylko niektórzy boją sie przyznac ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo coś mi sie wydaje, że zgubiłeś słowo prawie przed pogrubionym wyrazem:> |
The Wire jest nudny jak sk....yn. Zawsze oglądam jakiś odcinek serialu przed snem i tylko The Wire mnie usypiało. Lost, Dexter i inne sprawiały że chodziłem spać o 4 bo musialem obejrzeć następny odcinek ;)
|
Najlepszy serial to Spartakus 2 sezon jest rewelacyjny taki prolog do 1 sezonu
a Supernatural co sezon to lepsze odcinki i bardziej ciekawiej się robi polecam Fringe- Na granicy Światów tez ciekawy :) |
Cytat:
|
zacząłem wczoraj
Nawet w okolicach poziomu The Wire póki co sie nie kręci:P |
Cytat:
to prequel "spartakusa" drugi sezon może nie powstać bo Whitefield ma raka i nie może grać, mieli dobrać jako spartakusa Wentwortha Millera, ale moim zdaniem to by była pomyłka chłopiec wygląda jak jakaś ciota a nie jak gladiator Co do seriali to zraziłem sie po 5 sezonie do Dextera. chyba za długo go już ciągną natomiast bardzo wciągnął mnie Breaking Bad - rewelacyjny serial, miał być po prostu o kolesiu co robi dragi , ale rozwinął się w fajnym, psychologicznym kierunku |
Niepotrzebnie zajrzałem do tego tematu ;). Jak nie oglądam i nie ściągam nigdy seriali, to zacząłem oglądać w piątek Breaking Bad, a teraz się będe zabierał do oglądania 8 odcinka drugiego sezonu ;). Przy czym 3 się już ściąga. Naprawdę dobry serial.
|
Zaraziłem pare osób z forum tym serialem :) Polecam filmik z mojego opisu i tą scene:
http://www.youtube.com/watch?v=61pqMZr1ps0 (z 10. odcinka 2. sezonu) |
To ja polecę chyba strone z największym zbiorem seriali z megavideo - multum tego jest do wyboru do koloru:)
http://iitv.info/ |
Czy mógłby ktoś mi polecić jakiś serial komediowy?
|
Cytat:
Community? American Dad ? musisz sprecyzowac dokladnie co lubisz etc,bo sa gusta i gusciki Miodowe lata? |
up^
Family guy jeśli chodzi o kreskówki! :) |
sorki faktycznie nie sprecyzowałem ale ciężko to określić. Chodzi o jakiś amerykański serial komediowy typu The Big Bang Theory albo modern family. Coś śmiesznego i lekkiego w odbiorze. A jak to mówi mój brat "durna amerykańska komedia"
|
Californication!!! Serdecznie polecam :)
|
co do Family Guya to American Dad bije go o głowe.
Tak jak kolega wyżej Californication lekkie, Fox Mulde rucha co odcinek dobre dupy. Ja polecam Entourage. Jeśli nie ogladałeś.....to lepiej zacznij :) |
How I Met Your Mother, Two And a Half Men, Breaknig In, The League, Traffic Light, Weeds. Polecam sobie te komedyjki przetestować. Pozdrawiam
|
Game of thrones, The Borgias - bardzo gorąco polecam, dwa świetne seriale!
|
A ja zarekomenduje coś o lekkim zabarwieniu erotycznym. W polskiej TV sie nie pojawił, jednak po 2 oglądniętych sezonach mogę w pełni potwierdzić wysoką notę widzów:
http://1.fwcdn.pl/po/00/84/430084/72...=1230693651000 http://www.filmweb.pl/serial/Sekretn...rl-2007-430084 |
A ja szukam serialow, ktore maja dobry klimat. Bardzo mi sie podobala Rodzina Soprano. Jakie seriale polecicie z dobrym klimatem?
|
Lie to me, Dexter, Californication, Breaking Bad, Spartacus, Game of Thrones, The Borgias, Boardwalk, The Mentalist, Sherlock. Według mnie każdy z nich ma dobry klimat.
|
Jeśli chodzi o taki klimat, to chyba najlepszą produkcją jest The Wire. Zdecydowanie polecam. Według mnie najlepszy serial w historii telewizji.
http://www.filmweb.pl/serial/Prawo+ulicy-2002-87721 |
Boardwalk Empire! Super serial! Początkowe odcinki troche przynudzają ale juz od 4 odcinka gruba akcja, tylko jeden sezon 12 odcinkow, gra Steve Buscemi.
|
Ktoś z forumowiczów wie kiedy rozpocznie się emisja drugiej serii Gry o tron??
|
Drugi sezon GoT - wiosna (kwiecień) 2012. Jak ktoś się nudzi, polecam The Killing - chyba najbardziej zaskakująca (oczywiście pozytywnie) serialowa premiera minionego sezonu.
|
Też polecam The Killing. Spokojna narracja, praktycznie zero akcji a ogląda się niesamowicie. Dla fanów klimatu typu kilku podejrzanych i przez cały sezon rozkimna kto jest mordercą. Coś pomiędzy Siedem, Twin Peaks, a książkami A. Christie.
Finał był niedawno, także ostrożnie z wchodzeniem na Filmweb i inne strony bo mogą być spoilery w komentarzach. |
Cytat:
drugi sezon startuje na jesień |
Z komediowych polecam angielski "Father Ted" o katolickim księdzu w Irlandii. No, w papalandzie, to tego raczej nie puszczą ;)
|
Pryz okazji komediowych klimatów, polecam Blue Mountain State, a jeżeli chodzi o 'klimat' to Lie to me faktycznie wciąga, wszystkie sezony można szybko i z zainteresowaniem obejrzeć. Natomiast Boardwalk Empire zachwalał mi znajomy i dobrze słyszeć, że po kilku odcinkach nabiera rozpędu bo osobiście po pierwszych dwóch nie miałem wielkiej ochoty by kontynuować.
I jeszcze pytanie odnośnie: Human Target, warto zacząć oglądać? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl