![]() |
Zagłębie - Wisła 1:2 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Ko¶cielniak,Stjepanovic, Garguła, Kuczak, Małecki - Brożek Zmiany : Sarki, Kamiński, Żemło Bramki : Stjepanović, Kuczak |
Zagłębie - Wisła 1:2 (1:1)
Skład :Bieszczad - Stolarski , Głowacki , Jovanovic , Bunoza - Nalepa , Burdenski , Sarki , Małecki,Stjepanovic - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Kamiński, Garguła, Burliga |
Zagłębie - Wisła 0:3 (0:1)
Skład :Mi¶kiewicz - Fryc, Głowacki , Jovanović , Bunoza - Nalepa , Chrapek , Sarki , Małecki, Garguła - Brożek Bramki: Brożek, Małecki, Sarki Zmiany: Stjepanović, Burliga, Burdenski |
Skład : Bieszczad - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła - Brożek Bramki: Brożek, Małecki, Sarki Zmiany: Burliga, Burdenski, Kamiński |
Zagłębie - Wisła 0:3 (0:2)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Stjepanović, Stolarski, Małecki, Garguła - Brożek Bramki : Brożek x 2, Garguła Zmiany : Fryc, Burdenski, Kamiński |
Zagłębie - Wisła 1:2 (1:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Nalepa, Małecki, Garguła - Brożek Bramki : Brożek, Małecki Zmiany : Fryc, Burdenski, Stolarski |
Zagłębie - Wisła 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Stjepanović, Sarki, Małecki, Garguła - Brożek Bramki: Brożek, Garguła, Małecki Zmiany: Fryc, Sarki, Stolarski |
Zagłębie - Wisła 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa,Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła - Brożek Zmiany: Burdeński, Ko¶cielniak, Kamiński Bramki: Brożek, Małecki, Burdeński |
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 0 : 4 (0 : 2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa, Burdenski, Ko¶cielniak Bramki: Brożek x 2, Garguła, Sarki |
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Jovanovic Bunoza - Garguła Sarki Malecki Nalepa Chrapek - Brożek Zmiany: Stjepanovic, Kamiński, Lech Bramki: Brożek, Sarki, Burliga |
Zagłębie - Wisła 0:3 (0:2)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Stjepanović, Stolarski, Małecki, Garguła - Brożek Bramki : Brożek x 2, Garguła Zmiany : Fryc, Burdenski, Kamiński |
Zagłębie - Wisła 0:2 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Stjepanović, Małecki, Stolarski, Garguła - Brożek Bramki : Brożek, Garguła Zmiany : Fryc, Chrapek, Kamiński |
Zagłębie - Wisła 0:1 (0:1)
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Nalepa, Jovanović, Bunoza - Chrapek,Stjepanovic, Sarki, Małecki,Boguski - Brożek Zmiany : Kamiński, Burliga, Szewczyk Bramka : Brożek |
Skład : Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Chrapek,Stjepanovic, Sarki, Małecki,Boguski - Brożek Zmiany : Kamiński, Burliga, Szewczyk Bramki : Brożek |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa,Stjepanovic, Sarki, Małecki, Garguła - Brożek Zmiany : Chrapek, Fryc, Szewczyk Gole: Brożek, Sarki |
Zagłębie- Wisła 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza- Chrapek, Małecki, Stjepanovic, Nalepa, Garguła- Brożek Zmiany: Stolarski, Kamiński, Fryc Bramki: Chrapek, Garguła |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła - Brożek Zmiany : Stolarski, Nalepa, Fryc Gole: Brożek, Garguła, Małecki |
Zagłębie - Wisła 0:4(0-2)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła - Brożek Zmiany : Stolarski, Nalepa, Fryc Gole: Brożekx2 ,Garguła , Małecki |
Zagłębie - Wisła 0:4 (0:2)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła - Brożek Zmiany : Stolarski, Nalepa, Fryc Gole: Brożek x2, Garguła, Małecki |
Zagłębie - Wisła 0:2 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Stjepanović, Małecki, Sarki, Garguła - Brożek Bramki : Brożek, Garguła Zmiany : Fryc, Kamiński, Chrapek |
Skład :Bieszczad- Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Stjepanović, Małecki, Sarki, Boguski - Brożek Bramki : Boguski Zmiany : Chrapek, Garguła, Kamiński |
Zagłębie - Wisła 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Małecki, Sarki, Garguła - Brożek Bramki: Brożek, Małecki, Bunoza Zmiany: Burliga, Szewczyk, Kamiński |
Zagłębie - Wisła 0-2 (0-1)
Skład: Bieszczad - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Małecki, Sarki, Garguła - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Burliga, Fryc, Stjepanović |
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Małecki Zmiany: Nalepa, Burliga, Kamiński |
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Burdenski, Burliga, Kamiński |
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Bieszczad - Stolarski, Nalepa, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Stjepanovic, Małecki - Brożek Zmiany: Burliga, Kamiński, Burdenski Gole: Brożek, Chrapek |
Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki - Brożek Zmiany: Stolarski, Fryc, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki, Chrapek Zmiany: Fryc, Nalepa ,Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki - Brożek Zmiany: Fryc, Stolarski, Kamiński Bramki: Brożek, Małecki, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Jovanović,Bunoza-Stjepanović,Chrapek,Garguła,Małecki,Sarki-Brożek Zmiany: Nalepa,Kamiński,Ko¶cielniak Bramki: Brożek,Garguła |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 05:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl