![]() |
Mam umowę z Cyfra+ od sierpnia na 12 miesięcy czyli do sierpnia 2013.
Mam Canal+ Optimum(53zł za 10 miechów i 2 miechy za 107) z multiroomem(0 zł). Może mi ktoś tak na szybko powiedzieć co mam teraz zrobić z nimi? Póki co sie nie odezwali do mnie o połączaniu w nc+. Moge im z marszu wypowiedzieć umowę teraz? Na jakiej podstawie? Czy muszę podpisywać z nimi teraz jakiś aneks, czy jeśli się nie odezwę to oni sami mi z marszu przeniosą do nc+ i podniosą abonament? O co chodzi z tymi migracjami? Ja mam migrować z c+ do nc+ czy że jak to jest? Samo to migruje? Oni za moją zgodą migrują mój abo, czy że jak? Dzięki za wszelkie rady, od 25min czekam na połączenie z centrum abonenta. |
38minut czekania.
Ogólnie NIC nie widzą, dla abonentów cyfry+ NIC się nei zmienia PÓKI co. Listy dopiero będą wysylać. JAK to będzie wyglądać NIE WIEDZĄ. Jakie kanały będą - NIE WIEDZĄ. Jakie ceny będą - NIE WIEDZĄ. Wszystkim tak mówią, czy tylko ja trafiłem na jakiegoś orła w ich callcenter? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
To studio w nsporcie ma mnie przekonać do płacenia 30% więcej niż dotychczas? :-)
Czułbym się jak GKS po cvelovi gdybym kupił nc+ i chciał zobaczyć PSG z Barceloną... Wszystkie mecze LM tylko u nas :-) |
Ludzie ...
odpalacie: meczyki.pl i właśnie leci w świetnej jakości PSG - Barca :D |
Ja oglądam nową jakość rozrywki w wykonaniu nsport. Prowadzący się jajajajaaaaka. Zorientowany jest niesamowicie. Komentarz tresciwy. Chyba zapłacę nawet 200 żeby mieć to na stałe.
|
Aha czyli placisz za komentatorow a nie za tresc kanałow - bardzo ciekawe :)
|
Płacę za treść, ale treść się jajajajajaka. Czym jak nie treścią są komentatorzy?
|
Zawsze można wyłączyć dźwięk bo w końcu komentatorów opłacają Reptilianie a nie widzowie.
|
Co się czepiacie. Potem był wywiad z Robbenem prowadzony przez dziennikarza nsportu. Pelna profeska :D
|
Robben się dowiedział gdzie gra... Ah wróciły stare czasy Magazynu eklasy.
|
Panowie, to jak to dalej jest?
Dziś propozycja za Full zestaw 179/9mcy i 199/9mcy + multiroom +dekoder za 0zł ALE Na pytanie o karty i multiroom (tłumaczę, że mam dwa swoje dekodery za które zapłaciłem i nie chcę, żeby za parę miesięcy było przejście z kartami na jakieś inne turbodekodery, bo wtedy będę sobie mógł całość w d... wsadzić) pierwsza konsultantka powiedziała, że "dział techniczny zagwarantował, że nie będzie zmian przez najbliższe 18m-cy", a druga "to jest opcja dodatkowa i ewentualna zmiana opcji dodatkowej nie stanowi podstawy do rozwiązania umowy z winy nc+" i z dziś jeszcze rodzynek: proszę się decydować teraz, lada moment kończy się promocja i jedyna oferta jaka pozostanie z pełnym pakietem to 199/249 podupczeni? :D |
No a co mają powiedzieć, grymaś grymaś to ci damy taniej?
Ona tam siedzi na tej słuchawce i jak złowi jelenia to prowizja wpada. Ja ich odbieram tak, pierwsze kilka telefonów to prowizja wpada jak ci sprzedadzą ofertę która jest słaba, kilka kolejnych już jest ciekawiej oferty spoko ale też zależy na zatrzymaniu, ostatnie oferty i wtedy prowizja wpada jak abonent zostanie w nc+/c+. Oferta słaba. 189 zł średnio dupy nie urywa. Pani która powiedziała że mogą to zmienić bez możliwości zerwania umowy miała rację. Dziś kupuj bo jutro będzie drożej... Słabe chwyty. |
Jezeli dzwoni do Was konsultant to rozmawiajcie tylko o ofercie, nie rozmawiajcie o niczym innym bo Oni gowno wiedzą.
Cytat:
|
Plan transmisji 21 kolejki T-Mobile Ekstraklasy na antenach Canal+:
Piątek (5 kwietnia): - godz. 17.40: Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD) - godz. 20.10: Lech Poznań - Lechia Gdańsk (Canal+ Family HD) Sobota (6 kwietnia): - godz. 13.30: Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin (Canal+ Family HD) - godz. 15.30 Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze (Canal+ Family HD) - godz. 17.40: Legia Warszawa - KGHM Zagłębie (Canal+ Family HD) Niedziela (7 kwietnia) - godz. 14.10: Korona Kielce - PGE GKS Bełchatów (Canal+ Family HD) - godz. 17.05: Wisła Kraków - Piast Gliwice (Canal+ Family HD) Poniedziałek (8 kwietnia): - godz. godz. 18.00: T-Mobile Ekstraklasa: Widzew Łódź - Polonia (Canal+ Family HD) Prawie wszystkie mecze na C+family. Ciekawe czy to jednorazowo czy na stałe tak będzie. Wtedy dla fanów Ekstraklasy wystarczy pakiet Silver. Źródło: http://media2.pl/media/101645-Nowy-p...us-Family.html |
Cytat:
|
A co to takiego ten Canal+ Family? Mając UPC nie nagram sobie meczu (bo oglądnę na żywo na stadionie)?
|
Cytat:
|
Cytat:
toteż czekam cierpliwie, ale dziwne to sposoby straszenia, że "później będzie drożej" :haha: plus martwi mnie ten cały problem z multiroomem, bo faktycznie utopię się w umowie na 18 miesięcy a za chwilę się okaże, że zmeiniają zasadę działania multiroomu, bo tak... :mysli: |
Cytat:
|
To mi też gość w saloniku nC+ mówił, żebym się szybko zmigrował, daje mi 109zł za platinum i multiroom i to w promocji bo za kilka dni też pójdą ceny w górę...
|
@rav
Napisałem "Prawie wszystkie mecze na C+family." prawie robi różnicę... |
Dzisiaj wieczorem albo jutro bedzie najdokładniejsza ramowka na facebooku Canal+ Sport i na canalplus.pl zapewne takze i nie bedzie trzeba sie posługiwac media2
|
Cytat:
Oczywiście oferta sportu NC+ musi być lepsza, ale nie widzę powodu dawać się dymać za NBA, czy też w celu oglądania LM z komentarzem Jagody czy Ryczela. Szkoda mi jedynie trochę ligi angielskiej, ale może to i dobrze, że jej nie mam, bo nie kusi mnie zawalanie sobie weekendu siedzeniem przed tv, Bundesliga wystarczy. Niemniej jednak stwierdzenie, że w Cyfrowym Polsacie jest beznadziejna oferta sportowa jest mocno przesadzone. Pozdrawiam. |
Jak oni mogą mówić że będzie drożej? 2 tyg.jazdy po cenach a oni straszą podwyżką?
Dajcie spokój. |
Jak to teraz będzie?? w tej chwili mam canal+, canal+ film, canal+ sport, canal+ gol, canal+ weekend, canal+ 3d. A po zmianach będzie canal+, canal + sport, canal+ film, canal+ film2, canal+ family, canal+ family2. To od maja zostanę z canal+, canal+ film i canal+ sport. a family nie będę miał właczone?? czy tylko zmieniają nazwę tych swoich kanałów.?
|
Cytat:
Od 05.04 będziesz miał nowe kanały marki Canal+. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl