![]() |
Ogryzek jak tam twoja wola?
Posiadanie piłki to nie wszystko mieliśmy pół sytuacji pomimo przewagi. |
Mały, co ty kurna robisz ?!
|
Mam nadzieje że to był ostatni mecz dzisiejszych rezerwowych w koszulkach z Białą Gwiazdą zero ambicji!! zero zaangażowania!
|
Wypunktowali nas i tyle. Biliśmy głową w mur, 3 punkty nad Jagą i dużo trudnych potyczek przed nami. Walka o mistrza trwa.
|
Cytat:
|
FART !? Jaki ku^rwa FART !?
Lenczyk to polski Mourinho, rozpier^dolił nas taktyką. Każdy wie, że gramy bez obrony. 2 bocznych, stoper, napastnik od zaraz ! |
Z takim punktowaniem na wyjazdach to za daleko nie zajedziemy
Cytat:
Dupy mu sie k.rwa nie chce ruszyc a o piłke walczy jak panienka tanczaca balet |
Małecki dziś najsłabszy.
|
Ale wy jesteście płaczki, po prostu nasi nie umieją atakować ot co, zamiast grać piła kombinacje w trójkącie to próbują robić wrzutki a nie ma kto ich wygrać. A obrona jest taka jaka jest. Więcej akcji z pierwszej piłki.
A wy nie płaczcie. Porażki też są potrzebne :) |
Po co wycofac do Melexa, który ma pustą, skoro można strzelić....
|
Czyżbyśmy przegrywali mistrzostwo, jak przed rokiem?
|
Mały jak jest pod bramką to nic nie myśli tylko napierdala przed siebie.
|
500 dośrodkowań i 2000 wymienionych podań, a WKS 2 gole w sieci i wracamy na tarczy z Wrocka.
|
Cytat:
Za zasługi to na Powazkach sie lezy a nie gra w pierwszym skladzie druzyny walczacej o mistrzostwo Polski. Nie mozna przedkladac osobistych sympatii ( i zaslug dla klubu) nad zdrowy rozsadek i dobro druzyny. |
Wlasnie wzorowa gra Slaska...zrealizowali swoj plan w 100%, a o to chyba chodzi? Pieknie to moga grac najlepsze druzyny na swiecie.
|
Cytat:
|
I na co te tematy "Ile punktów trzeba zdobyć, żeby być mistrzem?" Wszystko weryfikuje boisko i postawa drużyny. Wiadome było, że Śląsk będzie grał z kontry. To ich taktyka na lepszych. Nie dziwię się, że tak wygląda ten mecz. Mistrza obrazuje i wyłania to, że potrafi z takimi drużynami jak Polonia Bytom, Korona, Śląsk wygrywać.
Jak to powiedział mój dziadek, stary kibic Wisły: "Wisła z dzisiaj, to nie jest Wisła do oglądania." I tyle w temacie. Wisła i Śląsk! |
Kurewski pech dzis z ta brama w 2 minucie i tyle.Jak najszybciej o tych mekach zapomniec..
|
Cytat:
|
Brak Genkova aż nadto widoczny, zobaczcie ile wrzutek było w pole karne dziś... w poprzednich meczach identyczna taktyka i Genkov wszystko zgrywał czy to strzelał...
Niema drugiego napastnika... Rios to nie ten styl pod tą taktyke, Żuraw na emeryture... |
Cytat:
To, że jest niepotrzebny to jedno, ale mówić "ŻURAW NA ZBITY PYSK" o kimś kto tyle zrobił dla klubu to drugie. Można powiedzieć, że Żuraw nie jest potrzebny klubowi w taki sposób, żeby go nie obrażać - na co Maciek zasłużył. |
Koniec. Słaba Wisła uległa beznadziejnemu Śląskowi.
|
Za bardzo przezywacie. Nie zawsze sie wygrywa! 4 pkt przewagi jest i trzeba grac. Jaga równiez pogubi punkty i to nie raz.
|
Panowie, lepiej z Śląskiem, niż z Lechem. Panowie pierwsza porażka! Nich chłopaki ochłoną, bo za dobrze szło, mi też jest smutno, ale tak bywa! Do następnej kolejki:)
|
Cytat:
Zluzować pośladki, bracia wygrali, gratulacje dla nich, a My Panowie i tak mamy lidera, a jak niejednokrotnie było śpiewane "... za ch*ja go nie oddamy !" . Więcej pozytywnej myśli. Śpijcie dobrze - widzimy się za tydzień i z niektórymi za 2 tyg w Gdańsku ;) AVE TKWM ! |
Cytat:
Powinienes dostać bana i mam nadzieję, że tak się stanie. |
4 kolejne nieudane mecze na wyjazdach.To już poważne ostrzeżenie,że taktyka szwankuje.
|
Po sezonie trzeba rozwalić obronę i budować ją od nowa bo z obecnych defensorów nic nie będzie.Również nie widzę przyszłości w zawodnikach: Rios, Żurawski, Garguła i niestety Siwakow. Sobol w obecnej formie wydaje się słabszy od Wilka i też wydaję mi się ,że powinniśmy pomału wprowadzać Czarka do składu za Radka.Trzeba też pomyśleć o drugim napastniku bo jak widać nie ma kto strzelać ja Genkov pauzuje...
|
Nawet się tego wszystkiego nie chce czytać.... Sam płacz... Wszystkich wywalcie z klubu... Ile wy macie lat???? W następnym meczu wygramy i będziecie wychwalać pod niebiosa...
|
Wyjazd do Lubina, Warszawy, Gdanska, gra z Lechem - no piekny terminarz.
Jaga ma ogórków... Oby to nie była powtórka z zeszłego sezonu, bo bym już nie wytrzymał. Porażki się zdarzają. Nalezy wygrać z Gornikiem i liczyć na remis, porazke Jagi Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl