Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Puchar Polski w wykonaniu innych zespołów. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7932)

Emenems81 03.05.2011 20:20

Przypominam z Kim My ostatnio odpadliśmy..

małpa 03.05.2011 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1085410)
Swietnie zabezpieczony mecz - przeciez jakby Kotorowski obronil to by go zajebali.
Co do meczu to fajne spotkanie od momentu wyrownania przez Legie.

no właśnie zajebista ochrona meczu. Żadnych prowokacji policji czy służb ochroniarskich !
W ogóle na stadionie nie widziałem policji, pewnie się skitrali gdzieś wokół stadionu albo na sektorach buforowych, ale nikogo nie prowokowali.

Ty byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe w ogóle ? Zajebiste właśnie jest to, że masz niskie barierki, a nie siedziesz jak małpa w klatce

Awe 03.05.2011 20:21

Wypada pogratulować. Przypuszczam, że Legia jeszcze zagra poważnie z nami, a reszta a na resztę już leją ciepłym moczem (szkoda).

nh79 03.05.2011 20:22

juz jest zadyma

jaszczur90 03.05.2011 20:22

jest jakaś akcja na murawie :D

szlaQ 03.05.2011 20:23

Dziwiłbym się jakby nie było żadnych ciśnień ;]

Karherop 03.05.2011 20:24

Nie wiem z czego się tak większość cieszy , prawie jakby Wisła wygrała ten puchar .

Ja nie oglądałem , znam tylko wynik , z kibicowskiego punktu widzenia mi zwisał . Z punktu widzenia Wisły to gorzej że wygrała go Legia , bo w meczu z nami na Reymonta Lech się zepnie na 200% i będzie bardzo ciężko o zwycięstwo , co zresztą może skutkować przegraną w wyścigu z Jagiellonią .

Z Legią w Wawie z założenia miało być łatwiej , a teraz po sukcesie ich morale nieziemsko urosną . Gdyby przegrali to by ich tylko bardziej zdołowało , a na puchary na pewno nie spinali się tak jak Lech .

A tak apropo polskiej piłki ( co się tyczy także punktów dla Wisły ) w pucharach lepszy wynik miał szanse ugrać Lech, Legia z takim współczynnikiem odpadnie już w III rundzie eliminacji , czyli ich występ skończy się na dwóch spotkaniach .

jaszczur90 03.05.2011 20:24

Szkoda tylko, że wybiórcza będzie miała o czym pisać ( jeśli chodzi o kibiców zwanych przez nich kibolami ) i znowu będzie nagonka na kibiców.

mr_kwolf 03.05.2011 20:25

Brawo, naprawdę taka akcja była potrzebna. Powie mi ktoś po co były w takim razie te "protesty" na początku meczu?

nh79 03.05.2011 20:25

no w tv wlasnie widze

do aNouc jak piszesz do mnie posta to pozniej nie wymazuj, bo to nieelegancko wyglada

Jaroo1 03.05.2011 20:25

Wreszcie jakies dobre akcje pokazuja hehe
To Legia dizsiaj wygrala rekordowa kare, piro+wbiegniecie na boisko+zamieszki. Cos czuje ze to ich bedzie drogo kosztowalo

małpa 03.05.2011 20:25

no i ch** strzelił całą akcję ' rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy kibice ' .

teraz zamiast pokazywać jakieś urywki z meczu i te trasnparenty wymierzone w tuska pokazywać, będą pokazywać jak gazują pyry i jak legia rzuca wiaderkami...

no pojebało do reszty. Zwłaszcza, że pyry jak zobaczycie - to ilu, dwóch wyskoczyło z siatką...czyli żadna bójka w afekcie, tylko z nudów wzieli barierki i poszli....

to samo legia w Wilnie kiedyś.

To największa głupota moim zdaniem, takie robienie burd z niczego. Bo rozumiem wjazd z bramą jak ma się zakaz, albo wiecie , krojenie barw. A tak ?

Edson 03.05.2011 20:26

Warzywniaka (celowo sparafrazowałem) to za sam pysk bym usunął z życia publicznego! On ma ryj jakby u niego wszyscy pełnoletni w rodzinie mieli prawko na kombajn!

mitmichael 03.05.2011 20:26

A podobno kibice Lecha to najbardziej fair kibice a tutaj rozwalaja krzesełka, rzucaja w ochrone. Kibice z Warszawy to samo zrobili - gdyby ochrona nie stała na srodku to by sie nawzajem pobili. Nawet komentatorzy musieli uciekac ze studiem z murawy.

Pan Jotka 03.05.2011 20:26

Bueeeeee..>A mogło być fajnie :P

dostuffca 03.05.2011 20:26

I cały protest psu na budę.

aNouc 03.05.2011 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez małpa (Post 1085428)
To największa głupota moim zdaniem, takie robienie burd z niczego. Bo rozumiem wjazd z bramą jak ma się zakaz, albo wiecie , krojenie barw. A tak ?

Czemu z niczego, zwykła radość i emocje. Każdy normalny kibic tak by się zachował

Legia bardziej kumatą wiarą w Bydgoszczy, Amika w większości piknikowy skład, a szkoda bo mogłoby być ciekawiej, a takie mecze sa po to żeby wrócić do pięknych lat 90 tych.

Awe 03.05.2011 20:27

Jak Legia była na murawie to Amika siedziała na sektorze. Jak Legia wróciła to poznaniacy chojrakują. Dobry ten komentator. Na początku gada, że kibice wbiegli ale nic się nie stało, cieszą się, radują, niby złamali przepisy ale ogólnie jest spoko. A zaraz po reklamie już zmienił linię o 180 stopni (jeszcze przed akcją Amiki), ładnie go naprostowali poza anteną :-)

rafal777 03.05.2011 20:28

Do małpa, rozumiem, że teraz wyrywają krzesełka i robią demolkę bo ich ktoś sprowokował? Nie ma prawa się coś takiego na meczu wydarzyć, żeby kibice po gwizdku wbiegali na stadion. Dobrze widać jak zareagowała na to druga strona, już się zadyma zaczęła...masakra. A Ci co gratulują i się cieszą niech idą spać. Dla nas to był mecz bez znaczenia.

John1906 03.05.2011 20:28

Czyżby dziennikarzyna GW dostała od kibica Lecha ? :D

dawidTS 03.05.2011 20:30

Ale ten Lech slaby,we 2 nie potrafią bramą rzucić na przynajmniej 2 metry ;/

dynek.pl 03.05.2011 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez małpa (Post 1085417)
no właśnie zajebista ochrona meczu. Żadnych prowokacji policji czy służb ochroniarskich !
W ogóle na stadionie nie widziałem policji, pewnie się skitrali gdzieś wokół stadionu albo na sektorach buforowych, ale nikogo nie prowokowali.

Ty byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe w ogóle ? Zajebiste właśnie jest to, że masz niskie barierki, a nie siedziesz jak małpa w klatce

Bo to jest stadion lekkoatletyczny i jak widać barierki i klatki są potrzebne.
Czy jestes w stanie sobie wyobrazic co by sie stalo gdyby Kotorowski obronil tego karnego ?
To nie byly na pewno komfortowe warunki dla niego

MMTS 03.05.2011 20:31

k.wa co za hołota... wystrzelać idiotów i tyle, odważni do momentu wjazdu policji, a potem kryją się za plecami reszty która stoi na trybunach...
super kibice z poznania, powinni im j.nąc taką karę że będą musieli rozebrać te ich pół kurnika na którym grają

tofik 03.05.2011 20:36

Tak jak sie spodziewałem, Maciuś może kolejny sukces do CV wpisać.

Kamell 03.05.2011 20:37

Coś pięknego. Dziękuje Legii i Lechowi za piękne widowisko na trybunach, czego dopełnieniem była na końcu zadyma. Już myślałem ze na polskich stadionach nie będzie to obecne:)). NIGDY NAS NIE POKONACIE, JESTEŚMY NAJWIĘKSZĄ SIŁĄ ŻADNE KARY ZAKAZY NIC NAS NIE POWSTRZYMA :)

malolat90x 03.05.2011 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1085394)
A co to trzeba być fanem tradycji i honoru Warszawiaków? Ja leje na ich tradycję tak jak na brak tradycji Amici. Nie rozumiem jak można kibicować któremukolwiek z tych dwóch klubów! To nie Parchy grają z Legią więc daruj sobie pouczanie innych bo dla mnie robisz z siebie wała za przeproszeniem!

ja nikogo nie pouczałem , tylko wyraziłem swoją opinie co jest dozwolone w tym kraju i na tym forum . I Ty też mnie nie pouczaj bo jesteś za cieńki w uszach . Nie rozumiesz jak można było komuś dziś kibicować ? To zrozum ! . Ja kibicowałem dziś Legii , mimo że ich nie nawidze to darze ich zajebistym szacunkiem . I się ciesze że pokazali Amice na boisku i na trybunach gdzie ich miejsce .
bez odbioru .

Pan Jotka 03.05.2011 20:38

Nie jestem zwolennikiem rozpierdalania stadionów. Poza tym protest z dupy był tak wyszło na końcu. Podobno przed meczem była ustawa 80x80, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Dogrywkę na krzesełka możńa sobie było darować.

Kocur 03.05.2011 20:39

Skończmy już podniecanie się - chyba nie trzeba nikomu przypominać na jaki kolejny mecz się Amika zepnie jak gumka od majtek.

mitmichael 03.05.2011 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1085453)
Skończmy już podniecanie się - chyba nie trzeba nikomu przypominać na jaki kolejny mecz się Amika zepnie jak gumka od majtek.

Nie patrzymy na przeciwnika tylko na siebie.

Łukasz1987 03.05.2011 20:47

http://www.sport.pl/pilka/1,65045,95...ydgoszczy.html

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl