![]() |
ja jestem za gurbanowem, widzieliscie jak karabach zapierdalal ?
|
Boguś dawaj!
|
"Małecki z Riosem dyskutują, ewidentnie nie wiedzą, gdzie i w jakiej części boiska mają się poruszać i grać"
Ale owned. |
jak oni mogli wypozyczyc maczynskiego a zostawic kowalskiego, gdzie jest burliga ?
|
no panowie dalej napinka na inne drużyny
|
panowie, spuście z tymi nerwami. Jak się sprzedaje najlepszą obronę w kraju nie kupując nic w zamian i nie zatrudnia trenera to z wpadkami i padaką trzeba, no trzeba się liczyć.
Ciężki sezon przed nami, trzeba nadzieję mieć że zarząd się ogarnie , zatrudni obrońców mających pojęcie o grze i trenera z głową na karku. Nie ma drużyny na razie, może i chcieliby zagrać coś ale połowa mało umie a druga połowa nie wie co ma robić na boisku. Swoją drogą to trzeba być niezłym magikiem, by tak konsekwentnie rozmontować zespół, moja nadzieja, że to tylko chwilowo (ta chwila to rok spokojnie potrwa, jeśli krócej to tylko nasze szczęście). |
Za takie pieniądze jeszcze ich trzeba zaganiać do roboty?????? Trzeba się ich pozbyć!!!!!!
|
Jakbysmy grali w pierwszej polowie jak w drugiej to wynik byłby inny ale to oczywiscie gdybanie.
|
Cytat:
PADAKA. Dziękuję dobranoc. |
Zauwazyliscie jakie Pawelek ma fajne dobrane buty pod kolor getrów ?? Klasa :D
|
Przynajmniej teraz lepiej gramy w ofensywie niz w I połowie
|
co do Gurbanowa to nie pomoze tak czy siak.. nasi biora kase a nie graja.. powinni najpierw pokazac ze zasluguja na pieniadze a potem je dostawac..
|
A Widzew w gazie...bedzie ciekawie za tydzien...
|
Cytat:
Przypomnę jednak nieśmiało, że Tomek rozegrał blisko 300 meczy w naszych barwach i należy mu się odrobina szacunku. |
strach sie bac co bedzie za tydzien w lodzi....
|
ale patrz jak gurbanow wyglada, myslisz ze ktorys z wislakow by mu sie przeciwstawil ? Nie sadze
|
Małecki mnie zadziwia. Ja już dawno dałbym sobie spokój przy tak statycznych partnerach.
|
teraz bedzie slodkie pierdzenie o przebudowie druzyny, ze musimy przeczekac ten sezon, Basałaj ma duzo pracy bla bla bla.... a po cichu bedzie sie sprzedawac Diaza, pozniej Maleckiego, Brozkow, a na koniec Basalaj bedzie dziwiony czemu nie ma na Reymonta kibicow???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
do tej pory sprzedawanie najlepszych ogniw uchodzilo na sucho, ale od tego sezonu to sie skonczylo i bardzo sie ciesze!!!
|
Cytat:
Tak, uważam, że nawet przeciętną Wisłę stać na pucharowe miejsce. Dlaczego? Bo... nie ma wielkiej konkurencji w lidze. Dzisiaj Wisła gra poniżej przeciętnej. Ale sam nie wiem czy kolejna klęska (np. przypominane 8. miejsce) nie byłaby na dłuższą metę lepszym bodźcem dla władz do zbudowania drużyny, na którą ten klub zasługuje. Póki co można tylko fascynować się nazwiskami na papierze i ubzduranym wielkim potencjałem nowych nabytków. |
Patrzac na Boguskiego zastanawiam sie, czy chlopak nie nabawil sie problemow z blednikiem...
|
Nic z tego nie bedzie i w tym meczu i w nastepnych...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
S A B O T A Z !! |
Cytat:
Nie ma trenera, nie ma drugiego stopera (oprócz Chaveza, którego też nie ma - nadal nie ma zezwolenia na pracę u nas). Kulawik nic specjalnie nie popsuł, ani nie naprawił. Trzymamy poziom z Karabachu. Tu trzeba fachowca, a nie sympatycznego Tomka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl