![]() |
Teraz powinni im płacić na akord są wyniki jest kasa
|
Cytat:
|
Centra Jirsaka jest podsumowaniem calego meczu.
Chlopak moze buty czyscic w Dabskim i tyle. Dobrze moze ze tak sie tsalo bo caly ten cyrk zwany zespolem jest do rozjebania za pzreproszeniem... Nic z tegho nie ma i nie bedzie. Tyle dobrez ze gwiazdki to nie Wisla bo Wisla to kibice . A takich ktorzy nosza biala gwiazde na piersi i maja to w dupie to ja dziekuje . Jeb...takich gwiazdorow wielkich... |
Mam nadzieje ze wywala Skorze po tym meczu ,bo juz sie patrzyc na to nei da
|
Hmm może jakiś zwolennik Trenejro coś napisze ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skorża musi wyleciec nie ma wyjścia zero widoków na zmiane gry to jest żenujące wyłączyłem tv tego nie da sie oglądać kpina z kibiców taka złość mnie rozpiera ze najchetniej to bym im wszystkim po mordzie dał
|
Po co budować stadion skoro nawet nie ma na nim kto grać ..
|
Po tym meczu mamy 5 porażek plus dochodzą jeszcze mecze Legia,Lech razem 7 noto po mistrzu :lol: Mam nadzieję, że Skorża jest już spakowany za tydzień jak przegramy z Jagą to .....
|
Cytat:
Cytat:
A tu? Przez 90 minut nie jesteśmy w stanie poważnie zagrozić bramce drużyny ze strefy spadkowej ekstraklasy... Nie widać w grze żadnego pomysłu, żadnej taktyki, żadnych schematów, żadnego kolektywu. |
ale cyrk ;/ ja sie pytam co oni na treningach robia ?? oni nic nie graja !!! taka gra zapomnijmy o MP LM ;/
|
a ja już dziękuje gwiazdorom za przezajebisty wynik
wstyd |
Hmm czy ja dobrze widziałem że raz sie piłka od Łobo odbiła a tak sie jej nawet nie dotknął ??
|
Pierwszy raz odkad jestem na tym Forum powiem :SKORZA DZIEKUJEMY-przeciez oni krrdwa nie wiedza co maja grac (stado baranow za przeproszeniem)
|
no Alvarez miał 3 swietne dosrodkowania.
|
Zenada,co tu innego napisac?nic nie pokazalismy,wrecz przeciwnie,zagralismie na zajeb...ie niskim poziomie,zero przyjecia,zero pomyslu na gre. Jeden murzyn od nich narobil wiecej szumu niz cala nasza ofensywa. Najlepszy komentarz do meczu do brak komentarza.
|
Maleją argumenty zwolennikow Skorzy oj maleją :lol:
|
Mały najlepszy.
|
"Małecki strzela z pola karnego z lewej strony, Witkowski broni. Zostało pięć minut do końca meczu. Ostatnie pięć minut trenera Skorży w Wiśle..?"
Aj k@rwa, ch@j by to wszystko strzelił |
No i pograne tak jak myslalem zero pomyslu na gre.
Wstyd panowie Wstyd. |
hahhahaha brawo :lol: co miało ku.. być?
|
Dobrze że jutro nie idę do roboty, bo by mnie w pracy żydy zjadły....I tak juz mam telefon zapchany smsami.
|
Ale Toshiba tam wszystkich przestawia!
|
Pierwsza naprawdę groźna sytuacja Mistra Polski w 98 minucie meczu masakra .... możecie nie zblokować
WY.......CIE TEGO SKORŻĘ |
Niech najlepszym podsumowaniem tego meczu bedzie: pierwszy raz zabraklo mi wodki na meczu:D
|
Wałek ty hu...
|
Łobo się przewrócił, Maciek będzie się tłumaczył, że przegraliśmy bo zły sędzia nie podyktował karnego...
|
:d:d:d Lobo :d:d:dd:d:
|
O masz, jeszcze żółta dla Małego
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl