![]() |
To nie Kirm przypadkiem asystowal?
Jakby ktos tylko sluchal "doping" z trybun, a nie ogladal to by pomyslal, ze to relacja ze zbierania miodu w pasiece. Masakrycznie sie oglada. |
Ten spiker na stadionie ma głos jak z Mortal Kombat :D Na koniec powie pewnie Finish him! Fatality!
Dwie najsłabsze drużyny razem z Grecją jak na razie. Brakuje techniki. Kirm nawet pozytywnie. Jego problemem jest to, że zawsze chce grać finezyjnie. Przy tej swojej szansie bramkowej zamiast walnąć mocno to chciał delikatnie wkręcić i trafił wprost w bramkarza. |
Zanim będziecie wyzywać bramkarzy od najgorszych zastanówcie się, czy specyfika nowej piłki nie miała wpływu na bramki USA i Słowenii.
|
W końcu słychac jakiś doping Kibiców Słoweńskich jednak te trąbki to jest katastrofa w ogole nie da sie tego oglądac:/
Co do meczu do kiepski liczę na to że Niemcy i Serbowie coś pokażą bo jak na razie te mecze wszystkie są słabe:( |
Jakby nie ta sama Słowenia z eliminacji. Wymęczyli to zwycięstwo, ciekawe czy zagrają lepiej z USA.
Ten Zawadzki to jeszcze najlepszy komentator w TVP. I ta pasieka... tęsknie za ekstraklasa. |
Mecz na remis. Popełnił błąd bramkarz Słowenii - niewykorzystali Algierczycy. Potem strzał Korena i błąd bramkarza Algierii. Mecz słaby ale czego się można było spodziewać po Słowenii która dobrze grała eliminacje dzięki obronie a z przodu "zawsze coś wpadło" oraz Algierii, zespołowi lepszemu technicznie ale słabemu taktycznie.
W Słowenii wg mnie Birsa i Koren (dzięki bramce) najlepsi. Kirm poprawnie. W Algierii kilku naprawdę dobrych technicznie piłkarzy. harthausen Rosja miała naprawdę sporo sytuacji w meczach barażowych ze Słowenią, zawiodła ich skuteczność. Żaden kryzys. |
Słowenia na farcie :P
|
Cytat:
Nie uogólniaj. To, co wczoraj wyprawiał w bramce Vincent Enyema w meczu z Argentyną było przykładem interwencji na najwyższym światowym poziomie. Gdyby nie on Argentyna wygrałaby swobodnie 4-0. Poza tym bramkarz reprezentacji RPA w pierwszym meczu Mundialu również pokazał się z bardzo dobrej strony. |
Dokładnie. Poza tym słaby występ bramkarza Meksyku (nie mający wpływu na wynik spotkania), kiks Greena i dzisiaj bramkarza Algierii.
Ciekawe czy Isailovic będzie bronił? |
Cytat:
Ciekawe, kiedy doczekamy się więcej niż 2 bramki w meczu bo na razie wyniki nie są za ciekawe z perspektywy zwykłego oglądacza. Na razie średnia kiepska 6 meczy 9 bramek, przy najmniej dla mnie. |
Ufff... Ale ciężko się ten mecz oglądało. Tak jakbym oglądał naszą reprezentację.
Słowenia bez pomysłu, jakaś taka ociężała i pełno niedokładności. Ale dobrze, że wygrali. |
Mecz faktycznie kiepski, ale jakoś mi się fajnie oglądało i kibicoawało Słowenii i Kirmowi. Udało się, ale mam nadzieje, że w następnym meczu zagrają dużo lepiej bo to może być ich pierwsze i ostatnie zwycięstwo na tym mundialu.
|
Cytat:
"Killing spree!" - brutalny faul "Unstoppable!" - drybling "Excellent!" - świetne podanie "Headshot!" - strzał głową "Impressive!" - znakomita obrona bramkarza "Rampage!" - gol "Humiliation!" - 3:0 itd. ;) |
ma ktoś linka do bramki Korena z meczu Algieria - Słowenia ?
|
Aż mi się usnęło... Tragedia , poziom jak na meczu Odra - Piast...Jak ten mecz nie będzie dobry to uwalam te średnie drużyny i oglądam potentatów :P
|
Mam nadzieję, że Ghana będzie grać ładą piłkę i zajdą dalej niż 1/8 w 2006 no ale, wtedy trafili na Brazylię kto wie :D z Serbią powinni sobie poradzić ale będzie ciężko.
|
może i piłkarze Ghany skłóceni z trenerem. Na pewno osłabieni brakiem Essiena.
Ale Serbia mieć łatwo nie będzie, bo ci Murzyni (murzyni, Afrykanie, nie wiem jak napisać by nikt się nie przyczepił) wiedzą co z piłką zrobić i co najważniejsze - chce im się. |
Cytat:
Chcesz ogladac piekny futbol to ogladaj mecze WKS :D Ich gra moze sie podobac, ale w przeciwienstwie do Ghany nie maja wynikow. Za 10 dni braterski pojedynek Boatengow :P |
"Mają byc zniesione wuwuzele na meczach" tak mówili podczas meczu:D
Czy marzenie się spełni?? |
Coś dziwnego sie dzieje na tym Mundialu.
Nie dosc ze są te dziwne wuwuzele to jeszcze kolejna czerwona kartka już 3 w tym turnieju:/ Co do meczu jeden z ciekawszych na Mundialu chociaż znowu bramek nie ma:/ |
Dramat Serbii!
Kibicowałem Serbom ale muszę napisać że to są idioci. Najpierw faul na środku boiska w niegroźnej sytuacji.... czerwień. Potem ręka i karny. Idioci albo nerwowo nie wytrzymali.... Nie rozważam już czy ta czerwień powinna być. |
Strach pomyslec jaka pilke wymysla na EURO 2012... jakies propozycje :D ? Ewentualnie propozycje tlumaczenia przez zawodnikow czemu ta pilka jest do niczego :D ?
PS: Wuwuzele zle wplywaja na psychike zawodnikow :D Kolejny idiotyczny faul, kolejne idiotyczne kartki ;D |
I dobrze, że Ghana wygrała, a Serbia? Już z Polską grała piach.
A teraz porównajcie sobie grę Kirma do tego lansowanego przez media Krasicia Manchester United :lol: |
|
I mamy pierwsze zwycięstwo zespołu afrykańskiego.
Nie rozumiem trochę płaczu Trzeciaka w studiu wielce zdziwionego, że Serbowie tak słabo grali. Nie przypominam sobie meczu Mundialowego, w którym graliby piękną piłkę, zawodników zresztą też moim zdaniem mają przeciętnych (choć grają w dobrych klubach). Ale żółtej kartki za drugi faul bym nie dał. Coś w ogóle Ci sędziowie nie z europy sędziują strasznie delikatnie, jakiś kontakt i od razu przewinienie. Zobaczymy co dzisiaj jeszcze Niemcy pokarzą. Tak nadawali na Słowenię, a to na razie jedyny zespół z Europy, który zdobył trzy punkty (wiem, że Algieria też do potęg nie należy). |
Ja z meczu najbardziej zapamiętam garnek na głowie u jednego z kibiców i lecący z niego jakiś tajemniczy dym :shock:
|
Serbowie prezentują się podobnie do Polaków.W eliminacjach grają dobrze, a na turniejach zawodzą.Ostatni ich sukces to chyba ćwierćfinał EURO 2000 od tamtej pory w niczym lepsi od naszych orłów nie są.Chociaż piłkarzy mają znanych...
|
Cytat:
Co do tej kartki, to chyba w wyniku 2 żółtych więc co tu rozważać, faul w środku zawodnik nie był zainteresowany piłką. Jak napisałem wcześniej Ghana wyjdzie z grupy :) |
Korea, Słowenia i Ghana to ciekawe ekipy, zwyciężając w pierwszym meczu zrobiły duży krok do awansu. Tacy np. Anglicy nawet pomimo remisu z USA są pewni wyjścia z grupy, co może się na nich zemścić, jeśli zlekceważą słabszych przeciwników.
Cytat:
|
Niemcy grają swoje. 1-0. Niestety bo Aussies to moji faworyci nr 2 do miana Czarnego Konia Mistrzostw , Zaraz po USA. Kibicuje Kangurom :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl