![]() |
Na jakiej stronce sprawdza sie wyniki testów?
|
|
Cytat:
pesel hasło i masz wyniki.:) ale podobno będą dopiero 10.06 |
Zostały 2 dni do ostatniego terminu złożenia papierów do szkół średnich a ja jestem w kropce.
Polećcie jakieś LO od ok. 100-110pkt. I pytanie do uczęszczających do XV. Styknie 110pkt~ żeby sie dostać? :> |
Są już wyniki testów na OKE !
|
71 PunktÓw
|
Wiselka1906PBZ, gratulacje! ;) ja w zeszłym roku miałam tyle samo :P
|
39pkt.(hum. 31 mat. 18) + ang 20 hehe ;D Może w przyszłym roku napisze lepiej :/ tak mi sie spodobało moje gimnazjum że przeciągnę jeszcze jeden rok :/
|
Ja również 71pkt :D
human 43pkt, mat. 28pkt ang 38 ... |
73 pkt(P:37,M:36):P Widzimy się w III LO.
|
wychodze na prowadzenie :P 39 pol i 44 mat co daje 83 :D
|
41 polak i 48 majca 89 pkt :)
|
U mnie słaboo z testu :P Polski 40pkt majca 28 pkt anglik 44 pkt ^^ No ale tak z ocenami i innymi pkt bdzie ok 147, więc się nie martwię :P
|
Human 42
Mat-przyr 39 Niemiecki 47 |
Human 43pkt (jak dla mnie to zjebałech)
Mat-Przyr 48 pkt Angol 48 pkt I teraz pozostaje namówić rodziców żeby mnie puścili tam gdzie chcę... |
Cytat:
|
Human - 45
Mat - 44 Ang -50 :) |
Cytat:
|
Jak to jest w tym roku? Angielski nie wlicza się do całości?
|
Cytat:
P.S. Human : 42 Mat : 41 Ang : 39 |
Średnia krajowa podobno 58, wstyd się przyznać ale matematyczna część 35 , human ...32 . Razem 67 więc przynajmniej grubo zawyżam średnią krajową. :D Angielski 43.
|
ale z was kujony
human-35 pkt mat-25pkt ang-42 pkt jak dla mnie mogłem miec z hum-mat łącznie 20 pkt..JMT idę do szkoły gdzie nie prowadzą jakiejś ścisłej rekrutacji pozdro i nie pijcie za dużo :) |
Cytat:
|
ile było max do zdobycia?
|
No i powiedzcie mi że nie warto się opierniczać. Przez 3 lata praktycznie nie robiłem nic, wyciągnąłem oceny przez ostatnie 2 tygodnie jakoś test napisałem i 140 pkt jest:D
|
Cytat:
|
też zawyżam średnią :D 66 :
human 40 mata 26 angol 44 (profil) mogło być lepiej z matmy, ale idę na profil humanistyczny więc jest nieźle razem z ocenami i osiągnięciami siedzi jakieś 115 punktów |
Tak się chcę upewnić, czy po tym 17 czerwca kiedy mozna jeszcze zmienic szkoły nie ma juz żadnej możliwości zmiany?
Jest taki punkt: Cytat:
|
Jeśli nie potwierdzisz to RACZEJ sie tam nie dostajesz i musisz gdzieś złożyć papiery w drugiej rekrutacji (jeśli nie złożyłeś świadectwa itd. do żadnej z wybranych szkół).
|
To jest dokładnie tak.
1. Komputer algorytmem wybiera Ci miejsce w najwyższej klasie na Twojej liście do której wystarczyło Ci punktów. 2. Potwierdzasz. Chodzisz do tej klasy którą Ci komputer przypisał. 3.Nie potwierdzasz, niby ryzykujesz, aczkolwiek w wielu miejscach nawet jak nie potwierdzisz nie wyrzucają Cię automatycznie tylko czekają jeszcze na Ciebie do końca drugiej rekrutacji. 4. Wchodzisz na e-omikron i tam live zmienia się ilość wolnych miejsc w każdych klasach. Ogólnie jest bardzo duży ruch zwłaszcza w humanach, z których ludzie uciekają do biol-chemów mat-fizów lub do innych szkół. Nawet może dojść do 10 wolnych miejsc. A próg może spaść o 10-12 pkt. 5. Jedziesz do szkoły do której chcesz się dostać(na omikronie widzisz że masz wolne miejsce, i próg się obniżył pod Twoje punkty, wtedy muszą Cię przyjąć.) To wszystko trzeba robić na godzinach i trzeba sobie to dopilnować. I gadasz z dyrektorami oni Cię pytają ile masz punktów i w jakiej chcesz być klasie. Najlepiej iść z rodzicem i mówić jak zależy Ci na tej szkole. Jak o niej marzyłeś. Musisz mieć wtedy ze sobą podanie do danej szkoły. Kiedy pozytywnie rozpatrzą Twoje podanie dopisują Cie na listę i pozwalają Ci w pół godziny dowieść podanie(bo do 12 ostatniego dnia drugiej rekrutacji muszą mieć wszystko załatwione). I przy takiej metodzie tylko poł godziny nie masz szkoły ;) 6. Nie opłaca się jechać na desperacje tzn. wyjmujesz papiery i dopiero gadasz z dyrekcją, oni się nie zgodzą, a ktoś wejdzie na Twoje miejsce. 7. Nie tracić nadziei po I rekrutacji 8. W moim przypadku II rekrutacja się opłaciła. Ogólnie powodzenia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl