![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
No i oczywiście fajne zadania w coopie w MW2.
|
Kilka dni temu kupiłem sobie PS3. Wiadomo jak to jest na początku, temat gier nieogarnięty, więc zwracam się do was z prośbą o polecenie jakiś dobrych tytułów na multi jak i singa. Osobiście zastanawiam się nad kupnem jakiejś strzelanki na multi, MW2, BF:BC2 mam na xboxa, więc wybór padł na MAG. Czy ma ktoś z was tę gierkę? Warta kupna? Bardzo bym prosił o opinie osób, które tę grę posiadają :)
|
No, Devil, zapodajesz, pocinasz w to non stop ;)
|
Byłby ktoś chętny na wymiane Uncharteda 2 na jakiś ciekawy tytuł ? (ps3) :)
|
Zdefiniuj ciekawy tytuł... Dla jednego to Motorstorm, dla drugiego Modern Warfare, a dla trzeciego Heavy Rain. Wszystkie sąciekawe, ale nie każda każdemu podejdzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
God of War każdemu podejdzie :D
Kupiłem ostatnio Bad Company 2 i powiem, że multi całkiem całkiem.... Kampania - na razie jestem w 3 misji zdaje się, więc jeszcze duuużo przede mną. No właśnie mam pytanie a'propos multi. Gram ja sobie, gram, dobiłem po kilku godzinach na stopień szeregowca (oklaski proszę) i wychodzę z gry po końcu rundy. A tu mi pokazuje jakbym w ogóle nie grał - wszystkie staty na zero. - Czemu? pytam. Nie udało mi się założyć też konta na EA. ten nick jest zajęty przez innego gracza na psnetwork. jak to kurcze? Przepraszam że tak chaotycznie, ale się wkurzyłem. |
Cytat:
|
ja na x360 nie mam takiego problemu :P może dlatego że mój nick jest taki mało popularny, ale miałem też tak że jeżeli podczas gry kończyłem rozgrywkę to nie dodawały mi się zdobyte podczas niej punkty... a co do GoW'a to faktycznie nie znam osoby której by nie podszedł ;) czekam teraz na przesyłkę z ps2 i będę nadrabiał zaległości w postaci m.in: GoW'a 2 ;)
|
@dymek, ofsajd
wiem że na PC nie da rady, ale na ps3 gra siębez problemu, tylko na stronie internetowej nie ma moich statystyk. Zresztąto by było bez sensu - w mw2 sięzapisują a w BC2 nie?? Myślałem raczej, że muszę dograć do końca jakąś większą ilość potyczek (grałem w rush) tak jak w search and destroy. no nic dzięki chłopaki za pomoc. Zobaczę jeszcze dziś - może mi to wredne konto utworzy. |
Nie wiem jak to jest, ale konta EA są zjebane. Miałem takie same problemy w grze Mercenaries 2 , jak chciałem pograć online.Mój kumpel miał też problemy z kontem w grze Dragon Age.
no to się "sonówka" szarpnęła :D http://gry.onet.pl/2156167,,Zapowied...wiadomosc.html |
Na stronie EA sięw końcu zalogowałem, napisało mi że mój żołnierz zaginął w akcji (błąd 404) i że albo mają problem z serwerem, albo coś źle wpisałem. Kazali odświeżyć za 2h35 min. zalogowałem się po 3 godzinach z hakiem i napisało mi to samo :(
|
Panowie mam uno problema, mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego mnie nie chce przez cały dzień zalogować do Xbox Live ?? ;/ Internet mam normalnie i nie było z nim żadnych problemów to o co halo ?? może padła ta biała skrzyneczka z tyłu xboxa??
|
Cytat:
|
Wam też w padzie do X'a lewa gałka analogowa się ściera tak cholernie jak mi ?
|
Cytat:
|
Bez przesady pogadamy jak zetrzesz cały drążek wtedy mozna powiedzieć, że cholernie :D
|
dlatego ja używam dwóch padów ale i tak wyglądają jak bym je nożami dźgał , te gałki się strasznie szybko wycierają szczególnie przy intensywnej grze , chociaż ja ostatnio gram tak rzadko że mój ex zamarza :D
|
Jak sie robi wsady w NBA 2k10?
|
pytanie do posiadaczy PS3.
w Media Expercie jest promocja na PS3. wersja slim, 250gb + Little Big Planet i Rachet Clank. cena to 1360zł. opłaca się taki zestaw? czy lepiej skorzystać z allegro i kupić powiedzmy coś takiego: http://allegro.pl/item1012163836_ps_...a_wys_24h.html z góry dzięki. |
Cytat:
DevilMayCry : Nawet mi testu polaczenia nie chcial zrobic bo pisalo ze nie jestem zalogowany do Xbox live ale na szczescie jest juz po problemie ;) a wlasnie tak apropo to gral ktos z Was na Xboxie w NBA2010 i NBA 2K10 ?? Ktore lepsze ?? ja gralem tylko w demo na Playu w 2K10 :) |
Jak myślicie warto kupić Fifę World Cup 2010 na X'a, pomimo posiadania Fify 10 ?
|
za ile ?[x znakow]
|
179 zł w Media.
|
Hmmm troszeczkę dużo,zważając na to, że aż takiej dużej różnicy nie ma.EA już odcina kolejne kupony od Fify :/
|
@ Maciejo - Jak dużo filmów będziesz oglądać na bd to birz zestaw z pilotem. Jak nie, to do media Expert. Ale popatrz w innych marketach, czasem sąfajniejsze zestawy (tzn z lepszymi grami) Czasem małe sklepiki też robią dobre promocj (typu doklejają coś taśmą).
|
ostatnio zakupiłem Sony Bravie i jest taki pilot, co może obsługiwać kilka rzeczy, przycisk do BD też ma, to myślę, że i PS'a by obsłużył, więc pilot byłby mi raczej niepotrzebny.
w zestawie z konsolą jest jeden pad? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl