![]() |
Jak najszybciej dojechać spod Galerii Krakowskiej do M1 ?
|
Ma ktoś może zdjęcia/link do zdjęć tej "areny" na błoniach na koncert Celine Dion dzisiejszy ?
|
Cytat:
192 w rejony grzegorzeckiego, a z tamtąd trajką pod M1 |
|
Ile ludzi tam wejdzie (około)
|
Działa Wam to zasrane gg, czy nie? Bo ja cały dzień staram się je włączyć i nic:/
|
Cytat:
|
Kamyk jak Ci się dalej nie włącza to zainstaluj sobie AQQ albo Tlena.A jak trochę pochodzi to znowu spróbuj włączyć GG:D
Co dzieje sie miga cały czas?? dost./niedost?? A jak nie to komputer przez okno:lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pilna sprawa , wielka prośba czy ma ktoś cd keya do World l In Conflict 2 ?
|
Cytat:
|
darotsok73 poszukaj w google:D
na pewno będzie na jakimś forum tu powinno coś być http://www.world-in-conflict.pl/forum/ |
Cytat:
Moja rada: Wywal to ustrojstwo (gg) w pieron :lol: . Zainstaluj AQQ, będziesz miał dwie sieci: gg i Jabbera. Wygląd, funkcjonalność, prostota, oraz brak wyskakujących reklam = AQQ ;) Ja jestem zadowolony z tej zmiany. |
Wasze problemy z GG biorą się z tego, że niektóre ich serwery nie są aktywne.
Tutaj można sprawdzić, które obecnie 'są na chodzie': http://www.kadu.net/monitor/ Jeżeli macie oryginalne GG to najprawdopodobniej łączy się ono z jednym serwerów 217... i dlatego połączyć się nie może. Z tego co wiem istnieje dodatek do gg pozwalający ustawić serwer z którym ma się program łączyć. Osobiście używam konnekta i tam można sobie wybrać z listy. Problemów nie mam. Wszystko chodzi jak należy. |
Widzę że niektórzy pytają o cracki do gier oraz seriale do nich albo do programów. Podaję kilka stronek
CRACKI- www.gamecopyworld.com lub www.gameburnworld.com SERIALE- www.serials.ws Nie trzeba dziękować :P |
Jak mi nie dziala GG to: dysk C -> documents and settings -> user name -> Gadu-Gadu -> _cache (PPM usun) . Zawsze pomaga
|
Wyjeżdżam do Glasgow na kilka miesięcy i wybieram się na mecze Celtiku. Jak tamtejsi kibice zareagują na koszulke Wisły :D ? Mogą być jakieś problemy czy raczej mamy pokojowe stosunki ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wulkanizacja potrzebna ale czynna tez w niedziele??
Ma ktos cos takiego?? |
Jak najlepiej dojechać do M1 z rynku/dworca ?
|
Cytat:
|
w Parku Jordana jest jakies boisko ze sztuczna trawa?? jak tak to po ilu trza tam grac?:>
|
poszukuje dzwieku jak zaczynaja sie fakty na rmfie w formacie mp3 :) z gory dzieki
|
Jest szalik z motywem: Tylko przed Bogiem Padniemy na kolana?
|
Co to są Gry Symbian (.sis)??
Z góry dzięki:) |
Cytat:
Jest ale czy z dokładnie takim samym motywem jak na fladze to nie pamiętam |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl