![]() |
Cytat:
O wzór z logiem Adidasa na krzesełkach raczej bym się nie martwił ;) |
Kolejna propozycja ale nie wiem czy nie za dużo gwiazd
http://img251.imageshack.us/img251/7825/beznazwy1y.png |
jak dla mnie gdy Wilczek zobaczy jaka kasę da Adidas to bedzie chciał na każdej trybunie zrobic napis adidas + z gwiazdy na D zrobić znaczek tej firmy ;P
|
OOO Broń Panie Boże , pisze drugi raz NIE kupie koszulki adidasa , Umbro jest git:) Jesli zmiana to tylko na Nike . . .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tsw biała gwiazda te gwiazdy na rękawach zlikwiduj
a wiesz co zrób jakbyś mógł ? jak na koszulce unimila jest pod szyja takie wcięcie z małym herbem to zrobiłbyś coś podobnego tylko tam dał logo S.S.A a na sercu biała gwiazdę jak na wcześniejszych Twoich projektach:) |
Na twoją prośbę przedstawiam 2 kolejne
http://img43.imageshack.us/img43/6674/beznazwy1mf.png http://img15.imageshack.us/img15/522...wy1kopiasl.png |
super :) tylko zamiast tego zwykłego herbu to dać ten z koroną co dawałaeś go na swoim projekcie :)
a w ogolę co sądzisz o takiej koszulce i co sądzi reszta? oczywiste fajnie by było jakby logo sponsora było tez kratowane jak to bylo we wzorze koszulki za czasów Unimila |
Te kratki mi coś nie podchodzą. Gdyby nie one, to wyglądałoby to naprawdę fantastycznie.
Brak mi tu jeszcze tylko kołnierzyka. I taka koszulka to by była klasa :D. |
Fajne te projekty koszulek, ale już widzę tą Białą Gwiazdę na piersi:-/ Logo SSA przeca musi być na pierwszym miejscu. Swoją drogą zastanawiam się czy doczekam jeszcze strojów z Białą Gwiazdą na"widoku"
|
dlatego logo SSA chciałem by dać tuż pod szyją w tym projekcie a kratki są specjalne bo w nich jest herb Wisły jak podawałem wcześniej jest to nawiązanie do koszulek jak sponsorem było Unimil
a na pierś oczywiście BIAŁA GWIAZDA :) ostatnie wizje koszulek to mój pomysł:) i tu szczególne podziękowania za chęć ich stworzenia dla tsw biała gwiazda :):) dzięki wielkie za fatygę :) |
Ten ostatni projekt bardzo fajny ale czy mamy wogule szanse żeby zaproponować taki projekt.
|
Cytat:
|
"wogule" to na pewno nie ma szans...
a tak w ogóle, to jednak mam nadzieję że gwiazda wróci...ale kiedy? TS musi sięznowu dogadać z SSA... a projekt mi się podoba, może du tych kwadratów się trzeba przyzwyczaić. |
stawski ale czytaj uważnie to moja wizja i nawiązanie do koszulek za czasów Unimila :) hehe
fajnie jeśli komuś się podoba bo uważam że w tedy koszulka wygląda wyjątkowo :) |
Czy z tym Adidasem, to już jest wszystko pewne? Przed podpisaniem obecnej umowy z UMBRO też się rozpisywałem, o negocjacjach Adidasa z Wisełką, ale mimo tego, iż porozumienie się stron wydawało mi się pewne nic z tego jak wiemy nie wyszło. Stąd moje obawy. Piszę obawy, ponieważ co jak co ale marka Adidas wiąże się z większą renomą nić UMBRO. Dzięki umowie z Adasiem dystrybucja koszulek Wisły nie tylko w Krakowie ale i w całej Polsce była by lepsza.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zaraz bo sie pogubilem
nie ma w takim razie juz Bet at Home to bedziemy szukac kogos nowego czy co ?? no chyba ze wracamy do TF... |
ja się odniosłem ogólnie do loga a to że kolega do koszulki dał logo obecnego sponsora to już inna sprawa. To tylko przykładowa koszulka. Mnie chodziło głównie o powrót do kratownicy z herbami jakie były za czasów Unimila wg mnie fajnie to wyglądało i oryginalnie :)
a Wy co sądzicie o tym? |
Cytat:
|
Dobrze, że w Zakopcu wypuścili skoczków z reklamami BAH i że szybko wszczęto przeciw nim postępowanie. To dzięki temu sprawa ma szansę znaleźć się szybko "w Europie" co z kolei może sprawić, że szybko wszystko się wyjaśni. Np. to ile nasz rząd będzie musiał zapłacić kar z naszych podatków itp.
|
Najlepiej gdyby loga SA nie było w ogóle. Tak do wiadomości to SSA nie ma bodajże od 2 lat, o chyba jakaś ustawa wyszła ale pewien nie jestem.
|
A ja bym chciał Adidasa.
Droższy, ale patrzac na to co oferują kibicom, to chyba nie maja sobie równych. |
Cytat:
Nie ma SSA, ale na logo też nie ma napisane SSA, więc nie wiem do czego zmierzasz. Jest SA. Tyle było tych zmian. |
po częsci w temacie :)
ma ktoś może zbiór fotek wszystkich koszulek w jakich grała Wisła ? |
Tak na banicji sobie troszkę zmieniłem projekt poprzednika ;-) Oceńcie :)
|
Koszulki Umbro najlepsze IMO od lat, w ogóle Umbro robi fajne ciuchy, adidas to dla mnie trochę taka wioska:/
Mam nadzieję, że Wisła zostanie z Umbro. |
Cytat:
*tsw biała gwiazda* - fajne projekty. Gdzieś coś do poprawy, ale ogólnie fajnie wyglądają. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl