![]() |
Cytat:
Więc jak coś będzie nie tak to mam kontakt. |
Witam ! Poszukuje praktyk dla studenta na dziale jakości. Jak ktoś ma jakies możliwości załatwić priv.
|
Pracował ktos z Was w salonie samochodowym ? Jakie warunki?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poszukuję osoby ze znajomością AUTOCAD. Praca polega na wykonywaniu prostych aranżacji pokazujących ustawienie foteli/krzeseł na aulach, salach kinowych, tearalnych, trybunach sportowych..itp..... Rzuty z góry, przekroje, czasami wizualizacje, bryły 3D foteli etc. Praca stricte dodatkowa-ale też, długofalowa;)
Chetnych zapraszam na p.w |
Pizzeria szuka driverów, pizzeria w Bronowicach, koło Almy w Salwator City. Jak ktoś jest zainteresowany proszę o konatkt na priv z danymi kontaktowymi, dam je koledze, będzie dzwonił (pizzeria wiślacka:-) )
|
Pracował ktoś w Castoriamie na Zakopiance albo pracuje?
|
Dostał ktoś pracę na stanowisku kasjer/ sprzedawca po rozmowie kwalifikacyjnej :) ?
|
Marcinnno a kto prowadził te rozmowy z ramienia klubu? :)
W sumie fajna fucha, żeby sobie dorobić dla ucznia, studenta. |
jak by ktoś mial jakas prace na ferie to bd wdzięczny:P
|
Cześć, orientuje się ktoś czy jest szansa dostać w Krakowie pracę w granicach 2000zł brutto, mając tylko średnie ogólnokształcące?
|
Z zawodowym tyle dostaniesz spokojnie.
|
Tyle, że ja nie mam zawodowego, a średnie ogólnokształcące, tj. skończyłem liceum. Wiem, że z zawodowym tyle można zarobić, a nawet więcej. Ale ze średnim ciężko się, gdzieś załapać. A myślę o Krakowie, z tego względu, że w dziurze, w której obecnie mieszkam nie ma nic praktycznie, a do Krakowa się i tak przeprowadzę w październiku na studia.
|
witam. poszukuję pracy na weekendy ;)
Jęsli ktoś by coś miał proszę o kontakt na p.w |
spróbujcie w pizzeriach przy rozwożeniu placków. Często można sobie dorobić parę fajnych groszy i dopasować grafik według dyspozycyjności.
|
A nie wiecie ile płacą przy roznoszeniu ulotek po blokach? Bo potrzebuję znaleźć coś na dwa tygodnie z dzienną wypłatą.
|
Cytat:
|
Poszukuje pracy na Koparkę jedno naczyniową <gąsienica albo kołówkę>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak mieszkasz w Krakowie, bo inaczej się nie opłaca :) :
http://www.mbp.ohp.pl/index.php/symf...ge/2/cursor/12 |
W Krakowie, dzięki :)
|
a ja mam pytanie: był ktoś w Anglii tak na 3-4 miesiące? opłaca się jechać ? zastanawiam się nad zwolnieniem z obecnej pracy i takim wyjazdem bo chciałabym podszkolić swój angielski, coś pozwiedzać i zarobić tak żeby jak wrócę do Polski to żeby było za co życ dopóki nie znajdę nowej pracy
|
Cytat:
ponawiam pytanie :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl