![]() |
Cytat:
|
Kiedy właśnie to rozwścieczyło Leo. Po tak dramatycznym meczu był wkurzony i zabronił "wyjścia na miasto". Chłopaki go olały no i mamy konflikt.
Najlepsze jest to, że Listkiewicz dementuje wypowiedź własnego rzecznika prasowego. Toż to większe jaja niż za czasów Jurczyńskiego w Wiśle. |
no cóż pierwszy raz przyznam rację panu Lechowi Kaczyńskiemu :
Artur BoruBAR ;] |
taki upload :
na polsacie zaczęły się wydarzenia (zaraz będzie wypowiadał się Dudka - we flashu powiedział,że "śmiać mu się chce bo nic takiego nie miało miejsca") Boruc mówił dla sport.pl to samo no i jak Flamengista napisał, Listkiewicz też wszystkiemu zaprzecza |
http://www.sport.pl/sport/1,65025,56...wykluczen.html
Oni sami już nie wiedzą o co chodzi. Listek Ty chyba najwięcej pijesz z nich wszystkich !! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze nie raz się Leon zdziwi. Polak nie wielbłąd, wypić musi. Zresztą to pewnie była grypa jak u "raz, dwa, trzy..." Gabriela Janowskiego, lub ewidentnie filipińska choroba jak u Olka Kwaśniewskiego, nie żadne spożycie alkoholu.
Oglądać się na trzeźwo reprezentacji nie dało, więc pewnie chłopaki oglądały powtórkę i doszli do tego samego wniosku. W spożyciu na twarz, Dyskobolia na razie rządzi w lidze.:lol: |
Ja czekam na to, aż ujawnią nazwiska tych dziennikarzy, z którymi reprezentanci imprezowali. Może ktoś wie coś na ten temat?
|
|
Cytat:
Kapitalny artykuł. E: Widzę, że zostałem uprzedzony. Od siebie dodam, że to wszystko ma pewne pokrycie w faktach... No i pełne poparcie dla Tomka Kuszczaka, jako jeden z niewielu zachował się jak prawdziwy chłop z jajami! E2: http://www.weszlo.com/news/883 I niech ktoś mi powie, że nasi nie piją. Choć powiem szczerze, miałem nadzieję, że zobaczę "15 litrów Starogardzkiej" czy podobnego specjału, a tu whiskey. I jeszcze, a co! http://www.weszlo.com/news/886 |
Cytat:
A Kuszczak mimo że jest dobry to na kilometr widać że ma o sobie zbyt wysokie mniemanie i dlatego jego rola w kadrze jest jaka jest. I ciekawy jestem co to za fakty? |
|
Cytat:
Wracając do samego wątku konfliktu to z jednej strony cieszę się że wywalono Dudke ( narazie ) z reprezentacji , na jego gre i postawe nie da się kompletnie patrzec , szkoda że w tym gronie nie było też Kokoszki . Majewskiemu też uderza już coraz bardziej sodówka , choćby jak się zapierał . Jedynie szkoda mi Boruca , bo to jeden z niewielu w naszej kadrze z jajami... |
Co to za kadra jak nie grają najlepsi. Brożek, Wichniarek, Kuszczak. Zamiast nich to oglądamy jakiś pupilków trenerów vide Fabiański oraz liczne miernoty.
|
Cytat:
A co do alkoholu to mi si wydaje że na bani był Krzynówek, za każdym razem jak przyjmował piłkę to mu odskakiwała na 2 metry. Jeśli wiatr wiał z dobrej strony to może na 1,5:-P Kasperczak na selekcjonera!! |
Cytat:
Nie no ok, niech wywalą z kadry Boruca, Rokera w formie, Jelenia i jeszcze paru innych. Pewnie, grajmy Fabiańskimi, Zahorskimi, Kokoszkami i Pazdanami. RPA upadnie na nasz widok. Osobiście nie wierzę już w misję Leo. Obyśmy się tylko nie obudzili z ręką w nocniku. |
Z tego wynika, że to nie pierwszy wyskok Arturka:
Cytat:
|
Cytat:
|
Widzisz powody, dla których Holender pomija ciebie przy powołaniach?
Wichniarek: Nie wiem, czemu. Może dla tego, że regularnie gram albo strzelam za dużo bramek. Może jestem za dobry? Zapytaj jego, może on zna odpowiedź. :D http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Wi...l?ticaid=167bf |
Jak Benhakker nie powoła na eliminacje najlepszych polskich piłkarzy: Brożka, Lewandowskiego, Wojtkowiaka, Wichniarka, Jelenia, Kuszczaka etc. to chyba zmienie narodowość:(. Jako świadomy kibic Reprezentacji Polski mam prawo wymagać od doświadczonego Holenderskiego trenera, żeby zauważył którzy piłkarze są w formie i ich powołał.
|
|
Cytat:
(Oczywiście p.Osuch to konkurent w menadżerce i też trzeba o tym pamiętać) |
Cytat:
"Cudze chwalicie, swojego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie" |
Heban - chyba mojego posta z innego tematu pocieto na kawalki wiec moze tu sie uda.
1.Zdecydowanie brak Ci dystansu do 'Benhałera'.Nie jestem jego wyznawca, moge dyskutowac na temat kto za niego itp ale bez kitu , te Twoje wynurzenia sa ciezkie do strawienia ,bo zawieraja same inwektywy + jakies osobiste rozkminy a przydaloby sie troche obiektywizmu. Jakos wszystkim razem wzietym innym trenerom nie udalo sie awansowac do ME -Dyzmie sie udalo i to z grupy gdzie Portugalia i Serbia, jesli chodzi o grajkow, bije nas na leb i szyje a Belgia i Finlandia(niestety takie sa fakty) to podobny poziom. 2.Co Wisla zyskala przzez 'Benhalera' -coby sprawa byla jasna - 2.5 mln euro za Dudke. 'Dyzma' nam to zalatwil a gdyby nie on to bysmy sie meczyli z gwiazdorkiem za ktorego nikt nie dalby nawet 20%z tego -2.5 melona euro=prawie 10 mln zlotych to tylko zaluga Dyzmy - malo? -przynajmniej pol mln euro za Kokoszke - typ podobny do Dudki tylko jeszcze bardziej wredny i to nie jest wina Benhałera ze nie potrafil zachowac minimum przywoitosci. A Lobo i Matusiaka to nikt nam nie kazal brac, chyba ze Benhaler z siekiera stal przy Bednarzu to wtedy zwracam honor. |
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=U4_T6M6fJQk Napisz jeszcze jakiś "pozytyw" u Leo (Poza jednym meczem w Chorzowie), a na pewno odpiszę. |
Cytat:
Co do kolesiostwa w kadrze. Żurawski ma sobie odpocząć od kadry przynajmniej jakiś czas, Bąk już niby skończył z kadrą, ale powiedział, że "jeśli zajdzie potrzeba, to pomoże". Mi się widzi że to będzie wyglądało tak: po porażce ze Słowenią i remisem, może wybidowanym 1:0 z San Marino, widząc wspaniałą grę duetu Jop-Kokoszka (o nim później) na scenę wróci Bąk ze słowami "zadzwonił do mnie trener Beenhakker i powiedział że ojczyzna mnie potrzebuje, dlatego postanowiłem wrócić do reprezentacji". Zaś co do Żurawskiego, w krótkim czasie po popisach wysuniętego napastnika Zahorskiego, pan Leo stwierdzi że od dawna docierają do niego sygnały, że Żuraw jest we wspaniałej formie i będzie zbawieniem kadry. Porównanie Kokoszki i Dudki (właściwie stylu odejścia z Wisły). Znalazłem wypowiedź menedżera Dudki: Dudka na pewno nie odejdzie z Wisły prawem Webstera i będzie normalnie transferowanym piłkarzem. Pamiętam też wypowiedź samego Darka już po rozpoczęciu chryi z Kokoszką w stylu: "nie zrobię tego klubowi w którym spędziłem tyle lat, Wisła ma dostać za mnie pieniądze, duże pieniądze". Kokos tylko po swoim pierwzym oświadczeniu, że odchodzi na podstawie Prawa Webstera zaczął gadać jakieś bzdety, że "był, jest i będzie Wiślakiem". Dudka nie zachowywał się jak wazeliniarz i mówił, że chce odejść, ale za godziwe pieniądze. Biorąc pod uwagę, że obaj od jakiegoś czasu mówili , że chcą odejść z Wisły i to, że w owym czasie menedżerem obu był właśnie wypowiadający wojnę Leo, Osuch, to wiadomo kto musiał zrobić tę różnicę... Kasperczak na selekcjonera!! Na koniec: Cytat:
A i tak zły pan Leo: Cytat:
Bółbóg od siedmiu boleści |
|
Ciekawym czy wobec powyzszego, ujrzymy Leosia z roszczeniami w sadzie ? :)
Na miejscu Osucha, poszedl bym na calosc i zaproponowal nieskazitelnemu kolczowi badania wariografem :P , a w tym pytania odnosnie gigantycznej premii jaka zafundowal mu misio L. na krotko przed turniejem finalowym w Austrii i Szwajcarii :-D |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl