![]() |
Kto ci takich głupot naopowiadał. Przecież wiadomo że Lewandowski nigdzie nie przejdzie w tym okienku, Zorc to potwierdził że nigdzie go nie puści.
|
Robin van Persie zwiąże się z Manchesterem United 4-letnią umową i będzie zarabiał 235.000 funtów tygodniowo. - no to mamy wyjasnienie przyczyny odejscia van Persiego po informacji, ze nie przedluzy kontraktu z Arsenalem.
|
Cytat:
Nie ma co - "fajnych" kapitanów ostatnio wybierali sobie w Arsenalu, ciekawe gdzie za rok wybierze się Vermaelen, może do Tottenhamu:lol: |
Alex Song dostał zgodę na transfer do Barcy w Poniedziałek ma przejść testy medyczne.Kameruńczyk ma kosztować Barce 19 milinów euro zaś klauzura odstępnego ma sięgać blisko 80 milionów euro.Cóż Arsenal się sypie,ale ja się piłkarzom nie dziwie, przecież Arsenal nie zdobył poważnego tytułu od kilu ładnych lat.
|
Cytat:
|
Cytat:
Odnośnie Liverpoolu: Zapomniałeś o Torresie, Mascherano, Xavim Alonso... Odnośnie Barcelony. Rzeczywiście, ich wina, bo się gościem zainteresowali :lol: W sumie logiczne. Dali za Niego dobrą cenę, nie wyrwali go za bezcen. Wina to leży po stronie działaczy Arsenalu, którzy jakby nie chcieli zbudować naprawdę topowego zespołu. Bardzo lubię Kanonierów, ale np dziś żal było patrzeć na tych piłkarzy. Widać, że brakuje im 2-3 świetnych, doświadczonych liderów. Bez podniesienia średniej płac, ten klub nie zdetronizuje klubów z Manchesteru i Chelsea. |
Nie interesowałem się Liverpoolem ale z tego co pamiętam to kupowali młodych angielskich piłkarzy, nie wiem czy to uważać za błąd z ich strony ale mało takich topowych transferów, kupno Carolla to było jak wyrzucić kasę w błoto, lepiej się było o kogoś z Brazyli, mam tu na myśli Leandro Damiao czy Lucasa Moure
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na Onecie przeczytalem taka oto informacje:
" (...)Tego lata włodarze Zenita nie żałują pieniędzy na nowych piłkarzy. Do klubu trafili już Hulk i Axel Witsel, za których łącznie zapłacono ok. 80 milionów euro (...)" Kim sa Hulk i Witsel? Pytam, bo widac ze sa warci krocie ale nie slyszalem o nich.... |
Hulk to najlpeszy pikarz FC Porto o którego mocno zabiegały angielskie kluby z Chelsea na czele.
Axel Witsel natomiast, to Belg z przeszłością w Standardzie Liege. Grając w tym klubie, znay w Polsce był przede wszystkim ze złamania nogi Wasilewskiemu. |
klubów ktore chcialy kupić Hulka wymianialo się od roku: Barcelona, Chelsea, Andzy. Jeden z najbardziej łakomych kąsków przez tą i ostatnie okienko transferowe. Pooglądaj sobie jego bramki z ostatniego sezonu, bo to co ma siłę w nodze to rzadko się zdarza.
O Witselu tak jak wspomniał kolega wyżyj głównie słyszalismy po akcji z Wasilewskim. Ostatnio (mnie też to zaskoczyło) kilka razy słyszałem że pare wielkich klubów go chce, widocznie się niezle wyrobił. Ale że pójdzie za taką cene to sie nie spodziewałem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
W ciekawy sposób wybił się 16-letni Turek - Emin Altunay. Dzięki programowi telewizyjnemu "Książe Futbolu" trafił do Liverpoolu. Na razie na próbny sezon, ale kto wie?
http://transfery.info/54588,triumfat...o-w-liverpoolu Może w Polsce taki program by odkopał jakieś ciekawe talenty... |
Korona Kielce odkopała juz taki talent nazywa sie El Maestro i jest o nim dobry art. na weszło
;] talent to jedno, ale to jeszcze trzeba i oszlifować i pielegnować... |
Barcelona oferuje za Piszcza 35 milionów euro o.O
Przeglad sportowy |
Przeczytałeś to na Interii, czy może od razu na stronie Przeglądu sportowego?
Nie daje, tylko BVB go na tyle wycenia. |
Alvaro Morata przenosi się z Realu Madryt do Chelsea Londyn:
http://footroll.pl/oficjalnie-alvaro...hodzi-chelsea/ |
Pogba znów numerem 1. na nagłówkach transferowych. Real, Barcelona i PSG. Moim zdaniem najbatdziej pasowałby do PSG, bo jest tak samo przereklamowany, jak większość ich składu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl