![]() |
1 karta kibica=1 bilet... Tak jest od zawsze...
|
Cytat:
|
Czy potrzebne są pesele osób którym chce kupić jutro bilet ?
Ile moge max wziąść biletów na osobe zakładając że mam dokumenty tożsamości. |
a ja nie zachęcam do wyrobu karty
tym razem karnetu nie mam, a im mniej ludzi ma kartę, tym szybciej zakupię bilet na ważne mecze, na które tlum 50 tysiecy ludzi budzi się gdy jest 3 dni do meczu jak liczba kart przekroczy 14 tys, to będą znów klopoty :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro |
Wiecie moze jak sytuacje z Biletami xD??/ Duzy ruch ??
|
Jak komus bedzie zbywal to odkupie jeden bilet na Lecha - obojetnie jaki sektor, byle nie gosci :)
Jestem w delegacji do piatku, a w sobote pewnie juz nie bedzie biletow. |
Cytat:
|
Cytat:
Powiem ci ze kart jest nawet ponad 17 tysiecy ;) ja wyrabialem na poczatku lipca(karnet) i mam numer 16000 kumpel za tydzien i mial 16300 wiec 14 tys peklo juz dawno :) |
Dzwoniłem do WŚ przed chwila i mówił facet że jeszcze dużo zostało na D więc bez obaw..kto chce kupić na pewno dostanie
|
dziś byłem koło 15 po bilety dla kumpli i zero ludzi, także spokojnie można kupić
|
BYłby ktoś mily i kupil mi bilet na mecz Wisła-Lech!Bo mam daleko i niemoge zawalic szkoly i uciec w czasie lekcji! Prosze o kontakt gg: 8868584! Bilet odbiore przed meczem moge zaplacic 10-15 zl wiecej ale to do uzgodnienia
|
jak zainteresowanie biletami dzisiaj ?
bedzie szansa cos jutro dostac ? |
Wysłałem kolege żeby mi kupił bilet na sektor E ale kupił na A bo na E juz brakło. Tylko czy naprawde brakło na E to nie wiem na 100%. Czy moze mu sie pomieszały literki :-)
|
Wie ktos moze czy sa jeszcze bilety na E lub D ??
|
jak byłem dzis po bilety na D ok. 13:00 to juz sie konczyly ;)
|
Cytat:
Są jeszcze bilety na D. |
czyli w niedziele na D pewnie juz nie bedzie tak? :D
z drugiej strony to dobrze . |
Mam pytanko. Czy moja koleżanka może wejść na mój bilet zakupiony w WS? Bo ja niestety nie dam rady przyjść na meczyk, a na bilecie piszę moje imię i nazwisko.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja bym sie nie sugerował tym co tu się pisze.
nikt Ci nie napiszę w 100% ile zostało itp. Jak biletów nie ma na dany sektor, to klub na oficjalnej stronie o tym informuje. Nie pytać, tylko wybrać się do kasy i zakupić bilet] |
Ile godzin przed meczem otwierają bramy stadionu?
|
Zwykle 2 godziny przed meczem :-)
|
Znajomy ma 1 bilet na sektor E, chętnie go wymieni na sektor D.
PRIV |
Javier .... Jak spytałem sie ile biletów to powiedzieli mi w kasie ze juz resztka wiec wiesz ;]
|
Może sami nie wiedzieli ile jest i tak powiedzieli na odczep się:P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl