![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pisze na tym forum pierszy raz. sledze je od kilku lat .Kilka reflekcj .1 Najlepszym transferem zpewnoscja jest nowy derektor sportowy .i w nim cala nadzieja.2 Ci 4 kadydaci tez wyglondaja niezle. Moze jedynie ja mam takie odczucja ale Sziwakow przypomina sposobem gry Kamila i szczerze uwarzam ze to jest jego miejsce w WISLE JAKO PRAWY POMOCNIK. Melikson to technika i szybkosci na swietnym poziomie ,ale psychika sami zobaczycie ,albo bedzie gwiazda tej ligi ,albo ucieknie z WISLY ZOBACZYCIE.
|
Cytat:
|
w ramach ciekawostek bo chyba nie było
oficjalna strona Hapoelu: Cytat:
PS: news oczywiście nie z dzisiejszego dnia. |
^na tym zdjeciu wyglada jakby szedl na ukrzyzowanie.
|
Cytat:
|
Gdzieś czytałem ,że Maor ma polskie obywatelstwo!! U Żydów to normalne ;-) Ciekawe czy jak przyjdzie do konferencji i prezentacji to zaskoczy wszystkich polszczyzną. "Dlaczego nie rozumieć , my wszystko rozumieć, Pan spocznie, Pan się rozpłaszczy , Pan się herbata napije".
|
Fajnie by było Bronex :P Ale niestety Maor nie zna ani słowa po polsku...Tak więc przychodzi tu jako regularny obcokrajowiec i trudny proces aklimatyzacji go nie ominie.
|
Cytat:
Już mieliśmy w drużynie ślicznych pajaców, którzy zamiast grać przesiadywali w galeriach |
Cytat:
|
Cytat:
No i Smuda nie oglosil wczesniej ze go nie powola a on tylko takich powoluje:) Peskovic: bardzo chcialem grac w Wisle http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
Cytat:
|
Bramkarz Benfiki Lizbona na celowniku Wisły
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Kolejny bramkarz przymierzany do Wisełki :P Jak dla mnie ten zawodnik jest za słaby żeby być nr 1 |
Peskovic twierdzi ze handlowanie meczami to nic takiego i przecież juz grał po fakcie w Polsce. Czyli nie dość ze mentalność prostytutki to jeszcze klasyczny debil.
Powinien pójść za miedze. Raz ze kupczace szmaciary szukają golkipera, dwa - idealnie sie chłop wpisuje w ten klubik: handlarz-idiota pokrzywdzony przez Wisle. Z takim cv ma szanse stać sie bohaterem trybun i naloznica filipiaka. |
Cytat:
|
że mu parę meczy wyszło to nic takiego
Pawełek tą rundę też miał dobrą :P a i tak uważam go za słabego bramkarza |
Głowacki znów kontuzja...Dobrze, że go pchnęliśmy.
Oby nasz nowy +30 tak podatny nie był. |
Sprawa z pozyskaniem bramkarza w moim przekonaniu jasno sygnalizuje, że nie mamy większych pieniędzy aby zatrudnić kogoś lepszego od Pawełka. To co było zostało już wydane tj; 1,2 -1,5 mln euro i na tym koniec. Tak samo nie wierzę by kogoś zatrudniono do ataku poza Bułgarem - a my musimy mieć napastnika do pierwszej 11-stki, jeżeli gość zamiast trenować z nami będzie jeździł na jakieś zgrupowania to nic nam po nim - chyba że podczas kolejnego zgrupowania dojedzie ktoś na testy. Nie róbmy transferów na siłę gdy nie mamy pieniędzy - liczy się jakość to odnośnie bramkarza.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://pl.soccerway.com/matches/2011...nchal/1051057/ |
Hmm, ja wolałbym kogoś kto gra w miarę regularnie. Jeśli nie pierwszy bramkarz, to chociaż drugi.
Nie skreślam go, ale przyznaję, że te jego kontuzje kolan mnie nieco przerażają... |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=TJtor-z20tM Dziś o godzinie 16:00 holenderski obrońca zostanie przedstawiony jako nowy gracz Białej Gwiazdy. |
Dziś prezentacja Kewa, ciekawe czy pokażą jeszcze kogoś.. albo coś ciekawego powiedzą o przyszłych transferach;-)
|
co ma za uszami Peskovic to ma, ale jesli to prawda ze dla Wisly rozwiazal kontrakt z Cluj, to wyszlo to cholernie malo po dzentelmensku. Zmieszalismy goscia z blotem jak Dana. Bylo sie nie zabierac za ta kandydature wogole. Zaczynam podejrzewac ze o przeszlosci Peskovica dowiedzieli sie z tego forum. Bo inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Chyba ze wiedzieli i zwisalo im to, ze Peskovic byl w cos tam zamieszany. nie wiadomo ktore mniejsze zlo. masakryczna masakra
|
Cytat:
|
A ja nie wiem skąd wy bierzecie swoją pewność, że Pesković był na testach medycznych w Wiśle? Wywalili gościa z Cluj, to zaczął jego manager grę medialną, aby gościa ktoś chciał wziąć. Cupiał zablokowałby gościa w pierwszej chwili, gdy tylko Valckx podał jego nazwisko. Sądzicie, że Cupiał dowiaduje się o zawodnikach w kręgach zainteresowania dyrektora sportowego dopiero, gdy przychodzi do podpisania umowy?
Zdecydowanie wolę wierzyć Wiśle, niż pismakom. Oficjalna strona nie podała informacji o nim? Nie. Dla mnie sprawy w ogóle nie było. |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl