Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Proximus 27.01.2011 00:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mercury (Post 1041883)
czy mógłby ktoś przybliżyć postać tego Sziwakowa?

W FMie jest prze zajebisty:D

dj_ibutti 27.01.2011 00:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1041750)
Również dziwi mnie brak oficjalnych potwierdzeń, z Genkowem jest tak że niby wszystko ustalone tylko czekali na wyniki badań.

Pewnie przez NFZ chłopaki zalatwiają,żeby taniej było, to się ciągną te badania ;)

wolfy 27.01.2011 01:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1041885)
Pewnie przez NFZ chłopaki zalatwiają,żeby taniej było, to się ciągną te badania ;)

No to najwcześniej będzie za pół roku, jak mu wizytę umówią na marzec:lol:

wikink1 27.01.2011 01:21

Pisze na tym forum pierszy raz. sledze je od kilku lat .Kilka reflekcj .1 Najlepszym transferem zpewnoscja jest nowy derektor sportowy .i w nim cala nadzieja.2 Ci 4 kadydaci tez wyglondaja niezle. Moze jedynie ja mam takie odczucja ale Sziwakow przypomina sposobem gry Kamila i szczerze uwarzam ze to jest jego miejsce w WISLE JAKO PRAWY POMOCNIK. Melikson to technika i szybkosci na swietnym poziomie ,ale psychika sami zobaczycie ,albo bedzie gwiazda tej ligi ,albo ucieknie z WISLY ZOBACZYCIE.

przemmach 27.01.2011 01:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wikink1 (Post 1041894)
Pisze na tym forum pierszy raz. sledze je od kilku lat .Kilka reflekcj .1 Najlepszym transferem zpewnoscja jest nowy derektor sportowy .i w nim cala nadzieja.2 Ci 4 kadydaci tez wyglondaja niezle. Moze jedynie ja mam takie odczucja ale Sziwakow przypomina sposobem gry Kamila i szczerze uwarzam ze to jest jego miejsce w WISLE JAKO PRAWY POMOCNIK. Melikson to technika i szybkosci na swietnym poziomie ,ale psychika sami zobaczycie ,albo bedzie gwiazda tej ligi ,albo ucieknie z WISLY ZOBACZYCIE.

Ehhh początki są zawsze trudne, te związane z ortografią również :)

aNouc 27.01.2011 02:46

w ramach ciekawostek bo chyba nie było

oficjalna strona Hapoelu:

Cytat:

http://i54.tinypic.com/v2tssk.jpg

Rozstaliśmy się z Meliksonem.

Pożegnanie Meliksona - kapitana Hapoelu Beer Sheva. Uroczystość była ekscytująca i wzbudziła wielkie zainteresowanie pomimo nieudanego meczu z Beitarem.

Revivo (prezes czy ki ....) życzył Meliksonowi powodzenia w Krakowie. Uważam że jeżeli będzie grał z taką determinacją i poświęceniem jak u nas to europejska publiczność go pokocha - dodał Revivo.

O pierwszej w nocy Melikson poleciał do Polski by dołączyć do Wisły Kraków. Kolejne dni będą polegały na kompleksowych badaniach lekarskich, a następnie podpiszę kontrakt na 4 i pół roku. Po czym dołączy do obozu Wisły w Hiszpanii.
tak w skrócie.

PS: news oczywiście nie z dzisiejszego dnia.

northrop 27.01.2011 03:40

^na tym zdjeciu wyglada jakby szedl na ukrzyzowanie.

rotmistrz 27.01.2011 06:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez northrop (Post 1041904)

Faktycznie entuzjazmu to u niego jakiegoś wielkiego to nie widać.W ogóle jakiś taki mizerniutki.(wyżej napisano że może nie mieć jednej nerki i odbytu)Napewno pojedzie zwiedzić obóz koncentracyjny w Oświęcimiu(własnie mamy rocznice wyzwolenia)aby tylko nie odbiło to się na bidulce jakoś negatywnie

Bronex 27.01.2011 06:55

Gdzieś czytałem ,że Maor ma polskie obywatelstwo!! U Żydów to normalne ;-) Ciekawe czy jak przyjdzie do konferencji i prezentacji to zaskoczy wszystkich polszczyzną. "Dlaczego nie rozumieć , my wszystko rozumieć, Pan spocznie, Pan się rozpłaszczy , Pan się herbata napije".

Arked 27.01.2011 07:58

Fajnie by było Bronex :P Ale niestety Maor nie zna ani słowa po polsku...Tak więc przychodzi tu jako regularny obcokrajowiec i trudny proces aklimatyzacji go nie ominie.

Lizak 27.01.2011 08:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez northrop (Post 1041904)

niech wygląda jak chce, może być nawet bez nosa, ważne żeby dobrze grał i godnie reprezentował naszą Wisełkę.
Już mieliśmy w drużynie ślicznych pajaców, którzy zamiast grać przesiadywali w galeriach

snyrting 27.01.2011 08:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 1041907)
Gdzieś czytałem ,że Maor ma polskie obywatelstwo!! U Żydów to normalne ;-) Ciekawe czy jak przyjdzie do konferencji i prezentacji to zaskoczy wszystkich polszczyzną. "Dlaczego nie rozumieć , my wszystko rozumieć, Pan spocznie, Pan się rozpłaszczy , Pan się herbata napije".

Kolego to było zajebiste. Dzięki za poprawę humoru z rana ;]

bódyń 27.01.2011 08:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ŁukaszTS (Post 1041814)
No tak po matce. Zagra dobrze 2 mecze i Smuda bedzie go chciał ;D

no raczej nie da sie bo gral raz w rerezentacji Izraela.
No i Smuda nie oglosil wczesniej ze go nie powola a on tylko takich powoluje:)

Peskovic: bardzo chcialem grac w Wisle
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Maverjuve 27.01.2011 08:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1041913)
no raczej nie da sie bo gral raz w rerezentacji Izraela.
No i Smuda nie oglosil wczesniej ze go nie powola a on tylko takich powoluje:)[/url]

Akurat z tego co wiem to gral w meczu towarzyskim a nie o pkt, wiec to wcale go nie skresla z "walki o reprezentacje Polski". :P

rikut1906TSW 27.01.2011 08:51

Bramkarz Benfiki Lizbona na celowniku Wisły

Kolejny bramkarz przymierzany do Wisełki :P
Jak dla mnie ten zawodnik jest za słaby żeby być nr 1

7 kotów 27.01.2011 08:56

Peskovic twierdzi ze handlowanie meczami to nic takiego i przecież juz grał po fakcie w Polsce. Czyli nie dość ze mentalność prostytutki to jeszcze klasyczny debil.
Powinien pójść za miedze. Raz ze kupczace szmaciary szukają golkipera, dwa - idealnie sie chłop wpisuje w ten klubik: handlarz-idiota pokrzywdzony przez Wisle. Z takim cv ma szanse stać sie bohaterem trybun i naloznica filipiaka.

mitmichael 27.01.2011 08:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 1041918)
Bramkarz Benfiki Lizbona na celowniku Wisły

Kolejny bramkarz przymierzany do Wisełki :P
Jak dla mnie ten zawodnik jest za słaby żeby być nr 1

Za słaby? Trzeba bylo zobaczyc ostatni Puchar Portugalii w ktorym rozegral całe spotkanie. Byl jednym z najlepszych zawodnikow na boisku, mial 3 swietne interwencje i to tez dzieki niemu Benfica awansowała dalej.

rikut1906TSW 27.01.2011 09:02

że mu parę meczy wyszło to nic takiego
Pawełek tą rundę też miał dobrą :P a i tak uważam go za słabego bramkarza

Antystenes 27.01.2011 09:03

Głowacki znów kontuzja...Dobrze, że go pchnęliśmy.
Oby nasz nowy +30 tak podatny nie był.

Lucas.B 27.01.2011 09:06

Sprawa z pozyskaniem bramkarza w moim przekonaniu jasno sygnalizuje, że nie mamy większych pieniędzy aby zatrudnić kogoś lepszego od Pawełka. To co było zostało już wydane tj; 1,2 -1,5 mln euro i na tym koniec. Tak samo nie wierzę by kogoś zatrudniono do ataku poza Bułgarem - a my musimy mieć napastnika do pierwszej 11-stki, jeżeli gość zamiast trenować z nami będzie jeździł na jakieś zgrupowania to nic nam po nim - chyba że podczas kolejnego zgrupowania dojedzie ktoś na testy. Nie róbmy transferów na siłę gdy nie mamy pieniędzy - liczy się jakość to odnośnie bramkarza.

zbymak 27.01.2011 09:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1041920)
Za słaby? Trzeba bylo zobaczyc ostatni Puchar Portugalii w ktorym rozegral całe spotkanie. Byl jednym z najlepszych zawodnikow na boisku, mial 3 swietne interwencje i to tez dzieki niemu Benfica awansowała dalej.

Moze sie nie znam ale chyba w tym meczu bronil Julio Cesar a my sie chyba interesujemy Jose Moreira

mitmichael 27.01.2011 09:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zbymak (Post 1041927)
Moze sie nie znam ale chyba w tym meczu bronil Julio Cesar a my sie chyba interesujemy Jose Moreira

Z Maritimo grał Moreira - pomyliły mi sie mecze pucharowe. Tutaj potwierdzenie
http://pl.soccerway.com/matches/2011...nchal/1051057/

varredo 27.01.2011 09:33

Hmm, ja wolałbym kogoś kto gra w miarę regularnie. Jeśli nie pierwszy bramkarz, to chociaż drugi.
Nie skreślam go, ale przyznaję, że te jego kontuzje kolan mnie nieco przerażają...

Eleusis 27.01.2011 09:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 1041922)
że mu parę meczy wyszło to nic takiego
Pawełek tą rundę też miał dobrą :P a i tak uważam go za słabego bramkarza

Widziałeś go w akcji, że uważasz go za słabego ?

tomasz_19 27.01.2011 09:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zbymak (Post 1041927)

Mylisz się zbymak, w ostatnim meczu pucharowym Benfici (19.01) bronił właśnie Moreira... i nic ciekawego nie pokazał, 1 bramka klasyczne sito... 2 spowodował rzut karny swoją mizerną interwencją, a tak nawiasem mówiąc Benfica to świetny zespół... obejrzyjcie sobie 2 bramkę... palce lizać..

http://www.youtube.com/watch?v=TJtor-z20tM

Dziś o godzinie 16:00 holenderski obrońca zostanie przedstawiony jako nowy gracz Białej Gwiazdy.

bravelukas 27.01.2011 09:42

Dziś prezentacja Kewa, ciekawe czy pokażą jeszcze kogoś.. albo coś ciekawego powiedzą o przyszłych transferach;-)

tommiyacht 27.01.2011 09:46

co ma za uszami Peskovic to ma, ale jesli to prawda ze dla Wisly rozwiazal kontrakt z Cluj, to wyszlo to cholernie malo po dzentelmensku. Zmieszalismy goscia z blotem jak Dana. Bylo sie nie zabierac za ta kandydature wogole. Zaczynam podejrzewac ze o przeszlosci Peskovica dowiedzieli sie z tego forum. Bo inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Chyba ze wiedzieli i zwisalo im to, ze Peskovic byl w cos tam zamieszany. nie wiadomo ktore mniejsze zlo. masakryczna masakra

Lucas.B 27.01.2011 10:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1041935)
co ma za uszami Peskovic to ma, ale jesli to prawda ze dla Wisly rozwiazal kontrakt z Cluj, to wyszlo to cholernie malo po dzentelmensku. Zmieszalismy goscia z blotem jak Dana. Bylo sie nie zabierac za ta kandydature wogole. Zaczynam podejrzewac ze o przeszlosci Peskovica dowiedzieli sie z tego forum. Bo inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Chyba ze wiedzieli i zwisalo im to, ze Peskovic byl w cos tam zamieszany. nie wiadomo ktore mniejsze zlo. masakryczna masakra

Ewidentny brak profesjonalizmu naszych działaczy - odbijający się rykoszetem w podejściu Cupiała do tego biznesu - Basałaj zaufany człowiek w zarządzie, Prezes a zabiera się za takiego mało sympatyczne rzeczy.

PiotrG 27.01.2011 10:45

A ja nie wiem skąd wy bierzecie swoją pewność, że Pesković był na testach medycznych w Wiśle? Wywalili gościa z Cluj, to zaczął jego manager grę medialną, aby gościa ktoś chciał wziąć. Cupiał zablokowałby gościa w pierwszej chwili, gdy tylko Valckx podał jego nazwisko. Sądzicie, że Cupiał dowiaduje się o zawodnikach w kręgach zainteresowania dyrektora sportowego dopiero, gdy przychodzi do podpisania umowy?
Zdecydowanie wolę wierzyć Wiśle, niż pismakom. Oficjalna strona nie podała informacji o nim? Nie. Dla mnie sprawy w ogóle nie było.

sqallpl 27.01.2011 10:52

http://www.youtube.com/watch?v=8puW79Cs4eg

Moreira miedzy innymi na 3:10. Mecz z 2.01.2011

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl