![]() |
dwoch sam na sam lksu, jednak podanie niedokladne, kotorowski przechwycil... setke na 2:0 i po meczu, szkoda:/
|
Lechia na 1:1
Czuję, że Gdaszczanie dziś nieźle powalczą, to jeden z meczów ostatniej szansy, tym bardziej, że punkty zdobyła Cracovia i Górnik |
Co Czerkas zrobil to nie mam pytan, podobna sytuacja co w meczu z piatek, przy wyniku 1-1 Smektala biegl sam na sam i nie trafil. obym nie mial racji :)
|
NIE DO WIARY!!!!!!!!!!!!!!! AMIKORZ NIE STRZELIŁ!!! BODZIO W czyni CUDA!!!!
|
Wyparło hahahahaha brawo !! !!
|
Bodzio W mecz zycia!!!
|
Lechia 1-1 już koniec?
a przepraszam już sprawdziłem dopiero 1sza połowa:) |
Spokojnie, to jeszcze nie koniec meczu... Bogus narazie zasluguje aby znalesc sie w 11 kolejki ale poczekajmy bo nadchodzi 90 minuta a wiemy co robi wtedy amica... !!!! LKS GRAC:) LECHA GRAC ! WISLA GRAC :)! :-P
|
Bodzio mecz zycia, znow pięknie broni
|
Piwo dla Bodzia!!!
|
Po mistrzostwie dla Lecha hihi
|
Aż na onecie można przeczytać:
88 min. - Stilic lepszy w pojedynku oko w oko ze Stilicem, wielki mecz legendy ŁKS :| |
Bednarz kup Wyparłe do Wisły ;)
|
Będą musieli wygrać w z Legią w Warszawie, więc dla nas taki obrót sprawy jest idealny.
|
4 minuty doliczone ehhhhhhhh
|
błąd BODZIO!!! ale niobiosa czuwają!!
edit KWAAAAAAAAAAAAa 92 MInurta 1:1 |
Kupili napastnika Handzicia a wpuszczaja defensywnych pomocnikow, dzieki Smuda za super taktyke :*
|
Kuchenki to niezły fart maja znow ostatnie minuty :/
|
Standardowo 4 minutz doliczone i gol...
|
****A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powiedzcie, że to nie prawda!!!!!!!! To już jest przegięcie pały w 5 stron...jak tak można??? Powinni za to nie wiem...zabierać już punkty!! |
standard...;/
|
1-1 jak zwykle , ten idiota trener ŁKSu ma jeszcze jedna zmiane zamiast ja na czas robic to czeka nie wiem na co ?
|
to jest niemożliwe, który to już raz?!
|
ja piernicze, ale ta Amica ma farta, albo.... :/
|
Tradycji stalo sie za dość. niech to tylko utrzymaja.
|
Weźcie ich ****a....
|
no i wykrakaliście lech -łks 1-1
|
dobra 1:1 nie jest złe, MUSIMY JUTRO WYGRAĆ!!!! DO BOJU WISELKA!!!! Bramka wisiala w powietrzum, tak jest Amikorz ma wiecej szczescia niz rozumu:/
|
spoko i tak stracili dwa punkty:)
|
Koniec ,moglo byc pieknie ,jest i tak dobrze . Legia liderem :) . Jutro musimy wygrac bo bedzie po ptokach
|
Mógł im sedzia doliczyc 10 minut od razu nie dostrzegłem aż tyle minut przerw?
|
to nie przypadek kolejny mecz kuchenkorz ma doliczone 4-5 minut dla mnie to smierdzi!!!
|
ale 0:1 jest lepsze niż 1:1
|
do k***********!!!
jak zobaczyłem ze 4 min doliczone, to pewnie strzelą i jak zwykle strzelili....Błagam niech stracą mistrza w ostatniej minucie |
Ja już k***a nie moge... ileż można mieć takiego farta?!
|
Spokojnie, ważne, że strata punktów. A Lech z meczu na mecz coraz słabszy...
|
dobre i 1:1....
mysle ze kazda strate pkt przed meczem przez lecha bysmy przyjmowali z pocałowaniem reki... było blisko.. ale i tak musimy sie patrzec przede wszystkim tylko na siebie. |
Najgorsze jest to, że przy takiej sytuacji Wiśle w doliczonym czasie nigdy nic nie wpadnie....
|
hahahahahaha amica 1:1 i 2 pkty w plecy a w perspektywie gry w wawie to raczej nie widze ich przyszlosci zaciekawej :D:D:D
EJ AMICA CO Z WAMI 5 mecz i 4 remis ? Jak to szlo gornik 1:1 arka 0:0 Wisla 1:1 Piast 2:1 i tera LKS 1:1 HAHAHAHAHAHA AMICA AMICA MISTRZ MISTRZ :) |
Tak czy siak trzeba się cieszyć jesli jutro wygramy (oby!!) to jestesmy w dobrej sytuacji Legia-Lech remisik albo zwycięstwo Legii i jest już całkiem dobrze
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl