![]() |
Dzisiaj ryzykownie:
Birmingham - Blackburn 1 2.25 Valenciennes - Auxerre 2 3.55 ako 7,99 |
CSKA Sofia +0.5,+1.0 v Roma
@ 1.54 4/10 Bet365 informacje na: InsideFootball.info Sturm Graz 0.0 v Galatasaray 2/10 @ 1.85 Bet365 Info na InsideFootball |
Cytat:
Si Si wislak,dzieki za poprawe :) |
Cytat:
Ja dzis zagrałem ManU -2,5 za kurs 2.10 i 2 EuroCupy i ogólnie duży plus :) |
I jak zawsze po jednej pomyłce na kuponie:)
Na jutro Chelsea handicap Liverpool handicap i może ewentualnie Lyon 1 |
Mi też ładnie weszło. +230. Wypłacam 200 i 30 na jutro zostawiam. Na noc nic.
|
Na noc :
Phoenix Suns Los Angeles Kings |
Piłka nożna, Liga Europejska
CSKA Sofia - Roma Wynik meczu : Roma (Kurs: : 2,00) Piłka nożna, Liga Europejska Everton - Bate Borisov Wynik meczu : Everton (Kurs: : 1,55) Piłka nożna, Liga Europejska Fenerbahce - Sheriff Tiraspol Wynik meczu : Fenerbahce (Kurs: : 1,65) Piłka nożna, Liga Europejska Heerenveen - Ventspils Wynik meczu : Heerenveen (Kurs: : 1,33) Piłka nożna, Liga Europejska Lazio - Levski Sofia Wynik meczu : Lazio (Kurs: : 1,50) Piłka nożna, Liga Europejska Panathinaikos - Dinamo Bucharest Wynik meczu : Panathinaikos (Kurs: : 1,50) 55,00 zł - 15,31 - 842,05 zł ale będę bogaty :D |
|
Szkoda, że jednak się nie zdecydowałem zagrać na noc bo korciło mnie Nashville i Pittsburgh. Ysz.
Korci mnie 1 na Burnley dziś... Ligi Europejskiej narazie nie komentuję, bo tam wymagana jest grubsza rozkminka... która pewnie na nic się zda, bo i tak te rozgrywki rządzą się Bóg wie czym. :lol: |
Cytat:
|
Panie Dudi na Burnley,czy "na Burnley" według nowej metody?:D
|
Cytat:
Hah Dudi jakas rada co grac przeciwnie na dzis ?:rotfl: Dzis jest ciekawy dzien do typowania.Anglia,liga mistrzow siatkarzy,Francja itp itd Na 16 singiel : ISTANBUL B.Sehir Belediyesi - Resovia Rzeszów 1 1.45 Dlaczego ? Resovia slabo radzi sobie w lidze,w lidze mistrzow z kolei 2 zwyciestwa.Ale jak dla mnie dziś ten ich dzień dziecka sie skończy,jadą do Istanbułu,gorący teren jak to Turcja.Do tego do drużyny jak dla mnie zdecydowanie lepszej,która ograła u siebie Paris Volley 3-0,nastepnie zeby pechowo przegrac na wyjezdzie 2-3 z Bled. Warto zwrócić uwage na to,ze mogli ten mecz wygrac 3-0 a skonczylo sie 2-3 tylko przez głupie błedy w koncowkach. Nie mówiąc już o takich nazwiskach w Istanbule jak :Trommel,Stoykov,Touzinsky,Millar. Jak dla mnie mecz bedzie zdecydowanie pod dyktando gospodarzy,ktorzy sami przed tym meczem podkreslaja ze u siebie chcą wszystkie mecze wygrywać. Dla odwazniejszych mozna grac +1,5 seta Jedyne co wypada to przeprosić tych,co wzieli ten typ ode mnie. |
Arsenal, Chelsea i Liverpool? Za grubszą kasę?
|
A Ja dość odważnie że koszykarki nasze wygraja wiecej niz 18 ptk.
i Chelsea -2,5 |
Ode mnie poszło na Burnley 1 (albo jak kto woli przeciw Arsenalowi :lol: ). Poza tym kupon bodajże z wtorku z Manchesterem City mam jeszcze w grze po wczorajszym zwycięstwie B'gham.
Na noc już teraz zagrałem NJ Devils i Toronto. |
Cytat:
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Resovia zapewne wygra 2 seta, jak gospodarze chcą sie liczyć, to zagrajcie kontre na 3 set Belediyesi, lub pierwsze 10 ptk na nich.
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Cytat:
|
Spoko Maciek777, zdarza się ;) Na szczęście na razie część odrabiam na Barcelonie ;)
|
Ależ do tej pory padały pewne wyniki. Zarówno Ligue 1 jak i dotychczasowa Liga Europejska były zajebiście przewidywalne. No cóż- mi zostaje czekać na ManCity, bo Burnley raczej niespodzianki nie sprawi. :foch:
|
Cytat:
Na jutro: Hapoel-HSV 2 @ 2.35 Villarreal-Salzburg 1 @ 1.55 Lazio-Levski 1 @ 1.45 Fener-Tiraspol 1 @ 1.6 AKO: 5,04 Stawka: 50,00 PLN EWK: 251,97 PLN 3z4 |
Oglada ktoś mecz Chelsea ?? jak oni graja??
|
U mnie chyba ManC już nie wejdzie, więc będzie zwrocik od tobeta. A szkoda, bo wolałbym jednak te 140 za wygraną ;) Trzymamy kciuki za Burnley, tak? :D
Edit: No to Burnley leci mi 10 zeta. :foch: Zwrotu za ManC nie inwestuję już dziś w nic. |
Sa jakies ciekawe nowe promocje u bukmacherów?
|
Po dzisiejszej popołudniowej wtopie na siatkarskiej LM, przyszło wieczorne odbicie: +150PLN.
Fart konkretny, bo Lyon strzelił drugą w 94 min ;) Edit: Masz rację Panie Dudi, trochę głupota z mojej strony z podawaniem publicznie swojego ID. |
Zamaż sobie lepiej swój ID na tym screenie, bo wiesz- strzeżonego Pan Bóg strzeże. ;)
|
Cytat:
U mnie same porażki generalnie - dziś całe ostatnie 30 zainwestowałem w Inter,LPool,Lyon i Chelsea i o dziwo weszło , jakiś all in na noc trza zapodać,tylko jeszcze nie wiem co. |
po wczorajszym + 180 coś na dzisiaj:
Dinamo Zagrzeb @ 1.33 Lille @ 1.22 Lazio @ 1.50 Villarreal @ 1.61 Treble, 4 Zakłady * 20,00 PLN |
U mnie poszło na Lille i MTK- Debrecen obie strzelą.
Madziary mnie oszukały :foch: |
CF Villarreal - Red Bull Salzburg (under/over 2.5) 1 1,85
Steaua Bucuresti - FC Twente Enschede (under/over 2.5) 1 1,65 Armani Jeans Milano - Asseco Prokom Gdynia (-5.5/+5.5) 2 1,85 Entente Orleans - Partizan Belgrad (+3.5/-3.5) 2 1,85 Benfica Lissabon - AEK Athen 1 1,50 AKO 15,57 Tak dziś zagrałem, wątpie czy coś z tego pozytywnego wyjdzie, ale pobawić się zawsze można ;) |
Ja też zagrałem coś zabawowo, a raczej na zasadzie "a nuż" ;)
Cytat:
|
Tak z nudów patrzyłem to chyba Korea Płn. nie jest faworytem w swojej grupie.Wszystkie trzy mecze i kursy powyżej 10 zł na Koreańczyków.
Może dziś już obstawię kto wyjdzie z grup na MŚ:D |
Echh ta liga europejska.... :/
Hertha - Sporting 1 Basel - Fulham 2 Dinamo Z. - FC Temeswar 1 Genoa - Valencia 2 ako: 20.21 stawka:3zł pwk:54.57 Brugge - Toluouse 1 Sturm Graz - Galatasaray Hertha - Sporting 1 Cluj - PSV 2 ako:30.55 stawka:2zł pwk: 54.99 |
No Dudi ja raczej bym się skłaniał ku temu, że San Jose jednak wygrają, no ale "a nuż" ;p
ja myślę dać właśnie Sharksów, Rangersów i Los Angeles:P |
Pierwotnie miałem 1 na ten mecz, ale zmieniłem zdanie.. z jakichś względów ;) Spuścili chłopaki z tonu i może i wygrają, ale po dogrywce :D
|
jeśli Everton strzeli i wygrał i Lazio strzeli i wygra to ja wygram 850 zł :D
jeszcze 45 minut nadziei !!! |
zarówno san jose jak i rangersi mają po 5 porażek, a dla mnie taka seria to najwyższa pora na przełamanie, a Los Angeles jest w gazie i myśle, ze sobie poradzą, a do tego najlepiej ze wszystkich ekip grają na wyjazdach a kurs dobry, bo aż 3,15 :)
zobaczymy w nocy jak to będzie, bo "a nuż" nie wejdzie i dupcia zbita ;p pysio tylko ze lazio dostaje... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl