![]() |
Już więcej nowości jest na krakowskiej Wyborczej
Cytat:
|
Cytat:
|
Hej, jestem tu nowy... powiem tyle, jutro lub w poniedziałek będzie GRUBO.
Pamiętacie wyjazdy Smudy na Zarabie do Bossa i negocjacje w zaciszu chłodnego pokoju przy buteleczce? To teraz, taki tam sobie, się dzieje, taka tam imprezka, rozmówiki przy wódeczce i sushi... po hehmiecku. Takie tam, info. Niesprawdzone, ale pewne. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nowy artykuł redaktora Bialonskiego na Interii :D
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...an,nId,2422201 |
Cytat:
Nawet jeżeli gość nie jest do końca profesjonalny, to i tak takie pesymistyczne artykuły są warte więcej niż lanie wody Janeksa i Migi, według mnie przynajmniej. |
Piszesz o kolesiu który całą swoją wiedzę czerpał z fake konta na Twitterze. Wszyscy mu pisali że to fake ale on dalej cytował kolesia.
|
nie jest pesymistyczny, jest racjonalny
|
A nawet optymistyczny.
|
O Boże pan Bialonski racjonalny. "Czy Joerg Loeser już przyjechał?", "Kiedy Loeser przyjedzie i.wykupi Wisłę" - dociekają na forach kibice.
Widać czyta to forum bardzo często :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
To już jego drugi tekst utrzymany w podobnym tonie. Jestem zszokowany.
|
Pal licho jego inną działalność - bo nie śledze - ale ten artykuł jest ok
|
janexxx się skończył! Prawdziwe info tylko u eWiślaka!
|
Cytat:
|
Tymi Niemcami dupcy przekrętem juz na kilometr. Tweety Dukata jednoznacznie o tym świadczą, a nawet ostatnie oświadczenie TF jakieś takie niemrawe było... Może kolarz za tym stoi i znalazł sobie ziomków w niemczech?
|
Poczytajcie sobie wpisy D. Dukata:
https://twitter.com/DamianDukat/with_replies Wygląda na to, że to wszystko lipa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten odcinek już się kończy, ale tak prawdę mówiąc już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć kto nas będzie kupował w lipcu 2018 :lol:
Stawiam na Włochów którzy okażą się Albańczykami. |
Cytat:
|
w przyszłym roku będą chińczycy których do tej pory blokował Cupiał, ale w końcu się doczekają i będą mogli kupić Wisłę
|
Ludzie czego Wy chcecie, po co Wam jacyś Niemcy...
Pierwszy raz od dłuższego czasu w Wiśle widać jakąś sensowną politykę... Mamy ciekawego trenera, dobrego scouta, rozsądny Zarzad - pomimo tego, że z historią. Znowu chcecie takiej sytuacji, ze budżet od tego zależy czy awansujemy do jakiejś tam rundy, czy nie???? spójrzcie na L. - ilu się zachwycało, że taka potęga - a teraz przgrali pierwszy mecz i jest trzęsienie portkami - bo im te 7,7MEuro potrzebne do spięcia budżetu... A my spokojnie, po 2 meczach mamy komplet punktów i nic nie musimy... Piłkarze czytają nasze forum - więc my powiliśmy murem stać za obecnym Zarządem. Oni mu ufają więc zaufajmy i my i przestańmy nakręcać karuzelę... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jasne... pisz chińczyki... za parę dni jakiś nawiedzony dziennikarz na podstawie tego skleci pożal się boże artykuł o chińskim inwestorze i znowu będzie jazda na forum... wyluzujcie...
|
Czyli wyjaśniło się, czemu TF nagle zmieniła oficjalne stanowisko - TS pokazał im z kim chcą ubić interes. Czekam na koniec śledztwa i mam nadzieję, że obie strony (tj. TS i TF) wystosują klarowne oświadczenia, w których wytłumaczą kim są Jorg L. i Norbert B. i czemu nie przejmą Wisły. Szczególny nacisk na oświadczenie ze strony TF, bo wyznawcy janekx'a nie dają za wygraną i cisną na ludzi TS-u (nie tu, ale choćby na TT), nie to żeby obchodziło kogoś zdanie zgrai pokemonów, ale po prostu robią smród i tego nam nie potrzeba.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl