![]() |
Bez mrugnięcia okiem została postawiona teza, że tfk została wykiwana przez Meresińskiego. Wynika to z tego, że przecież w oświadczeniu napisano że dobro, tradycja Wisły itp itd. Wszyscy "łyknęli to jak pelikany" Nikomu natomiast nie przychodzi do głowy, że tfk pozbyła się wyeksploatowanej i niewygodnej Wisły tak jak kiedyś Ożarowa. Nie zdawała sobie tylko sprawy z konsekwencji swojego czynu. To niewiarygodne, prawda?
|
ta cała bomba z SE:
Cytat:
|
Żeby nam tu nie umknęła jedna rzecz.... Conajmniej od lipca 2015(!) pan Żurawski (żywa legenda Wisły) wiedział, ze pan JM jest oszustem na duża skale. Czemu sie ta wiedza z nikim nie podzielił?!
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Dlaczego Meresiński wciąż nie sprzedał Wisły? Odpowiedź mogą znać komornicy, którzy go ścigają
https://eszjot.wordpress.com/2016/08...zy-go-scigaja/ |
Cytat:
No właśnie. Najbardziej mi pasuje w tym wszystkim to, że TF tak naprawdę wiedziała komu to sprzedaje i miała to W DUPIE. Druga opcja jest też możliwa. Mianowicie skala niekompetencji ludzi pracujących dla TF i Cupiała. Nie wiem co dla tej firmy byłoby gorsze. |
Może być tak że żywą gotówkę panu Jakubowi M. trzeba dać a załatwienie tego nawet w banku trwa. Oby to był tylko ten problem.
|
Może brakuje podpisu tego murzyna z Lublina? Przecież Kmieciak nie może się mylić.
|
Cytat:
Niie rozumiem też skąd twierdzenie, że Żurawski nie powiedział nikomu, może powiedział tylko to olano. |
Taki komentarz wisi na forum GW:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...l#BoxSportLink "Buahaha, czyli od słupa Meresińskiego wreszcie odkupi ten kto tego słupa podstawił, czyli Piotrek Wawro wraz z Miskiem z kolegami z WSH. Teraz to dopiero bieda jaja, bandyterka dorwała się do klubu i będzie sprzedawać kopaczy i przejmować kasę z NC+. Za 2 lata Wisła w 4 lidze." Nie wszystko w tym poście rozumiem, nie wiem co to WSH. Z panem Wawro zetknąłem się od strony biznesowej. Jego spółka jest właścicielem firmy Terpen w Czechowicach. Może się nie znam, ale dość straszne rzeczy dzieją się z Terpenem pod względem ekonomicznym i środowiskowym. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie na wszelki wypadek: co będzie, jak cyklistę wsadzą, zanim podpisze?
I drugie. Wiecie, czemu żaden komornik jeszcze nie położył łapy na akcjach Wisły? |
Cytat:
A tak serio - po owocach to wszystko poznamy i tyle. Ważne, żeby tego chuja się wreszcie pozbyć! :pobity: :pala: |
Cytat:
A jak będzie u nas ? http://www.lodz.wyborcza.pl/lodz/1,3...-sponsora.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Oczywiście wyborcza to świetny materiał. I już się ....a zaczyna kolejna szopka
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem czy dałbym kasę Meresiowi. Wg mnie to ten kto zgotował ten bajzel (czytaj: TFK) powinien zadziałać (odstąpić od umowy zbycia akcji w związku z niedochowaniem warunków umowy - warunkiem było przedstawienie gwarancji i listów sponsorskich na zapewnienie dalszego funkcjonowania klubu - nie jakichś tylko rzeczywistych - Mereś warunku w ostateczności nie dotrzymał a wg doniesień część z nich sfałszował). Potem TFK mogła odsprzedać akcje TS bez udziału Meresia, natomiast zapłaconą część ceny sprzedaż 300 tys zł, zwrócić po dokładnym sprawdzeniu co JM nawyczyniał w klubie.... Nie rozumiem dlaczego TS miałby o czymkolwiek rozmawiać z JM, ale niestety musieli... Hipotezę o JM jako słupie TS, SKWK czy WSH można wsadzić w odpowiednią część ciała - gdyby był słupem to po 2 tygodniach odsprzedałby akcje klubu, bez dodatkowych awantur... Nic tylko pogratulować szefom TFK działań przy sprzedaży klubu, jeżeli to prawda, że prawnicy TFK reprezentowali klub we wszelkich postępowaniach z piłkarzami o odszkodowanie, to przestaję się dziwić ich wynikom. |
Cytat:
Takich użytkowników powinno się banować, bo śmierdzą macą na kilometr. |
Proszę adminów o banowanie ludzi, ktorzy kłamią, oskarżają bez podstaw i szkodzą naszemu klubowi. TO FORUM CZYTAJĄ WSZYSCY, także ludzie nam wrodzy, chcący zniszczyć nasz wizerunek i klub.
Przecież ostatnio wszyscy się o tym przekonaliśmy jak 1 czy 2 ananas (może żyd,może legijna menda) udając Wiślaka, podobno w naszym imieniu szkodził wizerunkowi klubu i kibiców. |
Taki Meresiński już dawno powinien siedzieć, do roboty Panie Ziobro :D
|
Banować pseudo Wiśłaków !
|
czy coś już wiadomo? martwi mnie ten czas oczekiwania.
|
Nadal cisza w temacie. Żelowaty musi coś kombinować jeszcze. Oby tylko sfinalizowali transakcje
|
Cytat:
Może tu jest pies pogrzebany i ktoś prosił go o dyskrecję? Ty dywagujesz i ja dywaguję. Zresztą opcja, że oni wiedzieli o sprawkach tego typa jest najgorsza. Wiecie chyba dlaczego? |
Coś mi się wydaje, że to jeszcze nie koniec wielkich bomb informacyjnych :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl