![]() |
Cytat:
|
Orzeu, ona jest marketingowcem oddelegowanym na front walki o jedyne słuszne idee. Powiązana jest ze stroną dlaklimatu.pl MASAKRA. Wczoraj była u Wildsteina i się broniła, że ona merytorycznie nie może się równać z geologiem, ale ona wierzy IPCC. WIERZY! Ein Reich, Ein Climatechange
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym osobiscie kompletnie nie reaguje na hasla/zapowiedzi w stylu "Musimy podniesc podatki aby ratowac finanse publiczne", a przepraszam bardzo, moje finanse prywatne to sa nieistotne ?? pzdr |
Cytat:
Jasne, skladka rentowa glownym winowajca dziury budzetowej :lol: |
Cytat:
A chciałem tylko napomknąć, że obniżanie składki rentowej wpłynie raczej pozytywnie, a nie negatywnie, na gospodarkę. No ale może czegoś nie wiem? |
Cytat:
I bidule nie uświadamią sobie jak idiotycznie brzmi zarzucanie przez tzw: liberałów (czytaj PO), tzw: socjalistom (cztaj: PiS) tego że ci drudzy obniżyli za swoich rządów podatki. Jest to tym śmieszniejsze że owi 'liberałowie" głosowali w sejmie w tej sprawie ramię w ramię z PiS. Trzeba naprawdę być zimiokiem żeby podnosić tego typu argumenty. A jeśli chodzi o bilansowanie budżetu to chciałbym przypomnieć że wg budzetu PiS deficyt wynosił dwadzieścia kilka miliardów PLN (o ile mnie pamięć nie myli najmniejszy deficyt w historii III RP) i to dopiero zasługą"rządów" PO było podwojenie kwoty deficytu (a w praktyce potrojenie biorąc pod uwagę "kreatywne" działanie ministra Rostowskiego). A tak w ogóle to nie mogę wyjść z podziwu że ktoś może być takim oszołmem i poważnie traktować argument że przyczyną zapaści finansów państwa są rządy opozycji dwa lata temu. Jak dla mnie przypadek kliniczny. A jeśli chodzi o PO to widać jak na dłoni że nie jest to w żadnym razie partia "liberalno-konserwatywna" ale zwykła klika oligarchii (postkomuny, ubecji, czerwonego businessu itp.) która przejęła władzę posługując się liberalną-konserwatywną retoryką. |
Cytat:
Jak dla mnie jedni warci drugich i trzeba być bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć. A co do tzw ' zielonej wyspy' - zna ktoś jakikolwiek rząd w jakimkolwiek kraju który by się tym nie chwalił? |
Jasne , natomiast 2 lata rządu Pisu to była pełna sielanka, solidarna Polska i walka z układem haha.Kaczmarek, Netzel,Kornatowski,Marzec,Pupilek Lecha - Krauze,Piech , komuchy z SO - a najciekawsze jest to że ta banda by nadal rządziła , gdyby tylko nie zepsuli panom z Pisu zabawy w udupianie Andrzejka.
Jak dla mnie jedni warci drugich i trzeba być bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć. A co do tzw ' zielonej wyspy' - zna ktoś jakikolwiek rząd w jakimkolwiek kraju który by się tym nie chwalił? W swoim poprzednim poście odniosłem się do tzw: liberalnego-konserwatyzmu PO. Stwierdziłem że: "nie jest to w żadnym razie partia "liberalno-konserwatywna" ale zwykła klika oligarchii (postkomuny, ubecji, czerwonego businessu itp.) która przejęła władzę posługując się liberalną-konserwatywną retoryką". I uważam że trzeba być ślepym żeby uważać inaczej (tzn że PO to jednak konserwatywni-liberałowie). Dyskusja o przewagach Pis-u na PO tudzież o uwikłaniu PiS w "układ" to już zupełnie inna rozmowa. Moje zdanie jest takie że na chwilę obecną PiS znacznie lepiej potrafiłby realizować to co ( moim zdaniem) jest dla Polski ważne: polityka antykorupcyjna, lustracja, osłabianie wpływów służb, reforma sądów, polityka zagraniczna itp, itd. Nie zgadzam się też oczywiście z tym że PiS z układem nie walczył. I najlepszym tego dowodm jest (żeby trzymać się Twojej retoryki) moim zdaniem to że spośród wymienionych przez Ciebie osób (Kaczmarek, Netzel,Kornatowski,Marzec,Pupilek Lecha - Krauze) każdy jeden został jeszcze za rządów PiS odsunięty od władzy i oskarżony o popełnienie przestępstwa. Uniewinnił ich dopiero rząd PO. I w rzeczy samej trzeba być: "bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć." Natomiast postępemw Twoim rozumowaniu jest to że: "jedni warci są drugich" (tzn: jak rozumiem PO warte PiS). Jeszcze chwila i może dojrzejesz :> . |
Ja myśle że największą przewagą PISu nad PO było to,że udało im sie zatrzymać pociąg pośpieszny z 1 milionowego Krakowa do 2 milionowej Warszawy w miejscowości Włoszczowa. To był ich znak firmowy ,jak narazie nie do podj*bania
|
Cytat:
|
Cytat:
Ostatnio coraz częściej ludzi o podobnej konstrukcji psychicznej zaczyna się określać jako lemingi (sprawdź sobie w słowniku co to za zwierzątko) |
Tez znowu wrocil tutaj robic z siebie idiote. Szkoda czasu naprawde na rozmowe z typem co widzi tam smutna historie bo tak, a tu wesola przygode bo tak.
Tak sobie jeszcze tylko pomyslalem co by bylo gdyby grypy zamienic. Znaczy gdyby to ptasia narobila tyle zla co obecnie swinska a PiS nie kupilby szczepionki, zas swinska przeszlaby bez ofiar za rzadow PO. Wlasciwie to jestem pewien reakcji roznych takich asow. |
Cytat:
Jeśli masz ochotę na poważną dyskusję, z poważnym argumentami jestem do dyspozycji. Z piaskownicy już wyrosłem. |
Cytat:
|
A gdyby tak zamienić 7 % wzrostu godpodarczego i tylko 20 mld deficytu budżetowego za PiS-u do obecnego za PO 1,5 % i zapowiadanego deficytu w następnych latach ok. 50 mld. Tych wszystkich Mirów, Rychów, Sawickich, Karnowskich itd. to chyba ryżego magika trzeba by było beatyfikować.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kabaret miesiaca dla mnie.
Partia, ktora zamieszana jest przede wszystkim w afere hazardowa wyrzuca ze sledztwa czlonkow partii, ktorzy "dwa lata temu tworzyli ustawe". Masakra :lol: |
Cytat:
Typowy przykład mizerii naszych czasów i kiełbasianego rozumku moich niestety rodaków. Wisła albo Cracovia Doda albo Mandaryna Dobrze to ująłeś. Pis to Cracovia natomiast PO to Wisła. W Wawie napewniej PO to Legia w przenośni i dosłownie natomiast PIS to Czarne Koszule również dosłownie i w przenośni. Błazenada totalna. Porobiły sie jakieś fankluby polityczne - które to są największą zarazą naszych czasów. "Ani jedni, ani drudzy nie przejmują się, że ich fobie nie mają żadnego sensu. Nie zauważają podobieństwa w działaniu obu przedsiębiorstw politycznych. Z entuzjazmem, jak bohaterów witają polityków, którzy przeszli z wrogiego obozu. Jednocześnie z pogardą mówią o zdrajcach partyjnych szeregów. Nikogo nie interesuje ocena działaności poszczególnych polityków. Bo patrząc na partyjną legitymację od razu wiadomo jaka może być ocena w każdej sprawie. Są emocje, jest zabawa... To co fankluby lubią najbardziej." http://chlodnyzolw.salon24.pl/136685...lityczne-odc-2 |
Produkcja mięsa powoduje globalne ocieplenie, ergo, zostańmy wegetarianami:
Debata z Wielce Czcigodnym Super Zajebistym Buzkiem: http://www.youtube.com/watch?v=EKq0j-5RuYI DRAMAT. + Gordon Brown o sceptykach globalnego ocieplenia: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...atycznych.html |
Cytat:
|
Kiedyś był taki temat o hali KDT. Życie dopisuje jak widać ciąg dalszy:
Cytat:
|
Bez jaj, za 103 tys to bym ja sam kupil chocby i na pozyczke z Providentu i sprzedal 5 minut pozniej.
|
Wot, HGW robi interes. No, ale buduje Most Północny im.Marka Edelmana, więc może sobie pozwolić! Poparcia nie zabraknie.
|
Cytat:
|
Z Jaruzelskiego to za niedługo jeszcze bohatera zrobią. I po co nam ta demokracja jak nawet winnego skazać nie można. Jak by była dyktatura to koleś miałby już parę gramów ołowiu w głowie :) Trochę chamskie to porównanie ale z jakim przystajesz takim się stajesz :)
|
Cytat:
Twoje dwa ostatnie posty są tak żenująco głupie i pozbawione treści, że zahaczają o nabijanie. Przeczytaj posty innych użytkowników w tym temacie, a potem spójrz co sam tutaj wrzuciłeś. |
http://wiadomosci.onet.pl/2093803,11...awno,item.html
Piękna sprawa - Zawsze zadziwiali mnie politycy jeśli chodzi o tłumaczenie różnych wtop - choroba filipińska, nawpierdalanie się jabłek,złe samopoczucie.Do dziś mistrzem był Clinton który jarał ale się nie zaciągał ale przybył mu konkurent który wd mnie deklasuje wszystkich - nie ma to jak sproszkować lek i go wciągnąć:D |
Cytat:
Później tłumaczył się, że seks oralny to żaden seks:> |
a obczajcie filmik
http://www.youtube.com/watch?v=94DFP...ayer_embedded# on jest przebrany w jakieś damskie ciuszki czy mi się wydaje ach ci artyści :) z jednej strony mogobyc nawet wspolczucie bo ewidentnie został wkręcony(tzn nagrały to w wiadomym celu, szantazowaly go, a ze glupie są to dały sie zlapac, teraz ooskarzajac jego- ciekawe czy one tez dostaną zarzuty :) , biora kase od SE za filmik).... ale z drugiej widac jego dziecięcą wręcz naiwność, na własną prośbę dał się tak łatwo wpusić, dać nagrywać na telefon takie rzeczy, *****i i koka... senator... ehhhh... żałosne |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl