![]() |
Cytat:
|
gdzie w Krakowie można kupić szkło do drinków? Nie chodzi mi o zestawy po 6 sztuk, np. w Tesco czy jakimś innym markecie. Chciałbym zakupić po jednej lub dwie sztuki...
|
Cytat:
Budżet:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stany_Zjednoczone na dole tam masz ;) |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Ekhm ... mam problem z kompem.
Chcąc go dziś uruchomić wyskoczyło mi, że nie ma pliku "ntldr" :/ staje zaraz na początku uruchaniania kompaz tym komunikatem i dalej nie ruszy. Oferuje tam zanstalowanie go z płyty, nawet ją zalazłam (co łatwe nie było :lol:), zaczał instaować cosik, ale w pewnym momencie spytał o który system mi chodzi (mam dwa, 98 i XP) ... no i tu nie wiem co zrobić ? Z resztą z tym to jakoś sobie poradze, z telefonicznym biurem pomocy. Pytanie zasadniczo brzmi tak. Czy to co mi wyskakuje oznacz totalną utratę wszystkiego czy jeszcze nie? No i czy jak dam "napraw" (czy jak to tamwyskakuje) to tylko "załata" mi dziuę i to co mu brakuję czy stracę wszystko na kompie ?! :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
mcovalski, dzięki! Zobaczymy co się uda zrobić.
rafalek, Teatr Słowaciego też prowadził swego czasu wypozyczalnie strojów. I studi TVP Krk. |
Nie wiem czy to dobry temat, akle potrzebuje ten obrazek http://i36.tinypic.com/335grpt.jpg w jak najwiekszej rozdzielczości.
|
Mam problem z google Earth i Tuning Car Studio. Włączam któryś z tych 2 programów, komputer po chwili się wiesza wyskakuje blue screen z jakimiś pierdołami ale nie mogę przeczytać bo zaraz mi resetuje laptopa. Laptop ma nowy system, myślałem że coś się zmieni ale niestety :/
Pomocy!! :) |
Cytat:
|
Takie nietypowe zapotrzebwoanie mam:
Zna ktos jakies strony gdzie sa artykuly z Polski z XIX i 1 poł XX wieku?? Chodzi mi o takie przepisane gazety co dawniej wychodziły w neta. Potrzebuje dosłownie choc jeden artykul z tamtego czasu a nigdzie nie moge znajsc;/ |
http://allegro.pl/item508094306_univ...prawdz_ss.html
gdzie moge cos takiego w Krakowie kupic za rozsadną cenę? z gory dzieki za odpowiedz |
Jest moze na forum osoba ktora miala stycznosc z turystyka na zasadzie pracy w biurze tur. albo agenta turystycznego? bardzo prosze o kontakt na pm.
|
Cytat:
|
Cytat:
a przy okazji zapytam, gdzie w okolicach osiedli Ruczaj znajduje sie badz jaki komis komorkowy? |
Cytat:
1. Nalezy wystartowac system z plyty instalacyjne Windows XP 2. Wybrac Konslole odzyskiwania systemu 3. Wybrac partycje na ktora bedziemy kopiowac pliki (u mnie D: ) 4. Podac haslo jakie zostalo uzyte podczas pierwszej instalacji systemu lub Enter gdy nie uwzgledniono hasla 5. Zastosowac polecenie kopiowania copy dysk:\i386\ntldr d:\ copy dysk:\i386\ntdetect.com d:\ gdzie: dysk - oznaczenie dysku gdzie znajduje się plyta CD z systemem operacyjnym \i386\ - katalog gdzie znajduja się pliki na plycie CD 6. Ponownie uruchomic komputer - system startuje bez komunikatu NTLDR is missing powinno pomoc |
Rodzinka zrobiła przegląd ciuchów i mam w domu sporo już niepotrzebnych rzeczy. Nie wiecie gdzie można to oddać w Krakowie? Szkoda wyrzucić, a ktoś zapewne mógłby skorzystać.
Od razu uprzedzę, że w PCK na Studenckiej poinformowano mnie, że - UWAGA! - nie przyjmują używanych rzeczy do końca roku... Mają pełne magazyny i wsjo. Zastanawiam się, dlaczego rzeczy zapychają magazyn, a nie trafiają do ludzi... Dlatego też proszę o namiary na jakieś inne miejsce gdzie można zrobić dobry uczynek. Z tego co wiem odpada Caritas, ponoć przyjmują tylko nowe rzeczy. |
Czy przeszedł ktoś z numerem telefonu stacjonarnego z Telekomunikacji na ofertę w swojej sieci internetowej. Polecają np. abonament z określoną liczbą minut gratis np. 150. Czy ma ktoś i czy się opłaca, wzgledy techniczne itp. ?
|
Pytanie już znane ale :
działa wam to cholerene gadu-gadu?.... |
Cytat:
Robert_wislak - działa cały czas elegancko:) |
no i przy ulicy torfowej jest
|
Ciekawy jestem ile osób się tutaj jeszcze zapyta czy działa im gg!! Ja ci powiem że mi działa ale ktoś inny powie ci że nie i co ci to da?
|
Cytat:
To, kozaku, że będzie wiedzieć czy znów serwer gg padł czy to kwestia komputera albo sieci. Mi nie działa. |
ale troche to jest irytujące jak tu wchodze, a co chwila pytanie czy działa gg. proponuje zalozyc nowy temat dotyczący ogólnie gg i spokoj.
|
Działa.
*** Mam internet w domu, co zrobić, żeby mieć internet na komputerze rzecz jasna po za podłączeniem kabla;), chodzi o to, żeby odłączyć tego kompa na którym mam obecnie internet a podłączyć inny. |
Irytujące nieirytujące. Temat w końcu "Mam pytanie".
Tak apropo, polska wersja photoshopa. Ma ktoś jakiś link żeby ściagnąc?? |
Zacząłem zabawę z blenderem i cholera problem jest bo mi się non stop wiesza program, wyświetlając przy tym komunikat o błędzie sterownika ekranu. Pierwszy raz prawdę mówiąc spotkałem się z ze sterownikiem ekranu (?!). I teraz pytanie ocb. Czy blender nie działa prawidłowo pod Vistą, czy ten sterownik jest dupny? ewentualnie co jeszcze może być nie tak?
Do phtotoshopa są spolszczenie, polskie wersję również. Masa jest tego na www.peb.pl |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl