![]() |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Dalej będziemy drżeć jak jakiś strzał będzie leciał na naszą bramkę. Napewno jest to nieprzemyślany ruch, bramkarz z łapanki by był w składzie. Wydaje mi się, że tym razem pomarańczowi nie znaleźli odpowiedniego kandydata i postanowili postawić na kogoś kto się średnio spisywał w lidze polskiej. Już lepiej postawić na Filipa Kurto. |
mysle, że będzie na wypadek gdyby Jovanic zaczął fuszerę odwalać
|
Ten Peskovic to jakas masakra. Afera barazowa itd. Az taki dobry nie jest
|
Można przez taki transfer jak Peskovica cały obraz okienka transferowego zamazać, który przynajmniej na papierze wygląda z pewnością dużo lepiej niż to co działo się ostatnimi czasy - chociaż wiadomo szału nie ma. Z drugiej strony prawdopodobnie nie ma pieniędzy na bramkarza - to czym dysponowaliśmy zostało już albo za moment będzie wydane. Jakiś frajer rzucił na jednym z portali, że daliśmy za holenderskiego obrońcę 32-latka 800 tys euro - pomijając wszystko, kto w to jest wstanie uwierzyć. Szczerze to jak na niewielkie pieniądze patrząc na potrzeby drużyny to transfery na pierwszy rzut oka nie wyglądają tragicznie ale jak wiadomo wszystko w praniu wyjdzie.
Peskovic od 1,5 roku nic nie grał - bez komentarza. P.S Holender ma nasz kosztować 300 tys euro. Ciekawe czy będziemy kogoś testować podczas zgrupowania. |
dobra niech siedzi na ławie i nie piszczy, szkoda tylkko ze kontrakt nie na pól roku, ale pewnie by się nie zgodził,
Widocznie jesteśmy przekonani żeby stawiać na Jovanica |
Peskovic bronił świetnie przed wyjazdem z Polski.
|
Dobra, nie każdy musi pamiętać jak Boris Pesković grał w Polsce, ale jak nie pamiętacie, to nie kręćcie nosem. Przypomina mi to Smoleńsk, gdzie nagle po obydwu stronach barykady wszyscy okazywali się specami od lotnictwa wojskowego.
Boris Pesković był dobrym bramkarzem w polskiej lidze- wybijającym się. Oczywiście zdarzały mu się wtopy, szczególnie przy grze nogami, ale takie gwiazdy jak Boruc, Fabiański czy Kuszczak też puszczały niejedną szmatę. http://www.youtube.com/watch?v=gGKZNBhTDA8 Trochę jego interwencji z ligi portugalskiej. Filmik długi, momentami kiepska jakość, ale kilka interwencji naprawdę klasowych- dwa razy niewiarygodnie wyciągnął niemalże pewne samobóje. |
Cytat:
http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,1...l?ticaid=1ba81 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W dodatku Peskovic ma na koncie udział w aferze korupcyjnej (afera barażowa), co na pewno nie wpłynie dobrze na wizerunek klubu. No i pozyskujemy 34-letniego bramkarza na sezon, pewnie z opcją przedłużenia kontraktu. Skoro tak, to sami działacze nie są w 100% do Peskovica przekonani. Inaczej Boris dostałby taką propozycję jak Jaliens (2,5 roku). |
niech to będzie chociaż roczny kontrakt
to Valckx nam kogoś znajdzie latem |
Boże mam nadzieję, że to jakieś żarty z tym Peskoviciem... jeżeli dojdzie do skutku to będzie najgorszym transferem w tym okienku... nie wiem czyj to pomysł, ale jeżeli ktoś myśli, że ten emeryt wzmocni pozycję bramkarza to się grubo myli....
|
Pesković słabszy od Pawełka na pewno nie będzie.
|
Jakość ostatnich transferów spowodował, że niektórym się w dupkach poprzewracało.
Dla mnie ściągniecie Peskovica jest swietnym ruchem. Nie oszukujmy się ten ruch jasno wskazuje, że docelowo naszym podstawowym bramkarzem bedzie Milan. Potrzebowaliśmy solidnego zmiennika a takim niewatpliwie jest Peskovic. Co do udziału Słowaka w korupcji to się nie wypowiadam, bo nie znam sprawy. Mógłby ktoś podać kilka informacji na ten temat? Ja znalazłem wywiad z Peskovicem (http://www.goalkeeper.pl/wiadomosci/...cic,15176.html), który sugeruje, że on w tym wszystkim nie brał udziału. Podkreślam nie znam sprawy, więc mogę się mylić. |
Peskovic w Niemczech dostałby dożywotnią dyskwalifikacje. Swoją drogą ściąganie takiego piłkarza to działanie godzące w wizerunek Wisły Kraków. A co do jego klasy sportowej to Boris rozegrał 6 spotkań przez ostatnie 1,5 sezonu...
|
Cytat:
|
http://www.futbol.pl/artykul/99691.html
Jesli to prawda to to bedzie Epic Fail w wykonaniu naszego zarzadu. Ale to pewnie zaslona dymna Stasiu by chyba takiego zawodnika nie sciagnal. |
Panowie i Panie , na stronie głównej Wisly nic nie wspominaja , że Peskovic ma w ogóle przyleciec na testy , wiec moze to byc zaslona dymna. Bo z wypowiedzi Stana ma to byc bramkarz doswiadczony ale grajacy w rodzimej lidze ktora jest na wysoki poziomie . !!! a On jest bez klubu ...
|
Czy Cvetan , Maor i Kew podpisali już czy nie? Bo póki co to na oficjalnej żadnych konkretów nie ma!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Od kiedy to czwartorzędna strona o Wiśle jest wykładnikiem kogo testujemy, a kogo nie? Nie ma informacji o testach na oficjalnej więc są to spekulacje. Równie dobrze każdy z nas może takie strony zakładać i pisać tam niestworzone historie o tym kogo Wisła ma na celowniku. O takim szmatławcu jak Futbol.pl gorszym jakościowo nawet od PS-a nie warto wspominać. Cytat:
|
Musicie przyznać ,że jakby te transfery wszystkie doszły do skutku to mielibyśmy powody do satysfakcji. Po raz pierwszy od lat jestem jakoś dziwnie spokojny.
|
Peskovic to świetny ruch. Zbierając do kupy Pawełka, Kurtę i Jovanica, nie wyjdzie nawet połowa tak solidnego bramkarza. Brawo zarząd :)
|
Cytat:
Faktycznie, w takiej sytuacji należałoby się cieszyć z podpisania jakiegokolwiek zawodnika mającego dwie proste nogi i umiejącego biegać. Być może Pesković spełnia te kryteria, choć nie wiem w jakiej jest teraz formie. Przypominam: na razie Genkow, Melikson i Jaliens są w Krakowie, ale kontraktów nie podpisali. Więc transferów na razie nie ma. Owszem, mamy nadzieję że dojdą do skutku - ale to tylko nadzieja, a wiemy czyją jest ona matką. |
Cytat:
|
Cytat:
Każdy z tych zawodników ma już podpisane kontrakty . W tym momencie to czy wejdą one w życie zależy od wyników testów medycznych. |
jak można brac bramkarza który przez 6 miesiecy nie grał w piłke?? mam nadzieje ze to kit z tym peskovicem całym bo to bedzie mega głupota... chłop ma 34 lata i kontrakt na 1.5roku ma dostac:(
|
Daje sobie głowe uciąć, że Peskovic to pomysł Kapki :lol:
|
Szczerze mówiąc , aż takiego '' mega transferu'' się nie spodziewałem.
P.S : Chociaż tyle, że nie Cabaj :D |
Pesković to poroniona decyzja ! oby to nie był on :(
|
Przyjście jakiegokolwiek bramkarza, czy to będzie Peskovic czy ktoś inny oznacza, że Maaskant za grosz nie ufa Jovanicovi i że na niego stawiał nie będzie.
Czyli jest to - z punktu widzenia sztabu trenerskiego - niewypał transferowy. Ciekawe czy prawdziwe jest zainteresowanie nim ze strony Twente, o którym wspominał w jednym z wywiadów. Być może w tej chwili jeszcze byłaby szansa go sprzedać tak, żeby w jakiejś części zminimalizować straty z tego transferu. Po kolejnej rundzie na ławce cena z pewnością nie urośnie... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl