![]() |
zwalniamy magazyniera w ramach oszczednosci? nie mam pytan co sie dzieje...
|
Cytat:
|
Cytat:
ale co ja tam wiem... mam kupic bilet, koszulke i wpie.dalac kielbaske, a nie komentowac decyzje ;) |
Przestańcie już płakać jak baby , wszystko źle dajcie na luz
|
Cytat:
|
Daniel Gołda został wybrany na przewodniczącego Komisji ds. Regulaminowo-Prawnych MZPN
|
Czy posiada ktoś link do programu, w którym była niedawno nasza Pani Prezes? Nie pamiętam, czy było to coś na c+, czy Cafe Futbol...
|
Wywiad z naszą Pani prezes Marzena Sarapata: o zwolnieniach,finansach,sponsorach
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-polski/sppgtk |
Nie wiem czy mi się wydawało ale we wczorajszej Lidze plus extra w meczu od kuchni chyba widziałem Antkowiaka. A miał być zwolniony?
|
a nie pracuje do końca września czy jakiś tam inny okres wypowiedzenia?
|
|
Cytat:
|
Już reszta podchwyciła..http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ny,nId,2285640
I jak tu q...a ma być normalnie.Przynajmniej Sarapata będzie miała dodatkowa fuchę... Z deszczu pod rynnę.Trafiliśmy w ręce oszusta (JM) ,żeby teraz trafić....gdzie? |
Wy się w ogóle klubem, sprawami z nim związanymi interesujecie? Może macie sklerozę? Sprawa stara jak świat, odgrzewana pierdyliard razy...
|
Cytat:
|
Ten klub przez lata gnoiła komuna wcielając Go w nieczyste łapy i dzięki temu teraz ma pożywkę ż..a szmata... Każdy kto ma nieczyste sumienie niech sp..la jak najdalej od naszego KLUBU!
|
Cytat:
|
Dokładnie, klub zaczął - przynajmniej sportowo - odbijać się od dna. Taki to pretekst.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zajrzyj na ostatnią stronę tematu o aferach w polskiej piłce. Że też żaden dziennikarzyna nie wrzuci na okładkę tematu o sprzedajnej kurtyzanie z drugiej strony Błoń... Ale przecież nie będą srać do własnego gniazda no nie?
Kiedyś kupowałem Dziennik regularnie. Teraz to zwykły szmatławiec, nie warty wydania na niego ani złotówki. Zresztą podobnie jak Krakowska. I wydaje mi się, że jest więcej myślących podobnie jak ja. Sprzedaż spada to trzeba szukać sensacji. |
Cytat:
|
Najgorsze, że takie artykuły mogą w znacznym stopniu wpłynąć na potencjalnych sponsorów. Z resztą dziennikarze podkreślają ten aspekt. Piszą, że potencjalni sponsorzy mogą nie zechcieć przyjść do Wisły. Akcja udana. Wisła powinna wystawić oświadczenie: Domniemanie niewinności: Do momentu potencjalnego wyroku pracownik pozostaje osobą niewinną. W przypadku uznania winy, do zwolnienia. W przypadku niewinności, dalsza praca. Nieważne jak ktoś jest zasłużony, musi być czysty. Brak transparentności wpływa źle na wizerunek kluby i po prostu należy dostosować się do określonych procedur, podobnie jak w korporacji.
|
Cytat:
Przeglądam artykuły w necie i kiedyś zawsze coś nowego pojawiało się na temat Wisły(czasami kilka razy dziennie),nie wazże czy pozytyw,czy negatyw.Teraz po kilka dni jest cisza.Ja dasz w narzędziach z ostatniego tygodnia to się coś pojawia... Zamiast zastanowić się po kij gość poszedł do zarządu w takim momencie (mając burdel po JM),kiedy tylko to może popsuć wizerunek (sponsorzy),to tu dywagacje ,ze to już dawno,ze to już było,gość ogólnie cacy ,to pismaki złe. C..j mnie obchodzi co mówią,czy nie mówią o innych ,interesuje mnie to co mówią o Wiśle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sam .......isz. Co to pierwszy raz takie wrzutki są przez pismaków wstawiane? Nie wiedzieli o sprawie miesiąc temu? Piszą o tym od lat, co jakiś czas robiąc z tego sensację. "Ruszyło w sprawie" :D
Edit. I wstrzymaj się z takimi tekstami jak ten nad moim postem, a gdybyś jednak chciał pogadać w takim tonie, to proponuję nie zza monitora. |
Cytat:
Druga sprawa, w te same problemy wchodzimy kolejny raz. Bycie prezesem/włascicielem klubu wyciąga osobe na świecznik i, jesli chcemy dbać o PR, osoba tam znajdująca się musi być z nieskazitelną historią i nie mieć nić 'konkretnego' za uszami. Meresiński się o tym boleśnie przekonał, oby obecny v-ce prezes nie. |
Cytat:
|
Obecny v-ce prezes też się o tym przekonał, nie jest w Wiśle od wczoraj...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ad rem. SKWK czy TS to nie ten sam kaliber medialny co SA. Nie te marki, nie ta medialność. Szymański w TS a Szymański w S.A. to jak porównanie golfa do porsche. Ja się nie dziwię że odgrzewaja kotlety które ponownie można dobrze sprzedać. Marka Wisły nadal silna. |
Cytat:
Nie wiem jak można być wiślakiem i .......ić takie farmazony.Wiesz w ogóle kim jest Pan Szymański i jakie ma zasługi dla TS Wisła?Jak nie to chociaż zapoznaj się z tym artykułem: http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...an-robert.html i nie dawaj więcej pożywki tym dziennikarskim hienom. |
Cytat:
|
brakuje ludzi....sami wystawiamy się na strzał...a że bedą strzelać to pewne jak podatki....trzeba ograniczać potencjał przeciwnika a nie dawać mu amunicje do reki...
|
A Nasz kierownik Jarosław Krzoska dzisiaj swietuje 46 urodziny
|
To że wielu dziennikarzom nie zależy na Wiśle to jasne, to że wielu źle nam życzy to też jasne, wywlekają pewne sprawy bo jak ostatnio sporo osób zauważyło, nie mają innych sensacji. Kilka dni temu minął termin 30 września, do którego musieliśmy uregulować wszystkie zobowiązania z procesu licencyjnego. Jak widać w tej kwestii cisza, co akurat dobrze wróży. Napisali coś głośnego żeby zwiększyć klikalność.
Szanuję nowe władze Wisły, wiem, a raczej domyślam się że wykonują tytaniczną pracę dla dobra klubu, jednak takie artykuły zapewne nie pomagają w poszukiwaniu sponsorów. Pamiętam jak na konferencji Szymański wspominał, że istnieje szansa iż do końca tygodnia takowy sponsor się pojawi, miało to czas ponad miesiąc temu, a sponsora dalej brak. Podobnie było w tamtym tygodniu, gdzie do mediów wyciekła informacje (od samego TS-u) że prowadzone są finalne rozmowy ze sponsorem strategicznym i umowa powinna zostać podpisana w ciągu kilku najbliższych dni. Dalej cisza. Nowe władze muszą jak najszybciej puścić w świat dobrą informację (sponsorzy, partnerzy) by ostudzić zapał pseudo dziennikarzy, którzy co jakiś czas negatywnie wypowiadają się o Wiśle Kraków. |
Cytat:
To po pierwsze ,a po drugie nie Jego "wiślackość" jest przedmiotem dyskusji.... Cytat:
Cytat:
|
Ciekawe czy Miga tym razem trafił
Hiszpan Manuel Junco ma zostać dyrektorem sportowym Wisły Kraków - poinformował na Twitterze Mateusz Miga z "Przeglądu Sportowego". |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl