![]() |
Gdzie ogladacie Amike?
|
Amikorz pierwszy fuks, po wrzucie z autu Hajty do piłki na 6 metrze dochodzi Swierczewski, strzela z pierwszej pilki, ale piłka nieszczesliwi odbija sie od kolana jednego z kurzenkorza i piłka szybuje ponad poprzeczke...
Lewandowski sam na sam z Bodziem W, bramkarz wychodzi obronną ręką, teraz fuks Łksu |
Cytat:
adres na sopcast |
Groźna kontra Łkus, Świerczewski nagle łapie sie za bok nogi, oddaje piłke najbliższemu partnerowi i sam schodzi z boiska (utykając). Już wszedł za niego drumlau, Piotr widział zagrożenie dla amikorza, wiedział co robi symulując kontuzję
miejumy nadzieje ze Hajto nei spęka. póki co mecz wyrównany |
Jednak Górnik się obudził. No to może Amica dziś popłynie? :)
|
ciężko będzie z Łksem u nich na wyjezdzie, bardzo dobrze grają.
ŁKS 1:0!!!!!! PROWADZĄ edit2 Bodzio W. dwa razy ładnie broni |
Bravo ŁKS!!!
|
ŁKS gooooooooooooooool !!! Pięknie, oby tak dalej w tym meczu :)
|
Amica oby nie strzeliła już nic.....
Co ciekawe dzieki wygranej Górnika Starozakonni awansowali na 14 miejsce :P ale chyba nie bardzo sie z tego powodu ciesza :) |
moze ŁKS coś dziś uskubie, jak narazie całkiem dobrze...
|
bardzo ladna bramka Kujawy.Oby tylko starczylo im sil do konca bo juz kuchenkorz mial dwie setki
tylko wyparlo wybronil. do przerwy 1 0 i oby tak bylo do konca! |
No jak narazie to nawet niezły wynik :P
|
cos czuje ze zaszybko strzelili tą bramke...
|
jest fajnie, ale jakos jestem dziwnie spokojny ze skonczy sie 2-1, obym nie miał racji, ŁKS pokazuje ze jest naprawde dobra druzyna ciezko bedzie z nimi w Łodzi.
|
dokładnie wiertar. Lech się na nich rzuci w drugiej połowie i chyba niestety wepchnie ze dwie bramy. Gdyby to była 89 minuta, a nie 44...ahhh
Lodecki... ŁKS gra najgorzej o dziwo na własnym stadionie, więc nie byłbym takim pesymistą. |
może w końcu fart opuścił Kuchenkorza:D patrząc na ich mecze u siebie to szału nie ma...
|
Hmm:) Jak bd remis to wcale nie bedzie źle:)
|
Cytat:
|
Szansa dla ŁKSu na wygranie tego meczu w tym momencie jest nie kto inny jak BOdzio W. Gosc jest niesamowity.
|
Za wcześnie... Wolałbym żeby bramka padła zaraz po przerwie ale cóż to nie koncert życzeń :D W szatni Lecha mogą paść ostre słowa i w 2 połowie może być walka gołej dupy z batem
|
Ja i tak biorę w dalszym ciągu remis z pocałowaniem ręki... Nie wydaje mi się żeby Lech czegoś nie strzelił.
|
Oni i tak wygrają. Na 2-1 strzela w 90 minucie pewnie.
|
Moj brat powiedzial mi przed mecze ze jakis walek bedzie i Lks wygra!
Podobno przed meczem sam smuda sie wypowiadal ze nnigdy sie tak przed tym meczem nie bal! Mam nadzieje ze po meczu powie dziennikarzom... a nie mowilem:-D |
E tam narzekacie, że za wcześnie bramka, ja się spodziewałem, że będzie gładkie zwycięstwo Lecha. A tu są duże szanse na potknięcie Lecha które może być kluczowe dla nas. Dużo lepsza jest dla nas strata punktów Lecha niż Legii obecnie.
|
Wyrównana pierwsza połowa, Łks miał jedną setke. Amikorz ze dwie, ale Bodzio był na posterunku.
oby nie bylo wyrównania w połowie 2 połowy a prowadzenie po 80 minucie. Swierczewski w przerwie gadał ze lech sie rzuci musza wygrac, walcza o mistrza.... on chyba dalej mysli ze gra we wronakch |
Cytat:
|
Za mocno się wszyscy podniecacie. Jak zwykle jak Lech przegrywa lub legia to wysyp postów jest. My też przegrywaliśmy do przerwy w derbach 0:1 i każdy pamięta jak się skończyło. 45 minut to mnóstwo czasu więc bez podniety proszę...
|
już kuchenkorz fartownie wyrównał, ale był ewidentny spalony, tak więc nadal Łks prowadzi..
z godnie z przewidywaniami Amikorz rzucił sie na Łódzki KS edit: Hajto za wysoko noga-karate, wolny z 13m edit2: kuchenkorz nie ma tyle farta, zablokowany farfocel, nie było powtórki z meczu z NAMI |
Lech ten mecz przegra, widac to po oczach.
|
JAZDA JAZDA JAZDA!!! LKS GRAC I WYGRAC! CZEKAMY DO OSTATNIEGO GWIZDKA I OBY KONTO AMICI NIE WZBOGACXILO SIE O ANI JEDNO OCZKO :-p!
|
niestety, ale bramka wisi w powietrzu, mniej wiecej jak w meczu z nami. zdziwie się jeśli Lech tego nie wygra
|
Bodzio W. To sie skonczy tak jak z nami. Remisem. z tym ze bramkowym bo jednak mysle ze Bodzio w koncowce pęknie.
|
My tu gadu gadu a Polonia punktuje kolejnego rywala.
A Lechia niestety na równi pochyłej do I ligii, jak dla mnie sportowo jest to obecnie najsłabsza ekipa ligowa. |
ale strzelił z wolniaka Papeckys ;/ juz widzialem to w siatce
lech 0-1 lks 72' |
Gol dla lecha wcale nie musi paść teraz, ale praktycznie możemy już robić zakłady w której minucie doliczonego czasu gry Pyry strzela bramkę/i...
|
Sedzia w Poznaniu robi niezla komedie.Odetchnac bedzie mozna dopiero w 95 minucie , bo Amica jedzie na farcie cala runde
k*rwa ŁKS 100% akcje zmarnował Polonia W - Lechia 1-1 :) |
Cytat:
|
Lechia 1-1!!!
|
jeden gol dla Lecha to i tak jest dobry wynik. ja sie ciagle boje ze padmna 2 gole dla Kuchenek.
|
co ten Czerkas zrobił
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl