![]() |
Mnie tez to ciekawi. Bo kumpel nie kupił dzisiaj baran mi mówi ze na mecz by nie zdążył w tv) a jutro już rezerwacja karnetów się kończy...
Muszę się sam wybrać przed pracą. Tylko nie wiem ile wcześniej być. O której się zaczną ludzie zbierać? |
Sorry panowie, może to brak uwagi z mojej strony a może słąba dostępność informacji na wiślackiej oficjalnej, ale ... ile kosztuje bilet na C na mecz z Litexem ?
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...teksem_lowecz/ |
Cytat:
|
Cytat:
Bez karty możesz mu kupić bilet wcześniej ulgowy. tylko musisz mieć jego pesel. o legitkę nie powinni się czepiac bo przecież w peselu jest data urodzenia i nikt przy zdrowych zmysłach nie powie że w wieku 12 lat do szkoły nie chodzi. |
Nikt o zdrowych zmysłach o legitkę czepiać się nie powinien ale przy roczniku 96 kazali pokazać... na wszelki wypadek raczej zabierz ze sobą. Dużo miejsca nie zajmuje a może utrudnić życie.
|
Cytat:
Mając karnet na dowolny sektor na Ekstraklasę, na mecz pucharowy możesz wybrać sobie inne miejsce na stadionie. |
Mam pytanie czy kupie bilet dla drugiej osoby jak jej nie bedzie ? na pesel i dane ??
|
Cytat:
luib jeśli nie posiada 2) imię nazwisko i pesel 3)jeśli ulgowy konieczna legitymacja |
Cytat:
Ja karte kibica mam , 2 osoba nie ma , bilet normalny . |
Cytat:
|
juz wszystko . ;d
|
Witam. Jestem kolekcjonerem Biletów z Europejskich Pucharów. Zwracam się do Was z prośbą, jeżeli po meczach Wisły (ze Skonto, z Litexem) nie będziecie potrzebowali swojego biletu i mozecie podarować mi go do mojej kolekcji to bedę bardzo wdzięczny. Przyda mi się każda ilość, gdyż dzieki temu mogę dokonywać wymian z kolekcjonerami z zagranicy zdobywając inne bilety do kolekcji. Jeżeli ktoś wyrazi chęć pomocy to proszę o kontakt, najlepiej na gg: 5824205 Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony www.warrior-ustron.futbolowo.pl pozdrawiam
|
Jeszcze jedno pytanie czy napewno nie potrzebuje dokumentu tożsamosci tej 2 osoby ktorej kupuje bilet ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie potrzebujesz dokumentu. Podajesz PESEL i tyle, chyba ze chcesz ze znizka to bierzesz legitymacje tej osoby. A że z ciekawości zapytam. Na który sektor kupujesz? |
Cytat:
|
kto dziś już był? są kolejki? właśnie się wybieram
|
Jak wyglada ilosc pozostalych biletow na rewanz z Litexem na D i E?? Orientuje sie ktos ewentualnie jak ktos dzis bedzie moze zapytac? Czy spokojnie jeszcze sa? Z gory dzieki!
|
Ja dzisiaj byłem. Tak 10:40 około 50 osób w kolejce może więcej. Później się tylko wydłużała. Gdy otworzyli kasy kolejka nie rosła a rzekłbym nawet że się troszkę zmniejszała. Ale ludzie cały czas dochodzili. Otwartych jest 10 kas.
|
Poszukuję Biletu z meczu Litex - Wisła
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to sam sobie odpowiem:) Bilety są, kolejek nie ma. Wszyscy do kas!
|
Na jaki sektor kupowałeś? Dostanę jeszcze dzisiaj na C?
|
kolejki długie ale sprawnie schodzą bo wszystkie okienka otwarte:) Luki,sadze ze dostaniesz:)
|
Cytat:
|
rano było koło setki.
|
Cytat:
|
Stan na 15:20
Jakichś kolejek nie ma, ktoś odchodzi i nowy przychodzi, chwila roboty. Są jeszcze bilety na C (kartę kibice tez można szybko wyrobić) |
Mam pytanie, kolega i jego ojciec chcą ze mną pójść na mecz, wystarczy że podam w kasie ich imie, nazwisko i pesel?Bo ostatnio jak komuś kupowałem to wystarczyło, teraz nie wiem jak jest.
|
Cytat:
|
Byłem po bilet i karnet o 16 i nie było kolejek.Kupiłem na C.Myślę ze pogoda spowodowała brak kolejek.Komplet jak najbardziej możliwy.
|
Wg Białońskiego ponad 10 tys sprzedanych biletów na Liteks (ciekawe czy z dzisiaj liczone?)
źródło: http://sport.interia.pl/raport/wisla...-wisle,1673826 |
Byłem dziś o 19:00 i chiałem kupić bilet na D21.
Nie można było już kupić dwóch miejsc obok siebie. Oznacza to, że połowa miejsc co najmniej na ten sektor poszła. Tak mówi matematyka... |
Małe kłamstwo, duże kłamstwo i STATYSTYKA :) W sumie to na D21 mogło zostać jedno wolne miejsce (bo dwóch już nie było) ? To też prawda i tak mówi matematyka :)
|
Cytat:
Cytat:
Te dwa zdania nie są ze sobą sprzeczne. |
Witek napisał co najmniej... wiec to logiczne... cała statystyka!
|
ja bilet kupowalem wczoraj na e22 mega pustki nawet moje karnetowe sie jeszcze utrzymało. o 17:30 kolejka była zerowa.
|
A czy ja napisałem że ktoś się minął z prawdą ? :) Napisałem za to że statystyka to wielkie kłamstwo co swoją wypowiedzią udowodnił Wit.Ek :) I dlatego też nie zagłębiam się w dziwne tabelkowe analizy (chociaż bardzo fachowo wyglądające w dziale ranking). Bo statystycznie rzecz biorąc to .... na D21 sprzedało się mało biletów idąc tym rozumowaniem, bo mamy pewność że napewno ponad połowa ... Czyli niesprzedanych jest jest 49,99 % biletów. Kiepsko ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl