![]() |
powinien byc karny dla Legii
|
Czy to jest relacja live?
Dyskutujcie nt. ligi, bo zaraz będziecie komentować każde zagranie L |
Cytat:
|
ponieważ każdy ma indywidualne zdanie odnośnei tego karnego, ja np. mówię, że karnego słusznie Siejewicz nie podyktował. I co? Konflikt interesów i za chuja mnie nie przekonasz, ze był
Koniec OT - do usunięcie moje i kolegi posty |
Cytat:
|
no i 2 pozytywy po meczu Legi
-trafiony wynik w typerze forumowym :D -nasi musza w niedziele wygrac i basta! |
Legia imo na dzień dzisiejszy jest najbliżej mistrzostwa. Niby grają piach ale te punkty zbierają.
|
No niestety, Legia wygrywa w meczu w którym nie byla lepsza od Piasta...szkoda że Wisła w tym sezonie takich meczów nie wygrywa...mało tego, w Bełchatowie, czy Chorzowie, byliśmy lepsi o dwie klasy, a i tak nie wygraliśmy...
Brakuje farta w tym sezonie... |
To czyżby Lech jutro wtopa i za tydzień Legia 4 pkt przewagi? :o Musimy wygrywać wszystko do końca. Źle się podziało...
|
Cytat:
|
Oj jak oglądam grę Legii, Lecha i Wisły i pomyślę, że o mistrza walczy też Polonia, to stwierdzam jedno. Kto by tym mistrzem nie został, będzie to najsłabszy mistrz od wielu, wielu lat, nawet Zagłębie było lepsze.
Ktoś wie, co tam legioniści na meczu wyprawiali, ponoć czymś strzelali w piłkarzy Piasta? |
Jak to powiedział KAsprzik "lotkami z igłami"
tam an stadionie Piasta przeciez moglbys wniesc co chcesz, jako ze stoja za plotem to nie sa w ogole przeszukiwani, moglbys wiec napierdalac w bramkarza gości kamieniami. |
Spiker na meczu Cracovii:
- Dzisiejsze spotkanie obserwuje Nigell Kennedy <brawa>, jest też z nami Agnieszka. Niestety, nie ma Ani, która musiała zabrac na spacer PSY :D |
Cytat:
„[...] dopóki praktykowana przez to państwo polityka apartheidu nie zostanie zniesiona – nie zamierzam dać tam ani jednego koncertu. Przecież Palestyńczycy traktowani są we własnym kraju tak samo jak czarnoskórzy obywatele RPA przed 1994 rokiem. [...] Izrael słynie z tego, że nie wolno tam wykonywać Wagnera ze względu na jego rzekome związki z niemieckim nazizmem. A wyobraźcie sobie, co by się stało, gdyby ktoś spróbował w tamtejszej filharmonii zagrać muzykę palestyńską... To najbardziej nacjonalistyczne państwo współczesnego świata [...]”[2]. Jedno drugie się trochę wyklucza :lol: Sorry za offa. |
Legia nic nie gra a punkty ciuła.
Heh...przypomniał mi sie którys tam sezon gdzie identyko wygrywając po 1-0 i,grając piłke gdzie mozna ja było ogladać tylko i wyłącznie po mocnej kawie ,uciułając wtedy Majstra. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Spokojnie jeszcze parę meczy do końca sezonu. Zobaczymy co w tej kolejce zaprezentują Wisła, Amica i Polonia. Też nie mają łatwego zadania i któraś z tych drużyn może się potknąć. Co do Legii to zdobyła dziś ważny komplet punktów na trudnym terenie w Gliwicach. Zostały nam już tylko 2 ciężkie wyjazdy i Amica u siebie, z którą w chwili obecnej mamy naprawdę realne szanse wygrać.
|
Nie było by wam szkoda jeśli cracovia by spadała? Bo mi było by szkoda bo jak to powiedział mój Ziomek: "Uwielbiam ich upokarzać":P
A tak w ogóle to nie ma co gadać czy legła będzie Mistrzem czy lech... Ja ogólnie sądzę że zostały jeszcze takie mecze że i lech i legia(która gra z nami u nas:D) mogą stracić więcej niż 3 punkty;) Bo wg. mnie te obie drużyny kompletnie nic nie pokazują teraz. A co do niedzielnego meczu jestem optymistą i wierze że Wisła wygra i nie straci dystansu do ległej bo nie wiadomo co jutro będzie z lechem:) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Górnik jak dziś wygra to jest na równi z Cracovia... A Cracovia miała tyle okazji na gola że to jest śmiech na sali że dali Śląskowi ten punkt. No i ten doping. Po tym golu dla Śląska zamieszanie jedni się cieszą z gola sędzia gwiżdze. Na trybunach "taki ****" a tu gol uznany :) hahahaha
Legia jak to Legia 1:0 i znów mają 3 pkt. :/ Lipa |
Cytat:
Owszem, Wisła i Polonia są na poziomie Zagłębie (ale czy słabsze?) Ale jeśli nawet słabsze to mistrzem niestety zostanie najprawdopodobniej Legia (układ gier). Dziwią mnie takie oceny i przejaskrawienia. To mocne Zagłębie Lubin które nie było wstanie nawiązać jakiejkolwiek walki z będącą w kryzysie Steauą miałoby być mocniejsze od Legii i Lecha?:) Jak pamiętam - za czasów Zagłębia większość klubów ze środka tabeli nie stawiało żadnego oporu czołówce, bo grali już o nic. Teraz środek tabeli to 1 drużyna (Śląsk) która o "nic" nie gra. A i ci słabeusze poza kilkoma mają teraz dużo lepsze składy (Górnik Z, Jagiellonia itd) Stąd jak myślę ta iluzja mocy Zagłębia które rozjeżdżało słabeuszy:D |
Zagłębie miało wtedy rok konia i ewidentną pomoc Siejewicza w ostatnim meczu z nami. To co wtedy wyczyniał Surma i s-ka wołało o pomstę do nieba. W dwumeczu ze Steauą pokazali jak są naprawdę mocni. Nawet Iwański nie dał rady fizycznie i psychicznie. A gdzie są teraz ci wielcy zawodnicy z Lubina? Iwański gra nieźle w Legii, Piszczek wrócił do Herthy, a Łobodziński jest cieniem dawnego zawodnika w Wiśle. Cała reszta się nie liczy.
|
Cytat:
Trzy drużyny z kibicami, sponsorami, stadionami (już nie długo) i paroma kadrowiczami w składzie (w tym Kostaryki i Peru :D), a wy ciągle narzekacie na poziom... Cytat:
A Polonii jakos nie widzę w roli mistrza... Cytat:
|
może i Legia nie rzuca na kolana swoją grą, no ale kto rzuca? Wisła? Polonia? Lech miał fajny okres w rundzie jesiennej. Teraz od kilku spotkań też gra dość słabo (taki Piast w meczu z Lechem miał kilka setek, z Legią tylko jedną i to po błędzie obrony-Rzezniczak)
Owszem, taka Wisła gniotła np GKS Bełchatów i powinna wygrać. Ale czy Legia nie cisneła Górnika Zabrze? Oba spotkania jak wiemy zakończyły się niesprawiedliwymi remisami. Sądzę, że Wisłą, Lech i Polonia wygrają swoje spotkania i wszystko wróci do stanu przed tą kolejką. A co do samego spotkania Piast-Legia. Niektórzy piszą, że mecz był wyrównany, nawet ze wskazaniem na Piast. No sorry, ale wg statystyk C+ jasno wynikało, kto prowadził grę i kto przeważał. Posiadanie piłki 62%-38% dla Legii. Strzały 16-4 dla Legii, sytuacje 8-2 dla Legii (mogłem się gdzieś pomylić, ale wyglądało to mniej więcej właśnie tak) No i jeszcze kontrowersja z karnym dla Legii. |
Cytat:
U nas brakuje 2-3 dobrych kopaczy, bo za dużo zależy od 1 napastnika. Bez Pawła Brożka bylibyśmy słabsi od Polonii Warszawa, albo na ich poziomie. Wg mnie kadrowo jesteśmy na 3 miejscu (ze zdrowym Pawłem) ale różnice nie są znowu olbrzymie (bez skrajności). Jeśli przyjdzie latem Garguła i choćby 1 przyzwoity napastnik a nikt nie odejdzie - będziemy na poziomie Legii i Lecha:) |
Cytat:
|
Cytat:
Wiemy że odejdą - ale pytatnie Konrada było o moją ocenę siły Wisły gdzie (na zasadzie spekulacji - przykładu) napisałem "jak nie odejdzie nikt" + dodać 2 kopaczy to mamy poziom Lecha, Legii. Wiem, wiem że odejdzie Baszczu, Zieńczuk. Pewnie Marcelo i Brożek też. Ale nie o tym była mowa - a o hipotetycznej sile Wisły (to był tylko przykład) :) |
ma ktos zamiar ogladac Belchatow-Odra ? ja mam Kanal offline, macie ten sam problem ?
|
Cytat:
Na poziomie Legii i Lecha jesteśmy teraz.Wystarczy popatrzyć na tabele.Na innym poziomie to jest w stosunku do nas np ŁKS czy Górnik. Ten inny poziom cudem remisuje z Górnikiem Zabrze, wygrywa z Piastem Gliwice w 92 minucie? Wisła niestety zrównała do poziomu Polskiej czolówki.Niektórzy jak widać za bardzo przyzwyczaili się do czasow, gdy mieliśmy ponad 10 pkt przewagi nad 2 drużyną- Wtedy do faktycznie nie byliśmy na poziomie Lecha cz Legii. |
Cytat:
|
A ten Nowak strzela i strzela...
|
ma ktos linka do meczu Górnik - Polonia ?
|
Cytat:
sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/65059 Wpisujesz w przegladarce lub sam adres juz w sopcast. |
Górnik jest mega słaby
|
ojj cieniusko ta ich gra wyglada... mialo byc spokojne utrzymanie , byly transfery.. jest Kasperczak ...iiiii wielka kiszka... z taka gra to utzymanie bedzie cudem..
ps: a nijaki Diego Tristan niechciany w Wiśle strzelil własnie gola dla West Hamu;);P |
Cytat:
|
Cytat:
Będę zaskoczony jak Górnik dzisiaj wygra. Polonia B. ma naprawdę zabójcze kontry. |
jak za Tristiana mamy Beto?
Z tego co pamiętam to on nawet nie był u nas na testach.. Jak to było? Byly prowadzone jakies rozmowy czy cos? przypomnijcie mi proszę. Świerczewski odpuści dzisaj Amice albo celowo czerwień zgarnie:] |
no i 2-0 dla GZ
wystarczyło że Kasperczak wpuścił Jarkę |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl