![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Widocznie ma jakieś dojście i już. Co Ty chłopie wolisz czytać wypociny jakiś pismaków i dopiero im uwierzysz jak oni podadzą info że ten zawodnik przejdzie testy medyczne i jest już prawie dogadany z Wisłą, niż chłopakowi który bezinteresownie podaje sprawdzone wiadomości, aby zaspokoić biadolenie na forum że nie ma transferów i płacz bo jeden z drugim z faktu, se, interii napisali że jakiś tam będzie grał w Wiśle a tu nagle ''takie rozczarowanie''. EDIT: Śmiej się śmiej ale moim zdaniem są to bardziej sprawdzone informacje niż np. pana Karcza z GK który co 5 minut zmienia zdanie w swoich dziennikarskich wypocinach. Zresztą zauważyłem, że Ty co by ktoś nie napisał wyśmiewasz więc szkoda czasu na dyskusje. |
Cytat:
|
Cytat:
i 10 znaków na dodatek :lol: |
przeciez zbymak i macios pisali o konferencji ze dzis bedzie, takze pisali ze Wisla przejmie stadion przy wspolpracy ze Sportfive, maja dobre informacje
|
Nie wiem z czego sie śmiejecie Maci0s ze Zbymak podali wczoraj ze będzie konferencja o 14 i jest, podali ze Wisła będzie operatorem stadionu i będą współpracować z sportfive i tak jest. Nie będę juz wspominał innych przykładów wiec jeśli oni coś piszą to jest zdecydowanie coś na rzeczy a jak wam nie pasuje to nie czytajcie.
|
ano takze bym na masio0sa nie najezdzal. problemem jest, iz duzo ludzi bierze to jako 100% pewnik, a to sa tylko informacje z drugiej reki. Czesto maci0s podaje info w trakcie NEGOCJACJI, potem cos nie wychodzi i wszyscy sa rozczarowani, ze jednak maci0s nas oklamal..
Sam wole poczytac te posty maci0sa, niz wypociny faktu czy innej szmiry. |
Chcialbym sie ustosunkowac do postow pisanych na forum na moj temat i Maci0sa bo mysle ,ze jego opinia bedzie podobna.Jeśli podajemy jakieś info na forum to robimy to tylko dlatego zeby kazdy normalny kibic wiedzial troszke więcej co sie dzieje w naszym klubie a nie tylko czerpal wiadomosci z gazet portali które to co dzień podaja sprzeczne informacje raz że Wisła upada a za chwile ze Cupial sypnie kasa na transfery i bedzie cacy.Wiemy jak to jest ,ze wlacza sie kompa a tu nic ciekawego nie pisze a człowwiek zyje Wisla i chcialby wiedzieć jak najwięcej.Nie dzielimy sie z wami informacjami po to zeby ZAISTNIEC na forum i potem sie chwalić " a nie mowilem " tylko uwazamy że jeśli ktoś dzieli sie z nami wiadomosciami to i my powinniśmy tez sie z kimś tym podzielić.Nie wszystkie wiesci sie sprawdzaja ale jak coś piszemy to jest to przynajmniej w paru żródlach sprawdzane.Tak wiec prosze o zrozumienie i pamietajcie jest to temat S-F
|
Dokładnie piszecie na temat i każdy może czegoś ciekawego się dowiedzieć bo tv i gazety to szukają tylko sensacji i każdego dnia wymyślają jakieś bzdury.
|
Zbymak, niewiesz Maci0s poszedł na konferencję ?
|
A co to ta niespodzianka, którą zapowiadaliście, że będzie na konferencji?
|
Cytat:
Cierpliowosci, niedlugo sie dowiemy ;p |
Cytat:
edit: następny :-/ To nie chodzi o tych dwóch z infami, ale o tą dzieciarnie która jest irytująca. |
Cytat:
|
Konferencja nadal trwa? Czy się już skończyła?
|
myślałem, że konferencja coś nam rozjaśni, a tu raczej więcej znaków zapytania....
|
Dobra... troche świeżego mięcha...
Nie pisze ju o tej konferencji bo sie wszystkiego dowiecie z tv... bo troche ich było Co do niespodzianek to chodziło o ten sportfive, ale nie wiem czemu nie powiedzieli... moze dlatego ze jutro nowy prezes jedzie do urzędu miasta rozmawiac... Druga sprawa ( tylko mnie znowu nie potnijcie jak sie cos stanie) to sprawa Macedończyka podobno załatwiona, chciała go też Legia, ale z nią wygraliśmy. Kwota transferowa ponoć 900tys euro i tak jak pisałem Zbymakowi ma być w tym tygodniu na badaniach... Z tego co mówił Turzański i Basałaj to transferów do klubu nie będzie przed 30 czerwca... albo inaczej... Informacji o nich nie będzie... |
Cytat:
|
no własnie cholera.. nie... sam sie zdziwiłem choc dochodzily informacje ze będzie kasa... póki go nie ma to jeszcze sie nie podniecajmy
|
Czyli że jak Macedonczyk w tym tygodniu na testach, ale transfer dopiero po 30 czerwca ?? :D
|
Dla mnie to jest chore. Kupuje się zawodnika płaci się pieniążki podpisuje się kontrakt niby od 1 lipca, ale zawsze zawodnicy byli dopuszczani do przygotowań z nową drużyną. Dlaczego teraz miałoby być inaczej?
Coś mi tutaj nie pasuje w tych wszystkich doniesieniach. |
900 tys euro.. hehe.. czy oni wiedza co robia?
|
żeby nie było podobnie jak z jirsakiem bo 900tys euro to już nie jest tak mało!
|
Cytat:
Zawsze jest ryzyko, albo się je podejmuje i kupuje piłkarzy, albo się go nie podejmuje i bierze piłkarzy z kartą w ręku. Ale wam forumowym malkontentom ani taka opcja się nie podoba, ani taka. |
kurde i tak wam cos napisac...
przede wszystkim to Basałaj powiedział iż znacznie się podniesie budzet Wisły, głownei za sprawą stadionu, czyli karnetów, dnia meczowego itd... Wspomniał tez o skyboxaxh które mają być naprawde istotną pozycją w punkcie dochodów... |
Cytat:
No nic zobaczymy co będzie oby było dobrze :D maci0s a na temat jakiegoś napastnika coś ci wiadomo? |
Panowie. Modlcie sie o ten transfer bo 900 tysiecy Euro to niemalze promocja za tego pilkarza. On pojdzie za o wiele wieksze pieniadze z Polskiej ligi. O ile go nasza szatnia nie przystopuje...
Teraz troche ode mnie o*******u w kierunku maci0s`ia. Jak masz cos pisac to do ****a bez kwot transferowych, OK? Bo pozniej jak sie okaze ze byl wyciek moze **** strzelic cala transakcje. |
Cytat:
Podoba Ci sie? No i to juz wystarczy. Mi sie podoba Angelina Jolie, ale nie chciałbym jej widziec w składzie. Btw, w Widzewie jest chłopak z Barcy B, Glik,Matuszek to Real C. A niejaki Descarga czy Arrubarena, byli znacznie wyzej niz Barca B. Glik i Sadlok w parze...hmm...a moze Polczak i Wasiluk ? n/c |
Cytat:
Z tym kupowaniem zawodników jest różnie. Wydaje mi się, że wielu z was nie zdaje sobie z tego do końca sprawy. Kupno zawodnika to nie tylko kwota odstępnego i jego kontrakt, ale przede wszystkim jego chęć do przejścia do zaścianka europejskiej piłki jakim póki co jest Polska. Jeżeli znajdziesz napastnika za 900tyś euro, który będzie w zasięgu finansowym Wisły (chodzi o kontrakt), który "strzeliłby nam ok. 25 bramek w sezonie", a przede wszystkim który wyraziłby chęć gry w polskiej lidze - wtedy śmiało byś mógł nosić miano jednego z najlepszych scoutów w Polsce. |
Cytat:
Brozek 07/08 - 23 bramki A Zurawiu i wielu innych nie wspomne bo oni juz dawno przescigneli Messiego czy Rooneya.. mam nadzieje ze to byla ironia.. takich zawodnikow gwarantujacych nawet 30 bramek jest na peczki.. i to w cale nie za duze sumy |
Cytat:
masz racje to pownineinem był przemilczec... |
Cytat:
Cytat:
Owszem, ja chlone te informacje jak gąbka wode i ostatnio to juz tylko przewijam scrolla az sie nie natkne na nicka zbymak lub maci0s. Poprostu lubie wiedziec co sie naprawde dzieje z moim klubem |
Cytat:
Co innego taki Żurawski, czy Frankowski. Oni rzeczywiście prawie w każdym sezonie siekali ponad 20 goli we wszystkich rozgrywkach. Ale mieli też innych partnerów na boisku. |
Cytat:
|
Cytat:
za gwarancje 25 bramek, rozumiem conajmniej 2 lub 3 sezony a taką liczbą goli. 23=25 ? czy brakuje 2 bramek? |
Cytat:
Nie zgodzę się z Tobą w ogóle. Jeżeli zbymak i maci0s mają informację to jestem pewien, że pozostałe kluby ekstraklasy mają je tym bardziej. Podejrzewam, że siatka wywiadowcza jest doskonale rozbudowana. Wystarczy tylko spojrzeć na wszystkie doniesienia transferowe, polskie kluby nawet piłkarzy z zagranicy obserwują niejednokrotnie tych samych ;) |
chłopaki ale jak nie podam cyfr/ liczby to mam za chwile 30 pw... :/
dlatego z rozpędu wpisałem kwotę... Moze tu napiszę teraz że na pw nie odpisuje na wiadomości typu "masz cos wiecej?" "co z tym bramkarzem?" "masz nowe wiadomości" Jak będę miał to napisze na forum i tyle!! nieznajomym odpisze tylko jesli pytania będą sensowne i nie na jedną nutę... |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba nie o takie doniesienia chodzilo:). |
A te 900 tys to rubli transferowych czy hrywien bo chyba Cupiał nie dał Zdzichowi rozwalić takiej kasy;)?
A co do tego grajka to szału jeśli chodzi o statystyki on nie robi - Taki trochę lepszy Łobo:>. Zeszły sezon to 12 meczów opuszczonych.W 14! był zmieniany w 4 wszedł, jedynie 3 mecze w pełnym wymiarze czasowym więc mam nadzieje że tak jak z Navasem to kolejna bajeczka dla grzecznych dzieci. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl