![]() |
Cytat:
Ale błyskawiczna kariera, którą zrobiła ta plotka, pokazuje też rozpacz, z jaką ludzie szukali jakiegoś sensownego wyjaśnienia dla tego kompletnie absurdalnego zwolnienia Moskala w tym momencie. A że wyjaśnieniem zagadki okazały się objawienia sewilskie, więc trudno, żeby ktoś na to wpadł. |
https://sport.tvp.pl/82492510/w-szta...dzil-to-wprost
Krety spiski, walki wewnętrzne... Abstrahując od tego czy to źle czy dobrze to ten artykuł to początek wojny o przegonienie P. Zaskrońca spod Gorlic z Wisły. Oj Pan Miga nie będzie lubiany :) |
Ja tam nie wtajemniczony jestem. Może ktoś naprowadzić na trop tego...kreta w szatni ? :)
|
Pięknie szambo wybija.. wreszcie. O tylu z tych rzeczach się mówiło, ale każdy się bał coś powiedzieć, bo legendy srelendy. Pupil Królewskiego donosi, Krzoska jakieś dziwne akcje i ciśnie szyderę, piłkarze są anty Moskal. ....a jak tu ma być dobrze? Królewski doprowadził do klub do ruiny nawet na polu szatni... Przecież to się w głowie nie mieści.
A wszyscy biernie patrzą dalej. |
Jak się patrzy na takich asów jak jaroch, biedrzycki, Uryga, sapała i reszta tych zblatowanych gwiazdorów to ciężko nie cisnąć szydery.
Warto też pamiętać, że jak mieliśmy charakternych grajków np. za czasów Stolarczyka, to nikomu szydera nie przeszkadzała, a wręcz przeciwnie, naszym głównym atutem była atmosfera w szatni. A teraz mamy bandę mentalnych cipek z alanem "oldbojem" Urygą na czele, gdzie złego słowa nie można powiedzieć bo się panowie piłkarze obrażają. |
Syf, bajoro i GROWTH MINDSET na przykładzie Sevilli :D
Szkoda słów na to czym Wisełka się stała przez tego wynalazcę i filantropa. |
Wisła Kraków, poważny klub, poważni właściciele, wszyscy rzucają kłody pod nogi, gdyby nie ta cholerna Warszawka...
Co tu się dzieje!? |
Z Krzoską może być coś na rzeczy. Ludzie, którzy pracują bardzo długo w jednej firmie do tego ich przełożeni nie trzymają dużej samodyscypliny, a stanowisko jest mocno samodzielne po pewnym czasie czują, że są niezatapialni bo przecież on tu pracuje aż 14 lat. Czasy się zmieniają, a Krzoska pewnie myśli, że wszystkich bawią te same kawały jak za czasów Brożka.
|
Cytat:
Jop ma przejebane.... |
Królewski robi pokój o 16.00 na twitterze pod tytułem M. Miga: case-study i fake journalism xddddddd
haha przecież to jest ....a jakaś komedia.. klub w strefie spadkowej 1 ligi, burdel, konflikty, a ten napuszcza ludzi na dziennikarza bo jego pupila obraził :D Zaczynam się serio bać o kondycję psychiczną tego człowieka. Ostatni dzwonek żeby trybuny jakoś zareagowały. |
Jop ma po prostu siedzieć cicho ewentualnie przytakiwać i wszystko firmować swoją licencją
|
Oglądałem wczoraj JK w kanale sportowym i chłopa nie dało się słuchać. Wiem że ma specyficzny sposób mówienia ale ....a takiego .......enia to się po nim nie spodziewałem.
Wyszło na to że Moskal wywalony bo nie chciał wpasować się w nową cyberWisłę |
Cytat:
(powyższy post jest satyrą, autor nie zgadza się na publikację go w mediach i uprzedza roszczenia wobec siebie w związku z interpretacją go jako pomówienia) |
Cytat:
|
Po takim artykule nie zdziwię się, jeśli Miga straci akredytację.
|
Cytat:
Całkiem możliwe, że Sobczak też przez brak odpowiedniego podejścia do nowoczesnych pomysłów prezesa odpadł. Dramat |
W jaki sposób to co wkleił FraMat uderza w godność tych ludzi? Inaczej... czy uderza bardziej niż zwolnienie bez sensownego wyjaśnienia podczas krótkiej rozmowy? Królewski zagotował się na widok tego cytatu, ale nie był skory do jasnej odpowiedzi na pytanie czy w porządku jest zwalniać w taki sposób osoby, które Wisłę mają w serduchu.
Przyznaję, początkowo ten człowiek kupił mnie swoją gadką, ale po jakimś czasie się z tego wyleczyłem. U mnie słowo jest święte, a pan Jarosław dużo mówi, a później się z tego nie wywiązuje. Sprawozdania, plany wieloletnie, etc. Po co o tym mówić skoro później się to nie materializuje. Raz przedstawia się jako romantyczny męczennik innym razem chce uchodzić za profesjonalistę, który konsekwentnie podąża swoją drogą. Panie Jarosławie... Żaden z pana męczennik. Wchodził pan do Wisły jako osoba nieznana szerszemu gronu. Był pan, używając pańskiej nomenklatury, no-name'm. Proszę podać ile pan zainwestował w klub ze swoich pieniędzy (pożyczek nie liczę) i zestawić to z ekwiwalentem reklamowym pańskiej osoby. Podejrzewam, że wynik nie będzie świadczył o Golgocie, jaką pan rzekomo doświadcza, a o złotym interesie jaki pan zrobił wchodząc do Wisły razem z J.B. i T.J. To co mnie uderzyło mocno we wczorajszym wywiadzie to kompletny brak pokory... Człowiek, który raptem kilka lat jest w tym biznesie diagnozuje bolączki polskiej piłki, wdraża swoją innowacyjną wizję klubu piłkarskiego. Panie Jarosławie, jaki pan ma mandat do wygłaszania takich rzeczy, co za panem stoi? Sukcesy? Wisła pod pańskimi rządami jest na równi pochyłej. Udał się panu Puchar Polski, ale to swego rodzaju anomalia, którą potwierdzą cyferki w excelu. Niecierpliwie czekam na ruchy w klubie w najbliższym czasie, bo póki co, mam podejrzenia, że działał pan pod wpływem impulsu, bez wcześniejszego przygotowania następców na miejsce zwalnianych. |
Ale do kogo te pretensje o wpis FraMata?
Prezes sam skrócił dystans z kibicami. Gadki na tt, wizyta na C, wizyta tutaj, spotkania, żarciki, heheszki. Co on myślał, że komentarze w związku z tym "skróceniem" będą jedynie pochwalne? Wiadomo było, że krytyka i różne teorie negatywne też się pojawią. |
Cytat:
A z tym zwalnianiem to też jest cyrk - w porównaniu do tego jak zwalniał Cupiał to Królewski bardzo w porządku się zachował - osobiście się pofatygował. Sprawdź sobie jak Moskal poprzednim razem się dowiedział że jest ż nie pracuje w Wiśle... Piszemy o stylu zwolnienia, nie jego zasadności. |
Cytat:
Oczywiście przypadek :lol: |
Kariera Siwierskiego:
https://www.transfermarkt.pl/michal-.../trainer/88972 Zupełny przypadek, że w tym samym momencie bywał w tych klubach Jurek Brzęczek :D |
Jak wręczał puchar przedstawicielom Rapidu Wiedeń za coś tam w jrotkich gatkach to już wiedziałem że z tego nic nie będzie... Szarpie się na jakimś portalach X it. Czy taki Moiduski by tak reagował przecież po nim spływa... (Miał być element warszawski to prosze)
|
Cytat:
Także nie porównuj osoby Cupiała do tego chłopaczka Królewskiego, bo o ile Cupiał zachowywał się nieładnie to taki miał styl bycia, jako biznesman, człowiek sukcesu i właściciel Wisły. Zwolenie Moskala przez Cupiała, po chamsku, nie dziwi. Zwolnienie Moskala przez Królewskiego, nawet w mniej chamski sposób niż robił to Cupiał, dziwi. Bo przecież Królewski to swój (niby) człowiek, kochający wszystkich, profesjonalista, i latający non stop do szatni, po boisku itd itd Dziwne by było gdyby ciągle siedział w klubie, był przy drużynie a ludzi zwalniał nieosobiście. Cytat:
PS Znamienne jest też zamknięcie mordy przez drozda w ostatnich dniach. Widać, że ma tutaj na forum pewne zadania albo jest tak obłąkany jak prezes i w takich momentach psycha mu klęka, nie pisze na forum bo musi popłakać w poduszkę. |
To teraz sobie odpowiedzcie jakie były szanse na zatrudnienie takiego Brosza skoro on chce mieć swój sztab a nie niezatapialnych asystentów.I jak teraz będą wyglądały rozmowy z potencjalnym kandydatem skoro ten będzie miał na uwadze,że prezes będzie miał donoszone o każdym pierdnięciu w drużynie.
Ale już uj z tym Siwierskim,trzeba by było jakoś się dowiedzieć którzy piłkarze są baniakami do szczania. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie będę się bawił z Tobą w takie gierki, bo widziałem już do jakich manipulacji jesteś zdolny, aby bronić swoich tez w dysputach ze swoimi adwersarzami. To po pierwsze. Po drugie, pohamuj język, bo nie znamy się na tyle, abyś na dzień dobry obrzucał mnie inwektywami. |
i żeby w piątek nikt nie gwizdał na nasze panienki bo się obrażą i strzelą focha
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Prezes JK oznajmił, że poinformował radę nadzorczą o planach zwolnienia 6 osób. Reakcja rady była pełna niedowierzania, co sugeruje, że była to jego samodzielna decyzja, podjęta pod wpływem inspiracji wyniesionej z konferencji w Sewilli. Zmiany, które Prezes postanowił wprowadzić, bo âcośâ usłyszał od ludzi w Hiszpanii, są kompletnie nieprzemyślane i nieprzygotowane.
Kiedy Sławiński w KS zapytał JK, czy ma wizję, kto konkretnie zastąpi Moskala i kierownika drużyny, ten odpowiedział jedynie, że CV spływają. Oznacza to, że Prezes zwolnił te osoby, nie mając nikogo gotowego na ich miejsce. Można wyciągnąć wniosek, że Prezes sam nie wie, czego chce. Wie jedynie, że potrzebuje zmiany, ale nie ma jasnej wizji, jakiej zmiany pragnie ani kto ma ją przeprowadzić, bo wciąż nie znalazł ludzi na te kluczowe stanowiska. Nie wykluczam, że ktoś jeszcze samodzielnie złoży wypowiedzenie na biurko Prezesa. Prezes dopiero uczy się, jak być liderem na tym stanowisku, a brak doświadczenia wyraźnie daje o sobie znać. Podejmuję decyzje pod wpływem chwilowych inspiracji, bez przemyślenia i solidnego przygotowania. |
Cytat:
|
....a Trela teraz się obudził? Jeszcze .......i o 5 latach a już 6 rok z tym gościem dobiega końca.
|
myślałem że już się nic więcej nie odjebie po liście i orędziu, ale dzisiejszy audiobook o M.Miga to już zdecydowanie cyrk przez wielkie C
to, że Miga akredytację dostanie w 2067 to już jasne, ale jaki powazny prezes klubu robiłby program o jakimś diennikarzu, który napisał trochę śmiesznoszokujacy artykuł. Przecież takim nerwowym zachowaniem tylko Jarosław potwierdził, że w wypocinach Migi mogło być trochę lub więcej prawdy... ten chłop powinien zaszyć się w jakimś bunkrze i nie odzywać, bo za chwilę na stadionie będzie musiał sadzać kukły albo puszczać doping z głośników jak u sąsiadki. wszyscy będą go mieli dosyć, co przełoży się na frekwencję. |
Niestety wszystko wskazuje na to, że serial o tym jak Słońce Gorlic wkręca tysiące ludzi w spektakularny sposób powoli się kończy. Trochę szkoda. Ale to pozwala wrócić do pewnej kwestii.
Jakiś czas temu odbyłem tu dysputę z kolegą MaLkiem dotyczącą osiągnięć i wiarygodności Nadprezesa w jego podstawowym biznesie. Ja o tych rzeczach piszę bo lata doświadczeń pojazują mi że ludzie solidni w jednych miejscach mają tendencję do bycia solidnymi w innych a bajkopisarze i mitomani w jednych są też bajkopisarzami i mitomanami w innych. Kolega MaLk wypisywał jednak mądrości o rozliczaniu wyłącznie za sprawy związane z Wisłą, jak zwykle zresztą zupełnym zapewne przypadkiem racjonalizując bzdury wygadywane przez Wizjonera. Ba, on tego nie nazywał bzdurami tylko marzeniami i nie odbierał Jarosławowi prawa do ich posiadania. Łaskawca. Dzisiaj kiedy z mało zrozumianej technologii i zawiłości biznesowych przechodzimy na proste deklaracje sportowe i relacje międzyludzkie wszyscy zaczynają widzieć jak zerową wartość ma cała ta gadanina, obietnice i zapowiedzi Prezesa. Czyli moja oczekiwania wynikające z logiki i doświadczenia się potwierdziły. A Ci którzy pisążali za przemyśleniami wanna-be eksperta mają teraz moment otrzeźwienia. Ale nie popadajcie w rozpacz - kolega MaLk na pewno Wam objaśni, że to wszystko to marzenia Szefa i nie wolno mu ich odbierać. PS. Widzę, że nawet przygłupy z Weszło jeszcze niedawno publikujące kretynizmy o zasiadaniu przy stoliku przy którym ważą się losy świata przejrzały na oczy. Szkoda, już nie będzie tak zabawnie. https://weszlo.com/2024/09/24/perspe...ie-zestarzaly/ |
Sytuacja z Siewierskim, to nie przelewki, a czyste sku*wysyństwo.
Kto będzie chciał wejść do takiej szatni ? Który piłkarz zdecyduje się tutaj przyjść. Rzygać się chcę patrząc na to wszystko. |
Cytat:
karawana kroczy dalej a wolfy kocha JK miłością wielką i nieskończoną bez względu na wszystko i wszystkich (oczywiście zdrowy rozsądek też) do zobaczenia w III lidze upppss sory w II to już w sezonie 2025/26 |
Cytat:
Niestety nasza Pani Rzecznik ogranicza aktywność do udzielania głosu na konferencjach. |
Cytat:
Bardzo zła to wróżba, dziś robi takie jaja, a za tydzień się obrazi i będzie koniec Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
mogę jedynie przypuszczać, że na ten moment nikt nie chce z nim rozmawiać, właśnie ze względu na niepewność i chwiejność decyzyjną po prostu nikt nie potrafi ekstrapolować ja Jarosław. ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl