![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Działa wam to posrane gg??
|
dziala
10 znakow |
Cytat:
|
Cytat:
|
a mi tam dziala czasem tylko mnie wywali na pare sekund.....
|
Cytat:
|
Cytat:
pierwszy plugin Tylko z tego co pamiętam działa on tylko w wersji 1.x |
jak bedzie po łacinie: A TY ZIOMKU MÓJ, ZAWSZE PRZY MNIE STÓJ ?
Wiadomo że się ZIOMKA nie przetłumaczy :P ale można zamienić na przyjaciela czy coś takiego |
ktos poradzi gdzie w necie czy w krakowie moge kupic czarna kurtke us army m65 ? nowa
|
Pomozcie :)
Uczy sie tu ktos laciny?????? Potrzebuje 4-5 prostych sensownych zdan,taka historyjka zeby wyszla.O byle czym. Pilnie potrzebuje Pozdrawiam |
mam pytanie... czy da sie sprawdzic jakims sposobem jaki rodzaj pamieci (ddr lub ddr2) ma sie w kompie nie otwierajac go ?
|
Cytat:
i tam - Plyta glowna - SPD - Opis urzadzenia |
Zna ktoś moze jakas str z kolędami do sciągnięcia tylko sama muzyka bez spiewu?
Zeszukałem sie i nic... Jak ktos zna adres str to prosze o podanie. Pozdrawiam |
o której zaczyna się walka Adamka?? gala zaczyna się o 1 w nocy a kończy o 5.... ale chodzi mi czy walka Adamka jest pierwsza, ostatnia czy jakoś w środku gali?? bo nie wiemczy czekać na walke czy iść spać. pozdro
|
Cytat:
|
Cytat:
"Animalia - ait Davus - vel in mari vel in terra vel in aere habitant. Quod animal, Tite, in mari vivit? Delphinus, respondet Titus, est marium animal. Passer autem et aquila - clamat Quintus - in aere volant. Vobis, dicit Davus, corvus praecipue carus est, nam a corvo Corvinus, agnomen familiae vestrae, originem ducit." w skrócie rozmowa o zwierzątkach :) |
Gdzie można ściągnąć walkę naszego nowego mistrza świata Adamka?
|
Czy ktoś zna dokładny adres/ma telefon do apteki/sklepu zielarskiego na ul.Starowiślnej?
od razu mówię, że w google nie mogę znaleźć bo nie wiem dokładnie co to za sklep, aczkolwiek wiem że jest na tej ulicy. Albo... Czy wie ktoś gdzie w Krakowie mogę kupić preparat o nazwie BEFUNGIN (czarna huba) ? |
Cytat:
Zadzwon moze na biuro numerów 118913. |
Mam pytanie moj asiostra zalała laptopa i po wysuszeniu klawiatura strasznei sie lepi tzn klawisze nie działają płynnie tylko tak dziwnie.Czy jest jaka kolwiek możliwość wyczyszczenia klawiatury w laptopie?laptop jest firmy lenovo
|
moze spirolem ?
|
Ja kiedyś wyjąłem wszystkie klawisze, wyczyściłem i założyłem z powrotem :p tylko przedtem lepiej se przygotować jakieś zdjęcie klawiatury żeby się nie bawić w układanie puzzli :D
|
Jest tu jakiś spec od Mirandy? Kilka pytań związanych z konfiguracją... :)
|
chrom jest dzisiaj otwarty do 14?
|
Cytat:
|
http://www.allegro.pl/item502604126_...prawdz_ss.html
pytanie do osob obeznany w temacie, czy ta karta wspolpracuje z telefonem W890i? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl