![]() |
Fatalnie, po prostu fatalnie.
Juz abstrahując od bezsensowności tego wyjazdu i sprawdzania takich piłkarzy jak: (ojej! to niesamowite, że oni JEDNAK się nie nadają) Przyrowski, Pawełek, Robak, Mierzejewski, Brzyski, Kiełb, Tosik, ale gra naszych jest po prostu tragiczna. Jest 26 minuta, a my porządnego strzału nie mieliśmy. Jedyni z tej kadry mający jakieś tam szanse rzeczywistego grania w pierwszej reprezentacji to Lewandowski, Brożek, Sadlok, PESZKO(zdecydowanie najlepsza postać tego "zgrupowania"). I tyle. Być może również Małecki i Rybus. Chociaż ci akurat gracze w kontekście reprezentacji mnie nie przekonują. A jeżeli chodzi już o pierwszą reprezentację to jak najszybciej trzeba sprawdzić Piszczka(dla mnie pewniak na EURO 2012- będzie w świetnym eiku dla piłkarza), Janczyka, Smolarka(nawet bez klubu, grając w reprze był lepszy niż wielu), Przemka Kaźmierczaka(czemu tak zniknął? dla mnei gość jest świetny, umie w pomocy bronić i atakować. skoro nie gra dlaczego Wisła się nim nie zainteresuje? Zastępca Sobola czy Cantoro jak znalazł, i w końcu będzie ktoś kto potrafi uderzyć z dystansu). |
Cytat:
dobry trans: ITI... Ty wiesz co !!! |
a na trybunach: "iti... ty wiesz co!"
:lol: Glik strzelił, teraz to już naprawde uwierzą, że on ze 2 mln euro jest warty... |
Jest!!! Wepchneli!!!
|
Ale farfocel:lol: Teraz Glik za mniej jak 10 mln eurasów nigdzie nie pójdzie:lol:
|
Komentator krzyczał jakby nasi strzelili gola w finale MŚ, no ale tak - Tajlandia gra nic, my też gramy nic, to trzeba się chyba cieszyć, że z tego piachu wpadła bramka. Trochę smutno mi oglądać ten mecz :O
|
Zle gra Malecki a przeciez przeciwnik jest slaby jak nie wiem co.
|
Glik co najmniiej jakby już bramkę na EURO 2010 strzelił. Smutne.
|
To wyszkolenie(a wlasciwie brak) techniczne Rybusa jest strasznie irytujace...a Smuda bedzie nas meczyl tym pilkarzem przez najblizsze lata. Zamiast grac z pierwszej, to musi przyjac i w dodatku sobie ja poprawic, zanim odegra do kogokolwiek.
|
nie ma co sie dzwic ze sie tak cieszyl jak Smuda wmowil sobie i pilkarzom ze "Bojowe Slonie" sa faworytem i teraz po bramce moze uwierza nasze Orły ze da sie wygrac i wzniosa sie na wyzszy poziom
ciezko sie to oglada |
Małecki niestety zawodzi na całej lini... żeby tylko w Wiśle grał o niebo lepiej...
|
Dno dna,a komentator to sie spuszcza przy kazdej naszej akcji,jakbysmy grali co najmniej w finale MS. Peszko to jedyny gracz z przyszloscia w tej kadrze.
|
hmmm, czy my ogladamy ten sam mecz? Malecki i Rybus to dwaj wyrozniajacy sie pilkarze. Owszem Maleckiemu troche sie trzesa nogi, ale na litosc boska, to jego pierwsze treningi po urlopie.
|
Cytat:
Jak pierwsza połowa meczu z Danią w ataku mi się bardzo podobała, to teraz nasi nic nie potrafią reozegrać. Niezrozumiałe. I zaprzestańmy w końcu raz na zawsze tych zgrupowań ligowców. Strata czasu, piieniędzy, a i przygotowania trenerów ligowych są rozbijane przez takie niewiadomo co. |
Mały gol:):)
|
Oni może graja pierwsze mecze w tym roku, ale niektórzy wyglądają jakby grali w piłkę nożna pierwszy raz w życiu... Małecki strzela gola kuriozum.
|
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
|
Cytat:
Zestawienie nazwisk tych gości, poziomu meczu, komentarza, tego bambusa co sędziuje daje lepsze efekty niż niejeden kabaret :rotfl: Tylko trzeba wrzucić na luz :-p Ooooo goooooooooooooooooooooooooooool! Mały! (nie iem który farfocel "pikniejszy" :lol:) |
Wywiad po meczu z Patrykiem: "No i już wiecie kim ja ku*** jestem".
Nasi grają po prostu tragicznie. Nawet stałe fragmenty tamci wykonują lepiej, pomysłowo, celniej. |
Cytat:
|
mnie zastanawia jaki udział przy golu Małego miał Rybus ?
nie trafiając w piłkę ? może czegoś nie zauważyłem ... |
Cytat:
|
Nie mogę tego oglądać.
Ci tajscy piłkarze - oni wszyscy wyglądają tak samo. I te piszczące nastolatki na trybunach. |
Jodlowiec 1.5 mln euro? hahahahahahahahahaha
|
Cytat:
|
Cytat:
Brożek na ławie a Sadlok na lewej, zastanawiające. za co niby czerwona dla Peszki? |
ale Peszko jest zjebany
|
Pierwsza przemyślana akcja i pierwszy normaly strzał.Autorem gola Robak. Da się strzelić jednak gola z NORMALNEJ czyli SKŁADNEJ AKCJi
|
8mln Euro ( Lewandowski) i Peszko to jest po prostu żenada....nie wiem czy jedno proste podanie zaliczyli,król rzutów wolnych - Iwański to samo:lol:
Komentatora nawet nie skomentuję,on sie nadaje na wiejskie dyskoteki jako DJ a nie komentator meczów na żywo... |
Ewidentnie sedzia kupiony i fifa na to pewnie jak zwykle nic
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl