![]() |
Wywiad z Jakubem Sage
http://weszlo.com/2016/02/22/musimy-...zych-sprawach/ |
Tak dla sprostowania logo firmy Euro Alloys Sural znajduje się na ściankach do wywiadów, widać to było na ostatnich konferencjach trenera...., obok loga TF, Totolotka, Impelu, Adidasa i loga ekstraklasy. ;D
Natomiast zgadzam się, promocja jest na bardzo przeciętnym poziomie. |
Do tej pory uważałem że nasz prezes powinien mieć zakaz pisania oświadczeń. Teraz jestem już zdania że powinien mieć zakaz publicznych wypowiedzi. Klub jak dla mnie w ogóle stracił już jakąkolwiek wiarygodność. Raz czemuś zaprzeczają, później potwierdzają... Nie wiem. Może jest dobrych fachowcem. Ale niech siedzi po cichu i działa sobie w cieniu gabinetów a wypowiada się rzecznik. Za czasów Ochalika tak było i całkiem nieźle się sprawdzało..
|
A propos rzecznika, może jest kompetentny, może się nadaje, nie potrafię na chwilę obecną ocenić. Jednak, z całym szacunkiem, jak on wygląda.
https://pbs.twimg.com/media/Cdbap9_XEAAPfSp.jpg:large |
Wygląda jak student. Już jeden u nas był - pozdro Sorin.
|
Gdzie jest Wally ? :D
|
Też od razu zwróciłem uwagę na jego prezencję. Bez obrazy, ale koleś wygląda komicznie - styl godny konferansjera cyrkowego.
Swoją drogą - Dunin na tym zdjęciu wygląda, jakby miał ochotę mu wypłacić strzała. |
zwykły rurkowiec, kolorowy chłopaczek,z wyglądu max 22 lata, do tego bardzo podobny do Sadloka
czuję że nie popracuję długo jako rzecznik bo na konferencji dało się kilka razy zauważyć niezrozumienie między nim a prezesem,gdy jeden mówił swoje a drugi swoje |
Wyglądałby z goła inaczej, gdyby się ubrał jak człowiek... a tak przypomina mi Kryspina z kabaretu.
|
Boże święty, jak on się ubrał :D Chyba na siłę chce zwrócić na siebie uwagę. Na temat kompetencji się nie będę wypowiadać, bo człowieka nie znam, ale na pierwszy rzut oka to on raczej wzbudza politowanie, niestety.
|
^^ Tylko umiejętność porządnego ubrania się, tez jest rzecznikowi niezbędna. Jak się wypowiada przed kamerą musi wyglądać dobrze jak rzetelny człowiek a nie jakby wrócił z parady równości.
|
Czeka na pierwszą wypłatę, żeby sobie garnitur kupić :D Przecież to jakiś studenciak, skąd on ma mieć na porządne ubieranie się?
|
^^ ale tu nie chodzi o to, że ma być w dobrym garniaku. Schludną koszulę i marynarkę można kupić i za 100zł i wyglądać ok. Badźmy szczerzy, zebranie takiej kwoty w dzisiejszych czasach to nie problem.
|
Cytat:
|
No fakt faktem, rzecznik prasowy powinien mieć jakąś prezencję i powagę. Ten gość wygląda jak kosmita. Mam nadzieję, że prędko się go pozbędziemy.
Zgłaszam swoją kandydaturę, mam czarny garnitur. |
Tzn. garnitur garniturem - wszystko zalezy od wizerunku z firmy, ale tutaj mamy jakiś okropny patchwork dwóch gości w garniakach i gościa, który wygląda, jakby kwadrans wcześniej popijał sobie kawę w Forum Przestrzenie.
To jest po prostu niejednolite... |
Cytat:
|
Racja. Mało profesjonalnie to wygląda. Komicznie
|
Ale uwierz, jakby koleś ubrał się w szarą marynarkę w sportowym stylu (łaty itp) i klasyczną, błękitną koszulę (mówią, że to takie biznesowe :D) to mimo różnicy w wyglądzie wyglądałby milion razy lepiej. Z resztą o czym my - większość studentów na co dzień ubiera się lepiej, przynajmniej na wykłady :P
|
Typ ala rogate ranczo. Szacun dla gościa, że w ogóle miał odwagę wyjść w tym do ludzi.
A poważnie to jest podsumowanie, jak profesjonalni jesteśmy. |
To przez ta koszule zapieta od gory na kazdy guzik(ten pierwszy pownie byc raczej rozpiety).Nieznoszę tego xD
a jakby ubrał normalny zwykły garniak jak na imieniny do wujka to nikt by go nawet nie zauwazył. |
'jakie miejsce w tabeli taki rzecznik'.
Trzeba dać chłopakowi okrzepnać, pozwolic się uczyć i pracować na własne CV. Najważnejsze że rzecznik jest. P.S. Mam jeszcze jedną teorię - gość jest geniuszem i z premedytacją podsunął idealny temat zastępczy. Trenerem Wdowczyk, ale jaką rzcznik ma marynarkę? Co to za koszula? Mógł chociaż założyć błękitną i byłoby znacznie lepiej.... :D |
Faktycznie ubrał się jak pajac, nawet nie zwróciłem uwagi na początku :D Co za sierota :D
|
Nie wiem czy was ucieszę czy zmartwię, ale ten typ tak ma, ma taki styl od lat (dobre kilka lat temu Juszczyk pracował w biurze prasowym Wisły Can-Pack, napisał też książkę (choć objętościowo bardziej broszurkę) o hiszpańskich trenerach koszykarek, więc generalnie od lat wielu na hali można go było obserwować i styl ma konsekwentny)).
Studencikiem bynajmniej też już nie jest, 5 lat temu skończył dziennikarstwo na UJ (http://www.goldenline.pl/damian-juszczyk/), papiery i jakieś doświadczenie do pełnienia obecnej funkcji pewnie ma (choć np. już za jego pracy w klubie pojawiło się oświadczenie o zdrowiu Donalda z potworkiem językowym, składniowym i logicznym: "Dla powrotu gracza do zdrowia ważny jest czas."), ale prawdą jest, że są na świecie określone standardy ubioru i raczej rzecznik prasowy poważnego klubu nie powinien mieć stylu jak gość z castingu na pogodynka TVN Meteo. |
Nie wiem czy to zasadny temat, ale mniejsza. Nie wiecie może kto się u nas w klubie zajmuje obsługą prawną? Jakiś dział prawny, Kapki kumpel-prawnik czy jakaś zewnętrzna grupa/kancelaria?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Filemon- w każdym razie nie korzystaj z ich usług :D
|
Cytat:
|
Z tego co wiem umowami Franza Smudy zajmuje się brat trenera Broniszewskiego. Myślę że wypadałoby pomyśleć o jego zatrudnieniu :D
Bratu chyba też załatwił dożywotnią umowę na asystenta/trenera/II trenera :D |
Trochę niepokojący fakt,że dzień po badaniach wydolnościowych zwalniamy trenera przygotowania fizycznego.
|
Mam pytanie. Orientuje się ktoś jak to jest z tymi http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisle_krakow/
Studiuje kompletnie inny kierunek ( rachunkowość), ale dla Wisły to mógłbym nawet za darmo coś zrobić :) Był ktoś, polecacie ? Ile czasu to zajmuje +- ? Jakieś informacje mile widziane :) |
Cytat:
|
Ostatnio napisałem maila do klubu, na adres [email protected]
Miałem kilka propozycji i uwag odnośnie działania klubu, mniej i bardziej ważnych, ale co ważniejsze odpowiedź z klubu, konkretnie od naszego rzecznika prasowego otrzymałem tego samego dnia po około 4 godzinach. Wyglądało na to że mail z odpowiedzią nie został wygenerowany, odpowiedź była wyczerpująca i to jest duży plus. Jeśli macie jakieś propozycje, uwagi itp śmiało uderzajcie pod ten adres. Postawa klubu, aktywność na portalach internetowych i podejście do kibica bardzo się poprawiło. |
Cytat:
To prawda. Od kiedy jest nowy rzecznik prasowy, ktoś (pewnie on) odpisuje na każdą wiadomość na fb. Zmiana na lepsze :) |
Z kolei pracownicy sklepu z oficjalnej z pod adresu [email protected]ów.pl chyba nie czytają maili albo nie chce im sie odpisywać. Zadalem pytanie 1 kwietnia i do dzis odpowiedzi nie otrzymałem. Asortyment sklepu i obsługa klienta leży i kwiczy...
|
Cytat:
Taki klub jak Wisła Kraków powinien mieć sklep z prawdziwego zdarzenia na stadionie a nie w okolicznej budce. O to także warto zabiegać. |
Porządny sklep powinni zrobić w strefie kibica, było by to także z korzyścią dla sprzedaży i biletów i gadżetów. Na piętrze dużo miejsca tym bardziej że teraz nie każdy chce wyrabiać kartę jak mieć jej nie musi więc kolejek wielkich tam już raczej nie będzie. No i przede wszystkim trzeba zadbać o asortyment sklepu bo teraz to nie jest nawet śmieszne... fifa chyba z 2011 r, koszulki stare jak świat, reklamy z piłkarzami których u nas nie ma od x lat, projekty gadżetów jak z lat 00 a nie <16. nie znam osoby która za miejsce kupna jakiegokolwiek gadżetu wybrała by obecnie Wiślacki Świat gdzie projekty są o lata świetlne za tymi z R22 i strefy
|
Cytat:
Także zasypujcie ich swoimi propozycjami, mailami, bo jak nie teraz to kiedy? Prezes Dunin jest osobą, która jak mało kto rozumie i docenia opinię kibiców. |
Samo pomieszczenie to jedna sprawa. Druga kwiestia to asortyment. I tak jest już trochę lepiej, ale w dalszym ciągu ciężko jest wybrać coś fajnego. Nie pomaga w tym oczywiście kwestia herbu i loga SA. Myślę, że powinno pojawić się więcej gadżetów z Białą Gwiazdą, która tak samo jest symbolem Wisły, a chętnie kupią to ci, którzy stronią od loga SSA. Nie mówiąc już o tym, że samo logo jest niezbyt estetyczne, zbyt pstre i przez to spora część gadżetów z tym logiem wygląda po prostu brzydko.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl