![]() |
ale chyba sam widzisz po średniej ocen z ostatnich 5 spotkań, że jakiś zawodnik gra lepiej, inny gorzej. Ustaw sobie żebyś miał widoczny wzrost / spadek cech. Np siła 15 -> czy karne 14 <-. Dzięki temu będziesz widział kto się obija na treningach i jego umiejętności spadają, a komu rosną.
Mnie asystent tylko gada kogo by ucałował, a kogo by chętnie udusił. I to mi wystarczy, Żałuje tylko że przez 6 lat nie udało mi się nic osiągnąć reprezentacją Anglii. W ćwierć finale MŚ odpadłem z Brazylią. A w półfinale ME z Francją aż 6:1... |
Jak myślicie jak ustawić Gambo Muhammeda w ataku z Tefera'em, aby siali niszczenie w ataku?
|
pytanie dotyczące sparingów czy istnieje możliwość zaplanowania w FMie sparingu(i czy klauzula zagrania sparingu dotyczy też gry na tournee podczas przygotowań do sezonu) z drużyną inną niż lokalny ligowiec np zamiast sparingowej gry z Bayernem sparing z Interem(który ma klauzule rozegrania sparingu z moim teamem) w Niemczech???
|
Możecie polecić jakąś sprawdzoną taktykę na patch 11.3 dla słabszych zespołów?
|
Cytat:
|
Grał ktoś w 2011 w niższych ligach angielskich?
Bo zacząłem grać od początku, w "Blue Square Bet Premier" drużyną Newport County - prognoza 16 miejsce (24 drużyny) i po 30 meczach mam 27 zwycięstw i 3 remisy, a wzmacniałem drużynę tylko tymi zawodnikami których polecił mi asystent. Swoją drogą niezbyt rewelacyjny. I nie wiem, czy tez poziom rozgrywek nie jest zbyt wymagający czy co... |
1 Załącznik(ów)
no cóż gra świetna, choć już nudna :) ale daję radę... :)
|
zacznij grac bez oszukiwania to bedzie ciekawsza ;)
|
Cytat:
a tak serio to tak w 4-5 pierwszych sezonach trochę było powtarzanych meczy ale od ok 10 czysto, każdy zawodnik podstawowego składu ma po 3 zmienników... trochę burzą się o pozycję w drużynie i poziom kierowania drużyną spadł do 1 ale stosując rotację nie ma mocnych... |
Cytat:
|
Ma ktoś linka do pobrania aktualizacji składów w fm-ie?
|
Cytat:
|
no troszkę... finał UEFA może tak z 10-15 razy:) ale poźniej już z górki ;) poprostu chce się człowiek poczuć jak Abramowicz :P ten mld Euro hehehe
|
Cytat:
|
Na facebooku jest taka gra Top eleven football manager, gra ktoś? jakie opinie?Mnie osobiście wkurzaja żetony zeby zrobić np. transfer a tak to nawet nawet;)
|
Mam pytanko, czy da się dodać ligi w trakcie gry??
|
Cytat:
10 znaków |
Panowie! Sytuacja podbramkowa, więc błagam o pomoc.
Początek sezonu 2014/15 mam zgłosić zawodników do rozgrywek europejskich, ale... w kadrze mam tylko DWÓCH zawodników "wyszkolonych w klubie pomiędzy 15. a 21. rokiem życia". Co robić?! Kombinuje drugi dzień i głupieje. Skąd mam załatwić pozostałych dwóch zawodników, żeby zgłosić skład do rozgrywek? Pomocy, bo na razie gra mi się bosko i nie chciałbym zaczynać wszystkiego od zera. |
Cytat:
-Idz na urlop:D |
brałem z juniorów - nic to nie daje, ale spróbuje urlopu
|
Zawsze, gdy zgłaszam zawodników do pucharów i brakuje mi graczy spełniających dane kryteria, po prostu zostawiam miejsce dla tylu, ilu brakuje. Mam zgłosić np. 23 a brakuje mi 3 to zgłaszam 20 i wszystko gra.
|
Cytat:
|
Najlepszy był moim zdaniem FM 2007 do 2010 i 2011 nie mogę się przyzwyczaić ;)
|
Cytat:
Jak sie pojawialy szumne zapowiedzi ze w FM11 reputacja lig bedzie zmienna to podchodzilem do tej gry z duza nadzieja. Ale jak zaczalem grac i nawet jak pisze wyzej kombinowac to kazalo sie ze w sumie dalej gowno prawda i Polska liga jak slaba byla tak bedzie. No moze jedynie sie leciutko poprawi i wyscignie ligi typu bułgarska, rumunska, wegierska itp Ale jakos przez tyle sezonow co gralem i przez tyle gier ktore rozpoczynalem to nawet ciezko sie zblizyc do lig takie jak turecka, portugalska nie mowiac juz o najwiekszje piatce: niemiecka, francuska, wloska, hiszpanska, angielska. Mam jeszcze tylko jeden pomysl na ta gre. Objac kilka polskich klubow na raz. Zdominowac nimi lige i grac nimi w pucharach. Ciekawe jak na reputacje polskiej ligi wplynelyby 3-4 mocne druzyny |
szukam dobrego bramkarza do Wisełki który pomoże awansować do europejskich pucharów kogo polecacie ???
|
Cytat:
|
Cytat:
I taka ciekawostka Polska na świetnych zawodników, reprezentacja nie spada poniżej 7 miejsca. Zawodnicy grają w Realu, Barcelonie itd., więc jest nadzieja ;) |
Cytat:
|
|
Właśnie skończyłem sezon 2014/15. Jak dotąd idzie mi, hmm, przyzwoicie. Większość meczów gram takim składem:
Daniel Agyei - Guillermo Garcia, Maza Rodriguez, Tomasz Jodłowiec (Christian Catano), Marcin Wasilewski - Waldemar Sobota (Leandro Benitez), Richard Eromoigbe, Mariusz Gogol (Mauricio), Patryk Małecki (Tim Vincken) - Angel, Ransford Osei (Daniel Gołębiewski) W ostatnim sezonie największy sukces - półfinał Pucharu EURO, do którego trafiłem pod odpadnięciu z Champions League. Pokonałem Stuttgart (1:1 3:0), Porto (1:0 2:3) i Palermo (2:2 3:2). Stanąłem na Liverpoolu (2:1 1:3). Szczególnie polecam ściągnięcie Angela z Elche (w 1. sezonie gry najebał 30 bramek), Guillermo Garcie (młodzik, pierwszy sezon gry i załapał się do "11 sezonu"), Christiana Catano (j.w.), Mauricio i Mariusza Gogola. Niby no-name'y a grają przepięknie po prostu. |
banasik jakim grasz teamem ??????
|
Wisłą oczywiście
|
kogo z tej 5tki Przyrowski-Stachowiak- Gikiewicz-Sandomierski- Keleman polecacie do Wisły ???szukam bramkarza na europejskie puchary który zastąpi serba w bramce jest Kurto ale gra w Zawiszy a Jarosiński jest blisko Jagi więc zostałem z jednym bramkarzem co prawda rzuciłem sieci na Muche ale niestety Everton nie zgadza sie na transfer a jak ktoś szuka skrzydłowego polecam do Wisełki Charliego Disselsa bardzo dobry skrzydłowy
|
Gram sobie w FM'a i gram, zawsze awansowałem do ligi mistrzów, ale niestety tylko dwa razy udało mi sie wyjść z grupy. O dziwo zawsze miałem po 9 pkt czyli teoretycznie szanse na wyjście dość duże powinny byc, jednak nigdy tak nie było.
Więc pochwalę się swoimi ostatnimi osiągnieciami, stan na sezon 2017/2018 http://imageshack.us/photo/my-images/806/historiaf.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/39/sklado.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/10/tabelalm.jpg/ |
Ja na swoim save jestem w 2017 roku, zaczynałem w Wiśle, z którą zdobyłem LE i superpuchar europy, a nLM niestety w ćwierćfinałach odpadałem, po 4 sezonach odszedłem do Holandi do Grongingen, gdzie zagrałem dwa mecze i odszedłem do Norwich, którym awansowałem do Premiership, to mnie Chelsea w połowie sezonu zatrudniła. Byłą ostatnia w tabeli to zakończyłem na szóśtej pozycji i posadę zaoferowała mi Barcelona, ale zdecydowałem ściagnąć sobie nowe uaktualnienie składów i gram od nowa Wisełką, mam Genkova i cały aktualny skład. W el. LE trafiłem na Zenit, udało się awansować, ale w grupie mam Metalist, Porto i PSG, czyli liczę na cud z PSG, bo Metalist pokonałem już raz, ale raczej odpadnę z grupy z trzeciego miejsca. Polecam na obronę Chibuzor Okonkwo - koleś wygryzł jak na razie ze składu Cikosa, na napad Khouma Babacar - strzela kilka bramek na mecz, ale cena to 3,4mln euro.
http://iv.pl/images/54371244177141087943_thumb.jpg Uwezu i Hopkinson to też są młode talenty. Polecam też Gorka Larrea, bardzo dobry ofensywny pomocnik, sciągnąłem go za małe pieniądze z Levante. http://www.youtube.com/watch?v=NlTxvZjfnqI - tutaj właśnie bramka Larrea'y |
Panowie potrzebuje do Wisly szybkich i dobrych obroncow bocznych...dopiero zaczynam gre ale pod moja taktyke potrzebuje wlasnie takich obroncow. Najlepiej albo z wolnego albo dosc tanich :P bo na transfery duzo nie ma jak wiecie :P
|
Cytat:
Pareiko puszczał piłki które leciały w niego, babol za babolem... i wróciłem do swojej poprzedniej kariery... :D |
http://iv.pl/images/43596784240291955553.jpg
w rewanżu wygrałem u u nich 2:1 i awansowałem do fazy grupowej :) |
PlacekTSW zapodaj skład i sztab jak możesz
|
przeciez dopiero co rozpoczął gre :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl