![]() |
Dzis najwazniejszy mecz Slaska w tej rundzie !
Spadcovia - Slask 0:7 ! |
Póki co od 1. minuty regularne i gorące pozdrowienia od starozakonnych :-)
|
na Kałuży doping: " Polski klub,Cracovia ! " :D Chyba ten hymn na derbach im dal do myslenia
|
dacie linka do meczu?
|
http://www.justin.tv/liveboxing/popout
kod to : brendan |
moze uda sie Piastowi dzis ugryźć trochę punktów Legii. powodzenia !!
Cracovia prowadzi 1-0 |
No niestety.. doping na 2 strony to jest miodzio To my to my to my... i z drugiej strony cisza :D
|
WKS straszna słabizna ://
padłem co oni krzycza -- Niigel Kennedy |
Mecz w sumie wyrownany.Slask ma lepszych pilkarzy ,ale do tej pory paradoksalnie traci na tym ,ze probuje rozgrywac dokladnie pilke.Cracovia gra szybko ,dluga pilke i zaangazowaniem wygrywaja .Licze na jedna skuteczna akcje Slaska
no i 1-1 Jezus Murawski lepiej nie mogl trafic z wyborem klubu :D |
Bramka na 1-1 , na stadionie konsternacja, pomruki, słychać westchnienia... Ciszę przerywa... WTSK :lol:
|
Cytat:
|
Prowadzacy doping zaintonowal:"Wszyscy wstaja i spiewaja" nie wiem na co on liczy :D "Ruszcie dupy,ruszcie dupy!"
|
Cytat:
A już tak na poważnie, pasiaści chyba żyją z tego, że mogą sobie powyzywać Wisłę. W sumie to taki ich chleb, urozmaicenie na trybunach, bo przecież tak to, to już zupełnie nic by się na tym stadionie nie działo. W zasadzie to nie wiem, czy mnie to śmieszy, czy już żenuje. Mówiąc wprost - niech spierdalają do 1.ligi! Wolę oglądać Znicza Pruszków, Odrę Wodzisław i Piasta Gliwice niż ich. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale ten klub nie zasługuje na to, żeby mierzyć siły z takimi zespołami jak Wisła, Legia czy Lech. Jego władze są tragedią, piłkarze się do tego dostosowują, a kibice dopełniają czary goryczy. :-)
Cóż, Cracovia przybliżyła się do "awansu" i bardzo dobrze. Teraz, żeby tylko Górnik wygrał, a i Piast mógłby się postarać :-) |
Piast może dla nas w tej kolejce zrobić wiele dobrego....Urywając punkty Legii i tym samym uciekając Ickom.
|
Jest gdzieś na justin mecz Piasta ?
I drugie - da się usunąć/schować czat podczas transmisji ? |
jest na sopcascie 11028, nie będziesz mial problemów z czatem.
|
http://www.justin.tv/gitstrad :-) Piast - Legia
|
Cytat:
W windowsie nie ma takiej opcji, ale pod Linuksem jest i wtedy robię to okno ściągniętych plików "zawsze na wierzchu". |
wystarczy dopisać do adresu /popout
|
Cytat:
|
Legia gniecie od poczatku ,Piast sie broni juz na 40 metrze ,albo Piast bedzie mial farta jak z Lechem albo slabo to bedzie wygladac
|
Nie róbcie sobie nadziei dużych Legia pojedzie Piast 3-0.
|
Cytat:
|
Piast na razie daje radę
|
Cytat:
|
Kurde, żaden kanał czy to z Kuszo czy z soccer-live mi nie chodzi :/. Kanał z Sopcastu jest offline (?!), a na justynach piszą, że przekroczony limit, albo że kanał usunięty. Istny armageddon! Ma ktoś linka do jakiegoś chodzącego kanału?
|
Cytat:
|
Oby Piast dojechał do końca tak z Legią. Albo nawet i wygrał...
|
Najgorsze w tym wszystkim, ze nas też czeka podróż do Gliwic. Łatwo nie będzie...
Wie ktoś czy Kowalski będzie mógł zagrać w tym meczu? Czy moze znowu jest jakaś umowa zabraniająca mu tego? |
niestety 1-0 dla Legii...
|
No i Chinyama pokazał klasiore
bramka mniam i Piast niestety płynie |
Kasprzik to ten bramkarz ,ktorego chce kupic Bednarz :D
|
Cytat:
Czurny ma (narazie) przewage 2 bramek nad Brozkiem. Mam nadzieje ze Pawel do niego doskoczy po meczu w Gdynii |
No To Teraz Kasprzik Zawali!:( MogŁ Zostac W Bramie!!kont Zerowy,brozek Ma Godnego Rywala O Krola StrzelcÓw!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
To że raz go Chin ojechał to nic nie znaczy |
Pisałem że Legia ich pojedzie :/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl