![]() |
Cytat:
a pudelka w sklepach numizmatycznych - google: Cytat:
|
witam, zarejestrowałem się i dobrze uzupełniłem quiz na pokerstrategy.com , następnie dostałem meila z prośbą o skan dowodu osobistego... który wysłałem już jakiś czas temu i nadal nie mam darmowej kasy na koncie... :/ niby jak wchodze na "moje konto" to w zakładce bonus jest coś takiego:
Zgłoś się po bonus Ilość dni na spełnienie warunków bonusu: 90 Ważne do: 29-Apr-2009 | Kod bonusu: PS150 Ważne dla: PartyPoker.com Ukryj szczegóły Szczegóły bonusuZ ograniczeniem wypłaty: po zatwierdzeniu bonusu, gracz otrzymuje jego kwotę, lecz wypłaty są ograniczone do czasu spełnienia warunków wydania. Z ograniczeniem wydania: gracz otrzymuje kwotę bonusu dopiero po spełnieniu warunków wydania. Warunki wydaniaw tej kolumnie podano, jakie warunki wydania należy spełnić, aby otrzymać bonus. Wymagane może być spełnienie jednego lub wszystkich warunków. Jeżeli w kolumnie figuruje wyrażenie 'Dowolny warunek', należy wybrać jeden z warunków wydania. Dozwolone gryto gry, w których można wykorzystać zastrzeżoną kwotę i obstawiać zakłady lub rozgrywać rozdania objęte prowizją, aby spełnić warunki wydania. Warunki wypłaty 300 punktów w dniu PartyPoker.com Poker a jak klikam w "zgłoś się po bonus" to przenosi mnie na stronę gdzie mam do wyboru formę płatności... co jest nie tak?? |
Cytat:
I w sumie niestety nic mi z tego, bo nie myslalem, ze tak nagle bedzie mi dekoder z hd potrzebny. A w temacie rozdzielenia sygnalu ktos siedzi? bo chcialbym cyfre rozpiac w domu ale nie tak, zeby na kazdym TV to samo miec ;) Splitter i co jeszcze będzie potrzebne? :> Jakie koszty na 4 tv? :> |
Cytat:
Ps. tak nawiasem mówiąc to całkiem niezły biznes te monety. |
Posiada ktoś z Was jakąkolwiek pracę na około 4 strony w tematyce Medialnej ?
Jeżeli tak to bardzo bym prosił,sprawa dość pilna ;) |
jak przerobić plik wideo MOV na jakikolwiek format,który by odtwarzał windows movie maker ? pomocy pilne !
|
Cytat:
http://www.instalki.pl/programy/down..._Converter.php |
a i jeszcze jedno w windows movie maker nie mogę dodać w ogóle tytułu do filmu ani żadnego tekstu ?
jak otwieram program pisze mi " brak pliku do przejść i efektów wideo ? co robić ? |
Cytat:
|
nie wiecie gdzie w krk można kupić koszulke Partizana Belgrad??
|
Cytat:
Poszukaj na takich stronkach jak ta http://www.fanzone.pl/ co prawda nie w Krakowie ale przez neta |
własnie na allegro nie ma co boli ;] a koszulki reprezentacji serbii nie orientujesz sie??
|
Cytat:
|
Mam popękane kostki (nie ważne od czego :) ) i czym to najlepiej i w miarę szybko wyleczyć, czym smarować, okładać?
|
zna ktoś francuski? trzeba mi jedno proste zdanie przetłumaczyć, ale chcę, żeby było poprawne, dlatego translator odpada.. pomocy.. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam pytanie w której galerii są największe przeceny , i największy wybór ? Bo w galerii Krakowskiej słabo już , a nie mam czasu tak biegać od galerii do galerii to proszę was o radę :)pozdrawiam
|
jak krakowska odpada to chyba zostaje Ci kazimierz:-p
|
był już ktoś w tej nowej siłowni Pure ? jak wrażenia ? warto ?
|
Tzn może się źle wyraziłem... mam popękaną skórę na kostkach... i czym takie coś smarować, okładać?
|
krem nivea albo balsam nawilżający jak masz siostry to powinienes miec takie bajery w domu.
|
Żółtko roślinne - krem tłusty, firma ATW.
Cos takiego: http://torebka.kafeteria.pl/photos/d...934473bcfc.jpg |
Cytat:
|
:shock: ja..... kuzwa wy czytacie co piszecie :shock: to nie jest forum kosmetyczne,zaraz zaczna padac pytania z czym najlepiej podac kaczke i jak zrobic farsz do pierogow
|
Jak najlepiej zrobić farsz do pierogów??
|
A jaki Emsi? Ruskie?
|
Cytat:
|
|
Miały nie być ruskie :foch:
|
Cytat:
Z mięsem do mieso mielone, dodać podsmazoną cebulkę, przyprawy, można boczek w malutkich kosteczkach. Wszystko przesazyc na patleni trochę, odcisnąć tłuszcz i do pieroga :) Szpinak&feta. Szpinak, najlepiej w liściach, na patelnię na odrobini masła, dodać czosnek (albo nie,jak nie ;) ), dusić chwilę. Pokroić fetę w malutką kosteczkę, najlepiej najchudszą (suchą). Chwilę poddusić, również trochę odcisnąć. I do pieroga :D |
Szukam kwiaciarni, w okolicach placu inwalidów-kleparza, która będzie otwarta około 18-19 dzisiaj.
Pilne |
a na kleparzu nie będą otwarte te budki czasem?
|
Moglby ktos podac linki do meczu Liverpool-Chelsea bo strona soccer-live padla
|
Jaka jest nazwa remixu z tego filmiku "18 116 km za Wisłą" ??
|
Cytat:
|
jakie kluby na Rynku są dzisiaj otwarte ?
|
wydaje mi sie ze otwarte jest wszystko ,tylko godziny otwarcia sa krotsze
wie ktos kiedy jest najblizsze spotkanie SKWK? |
Kierowcy- chłop wjechał mi w d*** wczoraj wieczorem, spisałem oświadczenie, (gdzie mam jego dane, imie nazwisko, nr ubezpieczenia, nr prawa jazdy, nr dowodu itd) napisał, że nie wyhamował i uderzył w STOJĄCE auto (moje), które następnie uderzyło w auto stojące przed nim (czyli mam rozbitą d*** i przód) i podobno jest tak, że tył poleci z ubezpieczenia tego goscia, a przód z mojego, bo nie zachowałem odpowiedniego odstępu od auta przede mną. Prawda to?
I druga sprawa, czy teraz ja mam iść z oświadczeniem go jego ubezpieczalni (generali) dać im to oświadczenie i czekać na wycenę, czy co? A do tego co zrobić później- bezgotówkowo, gotówkowo? |
Ja kiedyś mialem podobne zdarzenie , nie ja kierowałem ale tak samo jak u ciebie ,jechalem droga szybkiego ruchu i gosc zatrzymal sie przedemna bo skrecal mysmy sie zatrzymali za gosciem a babka z impetem wjechala nam w tylek .. i rzuciło nas na auto z przodu ... z tego co wiem całosc poszla z ubezpieczenia babki .. bo mysmy juz stali .. a ze wujek nie mial nogi na chamulcu to i nas rzucilo do przodu ..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl