![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: oglądnąłem skrót i wynika z niego, że cały mecz grał na lewej obronie. Po jednej akcji przez jego złe ustawienie mogła paść bramka, ale przy pomocy bramkarza naprawił swój błąd. |
Cytat:
|
Fajny urywek nt. Skorży i jego tłumaczeń z kolejnych porażek w Legii:
Cytat:
|
Dla Macieja Małą piosenkę mam :
Oj Maciej Oj Maciej ... czy los Franka Smudy nic nie nauczył cię ... Po Wiśle nigdy nie bierz Legi bo skończysz źle... Oj Maciek Kto teraz kto!! teraz przyjmie cię gdy wypi.... z Legii cię !! Oj Maciekk okazałeś zdrajcą się i Marnie skończysz dziś !!! Oj Maciej Maciej ja już nie ufam ci !!! za tytuły dwa dziękuje ci ale z drugiej strony Levadia mi się śni śni i gdy budzę się to już wiem to już wiem że Maciej to kiepski trener ....oj nawet bardzo bardzo Za mydlenie oczów , kłamstewka małe , za głupotę taktyczną oj Maciej Maciej wkrótce tylko 3 liga przyjmie cię !!! i wtedy krzykniesz swoje sztandarowe hasło ,, Cóż teraz Liga Będzie ciekawsza!!! |
I teraz uważaj bo zostaniesz pożarty przez wyznawców Skorży ! :)
|
I dostaniesz bana bo pan Skorża to pupilek SKWK
|
Cytat:
|
To było do mnie ? ale się uśmiałem. Pudło kolego. Czyżby odezwał się ten, o którym piszę w poście wyżej ?
|
Spokojnie Spokojnie przecież to takie żarty .. Krzywda się nikomu nie dzieje .. Maciek to fajny gość :) lekki bajkopisarz ale jak widać kupił sobie tym dużo Ludzi teraz w Legii mu nie idzie: Bo fanom ciężką w tyłek wejść a i wynikami przeszedł wszystko !!!.
Swoją drogą są też jacyś fanatycy Smudy na forum też w wielkim stylu wygrał Mistrza z Wisła a w Pucharach powalczył z mocną wtedy Parmą |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nietuzinkowy Wiślak dziękuje i pomaga nadal
Kapitan polskiej reprezentacji piłkarskiej, a zarazem nietuzinkowy fan Białej Gwiazdy Jakub Błaszczykowski pragnie podziękować wszystkim, którzy zaangażowali się w pomoc zorganizowaną na rzecz malutkiej Lilianki. Przypomnijmy, jego koszulka, w której 4 lutego tego roku zagrał 89 minut przeciwko Schalke (wynik meczu 0-0) zlicytowana została za 760 zł, do tego sam piłkarz postanowił dołożyć od siebie kolejne 1000 zł, by operacja "naprawy" serduszka małej dziewczynki mogła jak najszybciej dojść do skutku. To kolejny nietuzinkowy gest najlepszego rodzimego gracza, który nigdy nie był i nadal nie jest obojętny na prawdziwą, ludzką krzywdę. Wisła = Kuba, Kuba = Wisła Wielu może się nie zgadzać z powyższym ale zdaniem niektórych reprezentantów ABG tak właśnie jest. |
Al-Ittihad 3-1 Trabzonspor , towarzysko. Z fejsbuka wynika że strzelcem gola Paweł (5 minuta)
|
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=lkmlFY7Addg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Turcy mają biała gwiazde na fladze,a chłop ubrany własnie w taką flage jest. |
Konyaspor - Szachtar 2-0. Obroniony rzut karny przez Pawełka. Towarzysko.
|
Kalu Uche strzelił dziś dwa gole dla reprezentacji Niegrii w meczu eliminacji do PNA przeciwko Etiopii.
|
Renesans Kosy, Kamil jak wino im starszy tym lepszy, no i przede wszystkim to jest charakter jaki by się tam przydał na boisku, nigdy się nie podaje.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/pol...wiadomosc.html |
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mar...965,1,379.html
wywiad z Pawełkiem |
Cytat:
|
Nikola na ławie w Amkar Perm,szanse na gre ma nieduże.Właśnie oglądam mecz jego drużyny z Krylia Sowietow.Gra i tempo meczu o wiele szybsze niż w naszej ekstraklasie,ogólnie to przepasc.Wątpie że tam sie odnajdzie.Nie ma to jak nasza ekstraklasa :D
|
Cytat:
Co za gość, Smuda go po jednym błędzie skreślił... No cóż, nawet Smuda jakąś dobrą decyzję musiał kiedyś podjąć. |
Wszedłem sobie z ciekawości na forum Legły i zauważyłem że już jest ostra nagonka na Skorżę wśród kibiców. Chyba długo nie pociągnie.
|
Trabzonspor wygrał 1-0 z Konyasporem. Z naszych cały mecz zagrali Piotrek i Pawełek. W 90 minucie wszedł Pawełek Brożek, Głowa cały mecz na ławce.
|
http://galeria.wislakrakow.com/20110403/md/46.jpg
To jest Dudu (ten w czapce) albo jakiś inny były piłkarz Wisły? Bo coś kojarzę i nie mogę skojarzyć. PS: Tak trochę do Eto'o podobny :D . |
Dzis na meczu byl Gorawski,Zienczuk.
Fajnie ze byli pilkarze odwiedzają czasem troche inaczej wygladający stadion :D ,niz wtedy gdy oni grali przy R22. P.S To chyba nie jest Dudu na tym zdjeciu :) |
Jezeli jest w ogóle ktoś do kogoś podobny to wg mnie ten z lewej do Temple Omeonu;)
aczkolwiek wszyscy sa tacy sami:P |
http://www.tvgolo.com/football.php?s...from=&ucat=65&
Kuban Krasnodar Dana Petrescu dobrze zaczał w rosyjskiej Premier Lidze, widac, ze jak ma wolną rękę odnośnie przemeblowania składu i czas to potrafi posklejać solidną drużynę zabijaków :) |
Cytat:
Widziałem jego ostatni mecz z Trabzonem, Mariusz grał w siatkówkę o bronieniu tutaj mowy być nie mogło. Cieszę się że mamy nareszcie bramkarza bo z Mariuszem to nigdy nie wiadomo... on może sobie wrzucić piłkę do własnej bramki w meczu eliminacji do CL. |
Dodać należy, że żalił się jeszcze o pieniądze. W Turcji od jesieni mu będą płacili kozami i wielbłądami jak spadną w takim pięknym stylu na jaki się zanosi. :)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |
szkoda xDD
|
Nie ma co ruszać Maciusia bo robi dobrą robotę w Warszawie ! Jeszcze tylko, żeby został trenerem Lecha i rozwalił go tak jak Legie to może zacznę go lubieć...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl