![]() |
Cytat:
Zostawiam dla potomnych, bo demagogią i populizmem przebiłeś Szymańskiego z konferencji. |
Nie napiszę nic odkrywczego bo to dla mnie normalność, taka jak to, że po 22 będzie zmrok a jutro rano będę wstawał do pracy... Jutro kupuję bilet (jak zwykle) i idę w piątek na mecz, to że zgody się rozsypały w tej chwili jest najmniej ważne, jak Wam nie podoba się polityka sektora C, to idzcie na inny...
|
Dziennikarze to często zwykłe pasożyty, ale Szymański powinien zrozumieć, że gdyby nie publikacje prasowe na temat Meresińskiego, to za jakiś czas nawet nie byłoby czego tutaj ratować.
A ten tekst o forach internetowych? Kibice mają przestać dyskutować o składzie, trenerze, taktyce, zarządzie i piłkarzach? Ku*wa, KAŻDE forum KAŻDEGO klubu na świecie zajmuje się dokładnie tym! Niemniej - w piątek KOMPLET na stadionie! |
Cytat:
Moje marzenia na te chwile: 1) Umowa zostaje podpisana bez zadnych juz niespodzianek.. 2) Na piatkowy mecz chetnych jest wiecej niz miejsc.. 3) Zoranizowanie/zasponsorowanie co najmniej dwoch osob, ktore pojda za mnie na mecz (rozmowy w toku na whatsapp-ie) :p PS. punkt 3 napisany wylacznie na uzytek tych, ktorzy zamierzaja tu dalej klepac bez ladu i skladu zamiast zrobic cos sensownego! |
Cytat:
A tak serio to rozwiń lepiej o co ci chodzi. Napisałem co usłyszałem, nigdzie nie twierdzę, że miało to jakieś przełożenie na rzeczywistość. |
Cytat:
|
Ja mam jeszcze nadzieję, że ten dramatyzm konferencji nie ma do końca przełożenia na rzeczywistość, a ma na celu jedyne utwierdzenie Meresinskiego, że musi się pozbyć klubu (zbicie ceny). Wiadomo, że jakby wyskoczyli z informacją typu "mam inwestora, który tylko czeka, aż przyjmiemy udziały" to wiadomixowi zapalilaby się lampka ostrzegawcza.
|
Czas zamknąc temat i niech zostanie tylko koszmarnym snem
|
Cytat:
|
|
Cytat:
On sam kupil flagi za wlasne pieniadze na 100lecie klubu. Sposnorowal Wisle TS i Wisle S.A jako kibic i jako przedsiebiorca. Pieniedzy on w Wisle wlozyl wiecej niz wy wszyscy szczekacze tu razem wziete. Jego zaslugi dla Wisly sa niepodważalne! Szanujcie go! |
Cupiał wsadził w Wisłę 200 mln przeszkadzało wan to pouczać, krytykować i stale podważać jego styl? Dlaczego Szymański jest nietykalny?
|
Robert to skromny chlopaczyna i niczym sie nie chwali ale dodam jeszcze;
nie posiadal takiego majątku jak Cupial ale ramach mozliwosci wspieral sekcje pilkarską Wisly bedac jednym z jej sponsorów jest inicjatorem zbiorki pieniedzy na Hospicjium Tischera (dzieci z nowotworem) duzo zrobil dla rozpoczecia budowy nowego stadionu Wisly (wowczas z radnym Olszówką) za darmo jego firma wyremontowala hale Wisly, ktora byla w oplakanym stanie uzyczal prywatnego samochodu koszykarzom Wisly, ktorzy grali za darmo, by ci mogli dojezdzac na mecze wyjazdowe + oplacal obiady dla nich i kupowal sprzet sportowy, dzieki czemu sekcja koszykowki nie upadla utworzyl od podstaw struktury Akademii Pilkarskiej Wisly Krakow Odkad wszedl do zarzadu TS Wisla, ta zaczela wychodzic na prostą i mozna wymienic..roznie moga go ludzie oceniac, ale ma ogromne serce dla Wisly, a na Reymonta spedza wiecej czasu niz w domu rodzinnym. |
Cytat:
|
Cytat:
Cóż, nawet jak okręt tonie to pewnie znajdzie się jakiś kompletny debil (tak, to o tobie) który zacznie narzekać że z szalup farba odchodzi. Co prawda to co uprawiasz pod krytykę nie podchodzi, to zwykłe dzielenie się swoimi teoriami (choć gówno wiesz), .......enie dla .......enia i wylewanie żółci. |
Mnie tylko jedno zastanawia. Skoro TF proponowala zakup Wisla SA, za 10 funtow TS-owi i z tego nie skoarzystali, a nagle teraz TS chce odkupować za gruba kase SA od JM. Przeciez dlugi się nie zmniejszyly, a wręcz zwiekszyly pod rzadami JM. Czegos tu nie rozumie, może mi to ktoś wyjasnic ? Wtedy im się nei oplacalo, a nagle teraz im się oplaca ?
|
komuś zawsze internetowe szczurki muszą do.......ić, teraz padło na Szymańskiego. Dziwie się, że nikt nie napisał jeszcze,o tym że Szymański nie odciął się jeszcze od WSH PDW Miśka rac itd.
|
Przecież nie neguję jego zasług dla Wisły widać, że chłopu zależy. SKWK robiło wiele świetnych rzeczy, tego nikt nie zapomina ale od kilku lat działają w stylu; robimy co chcemy a Wisła to MY czy wam się to podoba czy nie, mając 500 członków i takież poparcie. Naprawdę nie chcę się już przerzucać tymi samymi argumentami. Działają po swojemu, w swoim stylu i na swój rachunek widocznie mają w dupie opinię reszty. Nie mam prawa ich osądzać ale Pan Szymański nie ma prawa sprawdzać - kogo chce sprawdzać?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
po2. przecież Telefonika umorzyła dużą część długu przez sprzedaniem Wisły JM więc owszem - teraz to zadłużenie jest mniejsze. |
Cytat:
|
Szymon Jadczak @SzJadczak
Właśnie zadzwonił do mnie J. Meresiński: "Nie jestem już właścicielem Wisły. Mój pełnomocnik w ciągu godziny podpisze umowę sprzedaży klubu |
Na tt jest info że Meresinski potwierdził sprzedaż.
Więc oficjalnie: Bye bye huju. Wszystkiego najgorszego. Mimo wszystko bez bana proszę. |
Cytat:
Zeby sie nie okazalo ze pelnomocnik to ten pedryl Espedito Esposito ktory dopiero z basenu w Alicante schodzi. |
Cytat:
|
Jedyny prawnik jaki sie przewijal w kontekscie tego frajera to ten cudak z trojmiasta od oswiadczen.
Jesli to on, to radzil bym uzbroic sie jeszcze w cierpliwosc. |
Cytat:
|
Głupio się przyznać ale zaraz po przejęciu Wisły przez Jakuba M. liczyłem że to będzie dobra zmiana. Młody kolo, majacy już dogranych sponsorów. W Warszawie się udało to czemu nie w Krakowie. Z dnia na dzień było coraz gorzej. Na szczęście epopeja dopiegła końca . Ciekawi mnie tylko ile pieniędzy zdążył wyprowadzić cyklista z Wisły.
|
Nie uwierzę, dopóki Strony nie potwierdzą, że doszło do odbicia. Słowo tego gimnazjalisty jest dużo tańsze od pieniędzy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl