![]() |
fajny ten Kiełb, a to kiks a to nie trafi w piłkę ... cena 1mln Euro :rotfl:
|
Cytat:
ps. a Jurek Engel swoje...hehehhehehehehehhe |
Cytat:
Engel mnie kompletnie konkretnie dobija... |
Cytat:
|
Jaki był cel tej eskapady?
joshi - Kiełb to wyglądał, jakby występował w roli kopacza w rugby (tylko że tam kopacz ma trochę inne, bardziej pozytywne znaczenie). Przy takiej celności jak w końcówce, to w nasza trybunę D by nie trafił :-P
A co do samego meczu - po prostu smutek. Jednak piłkarze grający za granicą to "trochę" inna półka. Obraniak strzelił wczoraj gola dla Lille, Piszczek strzelił Hannoverowi, Janczyk uzbierał już 9 trafień w Belgii... Można tak wymieniać dalej. Niestety, to Tajlandii pojechali nasi "ligowcy", to Duńczycy "jak ligowców" ich pojechali. I nic dziwnego, że Smuda ma teraz sporo powodów do zmartwień. PS. Można Białońskiego lubić lub nie, ale jego gorzki felieton ma sporo racji: http://sport.interia.pl/felietony/bi...wiczom,1425188 |
CHujowi jestesmy w piłkę bez wyjątku. Talentu brak, zajmijmy się sportami, które nam wychodza. Czyli nie wiem czym właściwie...żużlem ? :D
|
Cytat:
Przynajmniej mam pewność, że chłopaki bez walki nie oddadzą meczu. |
chyba Smuda będzie musiał dalej szukac telentów w Oberlidze bo z tym materiałem co ma teraz wiele nie ugra.
|
A mi sie w tym meczu podobalo, ze w pierwszej polowie dalismy rade rozegrac pare sensownych akcji pilka po ziemii. Skoro Franz dal rade nauczyc tego w kilka dni nasze ligowe cioty to z zawodnikami zagranicznymi powinno byc latwiej i moze cos sensownego zaczniemy grac.
|
Właściwie, to jesteśmy już tak nisko, że nawet taki wynik po takiej grze nikogo nie wzrusza.
Odrobina optymizmu - wiele gorzej już być nie może. |
Mam jedynie nadzieję, że Smuda prędko sparzy się na modelu wczesnego Beenhakkera, czyli zabieraniu na zgrupowania bezużytecznego szrotu z polskiej ligi (napastnik z I ligi to dla mnie śmiech na sali).
|
Można gdzieś obejrzeć skrót, bo znaleźć nie mogę?
|
sport.tvp.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam odmienne zdanie, zwłaszcza po przeczytaniu kilku jego tekstów na interii. Zresztą, w "PS" też zdarzało mu się ostro dawać do pieca. |
Cytat:
1 bramka - to mega "Pawełek" Pawełka i jego wina w 100% 2 bramka - jakoś tak koślawię się rzucił i mógł wyjąć, ale to nie był jakiś dramat. Wina w 20% 3 bramka - jak bramkarz wychodzi to już do końca ma iść. Wina w 50% Pawełka. Więc w sumie przy każdej zawalił:-P |
Cytat:
Ja Kołtonia uważam za eksperta, ale twoje zdanie szanuję. Pozdrawiam |
Cytat:
|
A to akurat od nazwiska:)
Ja chętnie poczytam, kogo wy uważanie za eksperta?? |
Dania - Polska 3-1 (2010.01.17)
wszystkie bramki, bez hasła Kod:
http://hotfile.com/dl/24591413/6451e97/2010-01-17_Dania-Polska_3-1.zip.html |
co do Kołtonia i Pawełka :)
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...ie,1425869,377 |
"Nawet na ławce rezerwowych zabraknie Dawida Nowaka, który podczas meczu z Danią doznał kontuzji stopy. Piłkarz GKS Bełchatów nie opuści jednak zgrupowania i ma szansę na wyleczenie się do sobotniego meczu z Singapurem."
Kazdy kto chce Nowaka u nas powinien dostawac dozywotniego bana. |
Gdzie w internecie będzie mozna sobie obejrzeć Tajlandia-Polska. Przepatrzyłem soccer-live i meczenazywo i brak. Trzeba wykorzystac sytuacje ze szefa w pracy brak;)
edit: dzieki, niedowidze chyba |
Według bukmacherów jesteśmy faworytami:) Mam nadzieję że dziś wygramy,Duńczycy gromią Singapur więc może ta nasza reprezentacja nie jest aż taka zła.Ja bym dał Robaka od początku,bo pamiętam mecze Widzewa z poprzedniej rundy to trochę zagrożenia pod bramką przeciwnika chociażby przy stałych fragmentach robił.
|
Cytat:
Godzina 12:30 -> http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
Ci Tajowie to kompletni amatorzy.
|
ehh jak sie oglada gre Polaków to nóż w kieszeni sie otwiera, mam nadzieje ze w koncu wygrają...
"Ci Tajowie to kompletni amatorzy." a Polacy to kto? Tajowie mają kontrole nad meczem jak na razie |
Cytat:
|
Wlasnie mialem napisac, ze po tym turnieju, wartosc Sadloka powinna spasc drastycznie...narazie zalicza 2 kompromitujace wystepy, a z potegami to nie gralismy.
Inna sprawa...co w kadrze robi ktos taki, jak Bandrowski? Nawet jesli to jest reprezentacja tylko polskiej ligi(chociaz ja tak nie uwazam, bo niektorych slabiutkich pilkarzy powolal Smuda), to ten czlowiek nie powinien miec w niej miejsca. Czesto nie lapal sie do skladu Lecha, a kiedy gral, to nie byl absolutnie wyrozniajacym sie pilkarzem ekstraklasy(a chyba tacy powinni grac w kadrze?). Na mysl o tym, ze jeszcze niedawno w reprezentacji grali defensywni pomocnicy klasy Kaluznego czy Sobolewskiego, a dzisiaj taki Bandrowski...to naprawde... 2 akcje w ciagu 30 minut spotkania ze 105 druzyna w rankingu FIFA... :D! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl