![]() |
szukam młodego bramkarza na 3 sezon do FC Kopenhagi najlepiej i kilku dobrych obrońców przed 20tkom a jak ktoś szuka trenera pierwszego zespołu polecam Zidana tego z Realu daje rady
|
Cytat:
|
Mam pytanie.
Wie ktoś jak udoskonalić siatkę wyszukiwania juniorów? http://img64.imageshack.us/i/beztytuuiwp.png/ Zatrudniam 12 scoutów, każdy z nich obserwuje inny rejon świata, a mimo tego nic się nie zmienia i ciągle ta siatka jest "przeciętna". Szukam również klubów filialnych.Mam na razie 2, ale to też nie dało zmiany. Jeżeli jest na forum jakiś FM'owy ekspert to proszę o pomoc :) |
siatkę można udoskonalać prosząc o to zarząd.
|
Hmmm, tylko o co konkretnie poprosić? :)
O ile z prośbą o rozbudowanie bazy treningowej i obiektów młodzieżowych problemów nie miałem o tyle ciężko mi znaleźć prośbę o wyszukiwanie juniorów. PS. Donki, dzięki wielkie :) Nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć :P |
Cytat:
|
zamieniłem Duńska ekstraklasę i Kopenhagę na I polską ligę i zdobywcę pucharu polski MKS Kluczbork teraz szukam kilku dobrych zawodników ogranych w europejskich pucharach do I ligowca z Kluczborka najlepiej na pozycje bramkarza obrońcy pomocnika i bramkostrzelnego napastnika
|
ta gra staje się potem bez sensu.. w sezonie 2013/2014 wygrywam Ligę Mistrzów grając Wisłą, mam mnóstwo kasy na transfery i a i tak nie mogę nikogo lepszego ściągnąć, bo piłkarze 'nie są zainteresowani rozpoczęciem ze mną negocjacji kontraktowych' i jak tu grać dalej?
|
Cytat:
|
dlaczego mam przejść do innej ligi? co to za realizm? nie mam na myśli ściąganie tutaj zawodników typu Messi czy Ronaldo, ale tych z przeciętniaków: Villarreal czy Sunderlandu..
|
ściągnałem sobie nową łatkę z uaktualnieniem składów.. wszystko jest ok Melikson wymiata itd... ale wlasnie jest to ale... brak mi klasowego snajpera... Genkov fochy strzela ze sie nie moze zaaklimatyzować.. ;/ doradzi ktoś coś kogo ściagnąć?
|
wyślij Genkova na urlop na miesiąc, powinno pomóc w aklimatyzacji.
|
wysłałem ale w czasie jego trwania (zostało jeszcze 10 dni) zażądał wystawienia na liste transferową... oczywiście odrzuciłem prośbę.. ale potrzebuje dobrego snajpera tak czy tak!
|
Vuk Sotirovic
|
sprawdź u siebie Franco di Santo
|
Hej , właśnie chce zacząć nową gre Wisełką z uaktualnieniem zimowym i potrzebuje jakiegoś bramkosztrzelnego snajpera ! Najlepiej jakiś talent z Nigerii ; D Ale potrzebny mi partner lub zmiennik Genkova !!!
|
a jak na tym uaktualnieniu wygląda Rios?
|
Ja rozegrałem 4 sparingi. Rios się nic nie zmienił. Genkov średni, chyba, że go źle ustawiłem. Jak myślicie jak ustalić go najlepiej ?
|
Nie mogłem się powstrzymać i muszę się pochwalić:P W 5 sezonie gry(dla odmiany tym razem nie Wisłą a Legią) osiągnąłem taki oto wynik w oficjalnym meczu(el. LM) :D
http://img340.imageshack.us/img340/3...ormacje.th.png Uploaded with ImageShack.us |
Legią grasz w fm-ie?
|
polecam Fidela Martineza.
Skrzydłowy do wzięcia za darmo,ma 2 mecze w rep. ekwadoru i chyba jedną bramkę,bez problemu przejdzie do najsłabszych polskich drużyn ( U mnie do Ruchu,Lechii) ps. Gdzie jest zakladka w ktorej moge zobaczyć współczynnik krajowy itp.? |
Cytat:
Pierwszy raz od 6 lat(kiedy zaczynałem grać w FM'a) gram kimś innym niż Wisłą:P |
jakby ktoś miał cracka do 11.3.0 bylbym wdzieczny
dzieki! |
Również podbijam pytanie kolegi wyżej.
E: link poniżej u mnie działa. |
|
Jak juz jedziecie na piracie to sciagnijcie sobie po prostu obraz plyty ktory zadnego cracka nie potrzebuje, i na ktorym kazdy patch dziala...
|
Cytat:
|
Cytat:
taki, w ktorym Wisla wygrywa Lige Mistrzow :) a tak na powaznie, liczy sie nie tylko reputacja klubu ale tez reputacja ligi, w ktorej dany klub gra .. sprawdz sobie jaka masz reputacja ligi, moze masz dwie gwiazdki mniejsza niz hiszpanska, to nie dziwne, ze nie mozesz sciagnac pilkarzy z Villareal |
popieram pytanie szprotsona. Wiem piractwo złe ale ale.. Kiedys sie trzeba bedzie zaopatrzyc w oryginała :)
|
Oryginała ciężko dostać. W empikach nie widzę, na allegro nie ma, na merlin.pl nie ma...
|
Cytat:
No rzeczywiście, na allegro nie sposób znaleźć. |
Nie interesuje mnie wersja elektroniczna ani od gościa co ma trzy komentarze. Nie mówiąc o wersji na PSP
|
Cytat:
|
mam kilka orginałow cm3,fm10,09 ale teraz chciałem sprawdzic jak piractwo działa...
i działa. nowy patch + winter costam z cmrev i w koncu mozna rozpocząc sezon z Nowa Wisła :) i Małecki w koncu ma statystyki na poziomie.. |
Football Manager 2011 - Proper RELOADED - Ten nie wymaga cracka, jedynie trzeba miec ciagle wlaczony obraz cd.
Wisla u mnie cienka straszliwie, 7 miejsce a zostaly 3 mecze. |
Cytat:
W 25.zawodników mam aż 10 wychowanków i na nich będę się opierał za 2-3 sezony. |
jak sie wam gra na nowych patchu? ... niestety ja musze swoja taktyke przerobic bo na 11.2 calkiem niezle szlo ale teraz to albo wygrywam mecze w hokejowymi wynikami w stylu 5-3 czy 7-3 albo przegrywam po 3-0, 4-0
|
17 spotkan, 38 punktow, 5 spotkan 7 punktow w grupie LE
Najlepszy strzelec : Genkov 16-10 potem Chavez i Mały Nigdy mi asysten Meliksona do skladu nie wsytawia ,zawsze siedzi na ławce a w pierwszym wrzuca Magica! |
ja w ogóle nie korzystam z asystenta. Sam ustalaj kto ma grzać ławę, a kto ma od pierwszej minuty biegać :-).
|
oj nie.
Asysten to podstawa |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl