![]() |
Nadeszły takie czasy, że ludzie już nie podniecają się tym co napisze Fakt czy SE. Teraz są czasy zbymaka i maci0sa... Nie wiem po co robicie sobie jakąkolwiek nadzieję i wierzycie w to co oni piszą. Ja osobiście wolę poczekać na oficjalne wiadomości niż później być zawiedziony tym, że Wisła kogoś nie kupiła a zbymak o nim pisał na forum...
|
Cytat:
|
Wiadomo o której? Będzie gdzieś transmisja?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakimś dziwnym trafem jest teraz tak że najpierw pisze maci0s lub Zbymak, a po dwóch dniach pisza o tym portale, gazety i strony wiślackie... Nie lepiej wiedzieć wcześniej...? Nie żartuje, prześledź posty, daty i porównaj z wiadomosciami z gazet... Jeśli to Ci nie da do zrozumienia, ze jednak obaj nie siedzimy i z nudów wszystko zmyślamy... to trudno...:] Mi wszystko jedno tylko wole wcześniej napisac żebyś nie psioczył na mnie i nie sugerował tego, że naginam rzeczywistośc jeśli fakty akurat są po mojej stronie... |
Cytat:
Taką mam nadzieje :D |
tez mam taką nadzieję :]
|
A co wiecie o trasferze Glowackiego i Sobola?
|
a może wiecie coś o Sadloku, bo jak Głowa może odejsc...gadajcie co wiecie;D
|
jutro jest konferencja prasowa??
Zeby ten Navas przyszedl |
Pisałem juz o tym kilka razy ze trazbon sie uparł i podnosił oferty kilka razy... ( tego posta chyba mi usuneli z tego co pamiętam...)
No wiec... Trazbon dawał 1,300 mln euro a Wisła chciała 1,650... jak podbili do 1,500 to myśle ze Wisła mogła sie zdecydowac... Sam głowacki na dzien dobry dostał 2,5 raza więcej niż w Wiśle ma... a to dla niego ostatni moment zeby dorobic na emeryture... Ale żadnej informacji że już transfer klepnięty nie mam |
Czyli 500000 tyś euro dla Głowy niezla kasa mozna sie pomeczyc w turcji
|
Damian, 625 tysiecy euro rocznie obawiam sie...
P.S. Zobaczcie jaka jest roznica pomiedzy Polskimi klubami a nawet kurrr....de tureckimi w poziomie plac... |
wiem ze to troche płonne nadzieje ale licze ze Basałaj rozjasni troche wizje klubu i transferow na jutrzejszej konferencji jezeli rzeczywiscie jutro bedzie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tia...będzie niespodzianka...odejście Sobola chyba. Jeszcze Głowe przezyję,ale jak Sobol odejdzie to ewidentnie tracimy serce w tym momencie...zalamka....
|
Cytat:
Pisze zbymak że bedzie niespodzinka to bedzie :P |
Nowy pomysł na niepodziankę: A wiecie że wracamy na Reymonta...?:-D....
dawajcie swoje....:p sory nie mogłem się powstrzymać. Trzeba zaufać zbymakowi i maci0sowi. pzdr |
zagramy pierwszy mecz na hutniku!! NIESPODZIANKA!!
edit... oczywiście zaart... :) |
maci0s i zbymak mogli byście przedstawić jasno w punktach jakie macie informacje?
np: 1. W poniedziałek zostanie przedstawiony Basałaj 2. Jest oferta dla Głowy, Trabzon daje..., Wisła chce ... 3. Wpłynęła oferta dla Diaza od ... na kwote ... 4. ....itd |
Cytat:
ad2 Oferta ciągle była podwyższana... Jeśli tak jak pisał kibic wisły Głowa odejdzie to musiało sie rozbić najmniej o 1,5mln euro bo ostatnia była na 1,350... Wisła chciała 1,650 mln ad3 Wpłyneła od...?... na kwotę 800 tys euro ad4... ? :) |
Cytat:
|
Donki: taaak....niestety będzie to chyba Cissokho. Także szału nie ma:-P A nawiązując do tematu transferowe s-f to wg mnie będzie to....Dejan Lekić.:D
|
Cytat:
a tak z innej beczki... Transfer Głowackiego przesądzony? Coraz więcej wskazuje na to, że Wisła straci w najbliższych dniach swojego kapitana. Arkadiusz Głowacki ma ostatecznie trafić do tureckiego Trabzonsporu. Przed kilkoma tygodniami Trabzonspor przysłał pierwszą ofertę transferową za kapitana Wisły. Wówczas krakowianie odrzucili propozycję i podobnie postępowali w przypadku kilku kolejnych faksów z Turcji. Teraz jednak miało się to zmienić i kluby miały się dogadać co do kwoty, za którą Głowacki opuści Kraków i przeniesie się do Trabzonu. Tureckie źródła informują, że jeszcze na początku nadchodzącego tygodnia pod Wawelem pojawią się przedstawiciele Trabzonsporu, by ostatecznie sfinalizować transfer Arkadiusza Głowackiego. Taki obrót spraw oznacza, że Wisła może stracić nie tylko solidnego stopera, ale także i jednego z liderów drużyny. W tej sytuacji trudno sobie wyobrazić, by klub latem nie sprowadził nowego środkowego obrońcy. |
Cytat:
|
Donki: nie do mnie pytanie. Ale jeśli to miałby być Lekić to czemu nie? :-D Swoją droga niespodzianką nie może być Cissokho bo nie Ty jeden strzeliłbyś focha:lol:
Szkoda Głowy....naprawdę szkoda....;( |
Cytat:
podawaj dalej w punktach to o czym wcześniej pisałeś, czyli: 4. Cupiał chce trzech transferów gotówkowych, może wydać 3mln e 5. co tam dalej wiesz, o czym pisałes wcześniej, powymieniaj w punktach, żeby uściślić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Robimy tak glowa odchodzi za 1.5mln Euro, a w jego miejsce Dejan Lekić ;p hehehe nie no joke.
|
Cytat:
No wiesz mineło pol roku, a jesli ktos jest w formie to jego wartosc nawet dwukrotnie w odstepie takiego czasu moze wzrosnac... |
Karlos: to takie marzenia ,s-f totalne...;)
Kordel_Walker: 3mln Euro??? Chłopie...to jakaś ściema była, bankowo tyle nie wyda...dobrze by było jakby 1 mln wydał......pozdrawiam |
Cytat:
|
chłopaki ogarnijcie rzesz się z tym Lekiciem , wiem że to temat sf ale skad taki pomysl w ogole jakies plotki byly czy co0 ??
|
[QUOTE=WalkerLukeTS;909739]Karlos: to takie marzenia ,s-f totalne...;)
oj tam... z Reguly to ja jestem realista ale od czasu do czasu wyobraznia mnie ponosi. No ale przeciez kto powiedzial ze marzenia sie nie spelniaja? |
Cytat:
|
A jeśli chodzi o tą niespodziankę dla kibiców to ma być nowy zawodnik czy np. przeznaczenie miejsca pod trubuną D dla kibiców
|
Nie wiadomo, lepiej poczekac do poniedziałku.....niz dywagowac
|
Cytat:
Jak Oni chca Glowe to niech przyjada z kasa, nie czekiem czy gwarancjami bankowymi bo te moga sobie w dupe wlozyc. Wiadomo jak u nich jest z platnosciami, zadne raty kasa i to przed rozmowa bo inaczej szkoda czasu i kawy. 1.5 mln ewurasow za tak wiekowego zawodnika to jest lepiej niz dobrze. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl