![]() |
Ja pierdziele jeszcze nam Arboledy w kadrze potrzeba :-/
|
Jak ten pajac bedzie grał w Reprezentacji Mojego Kraju już nigdy w życiu nie oglądne meczu Polski,
Polska dla Polaków, rodowitych Polaków, wystarczył taki Roger. I nie chodzi mi tu o to, że jeden grał w Legii a drugi gra w Lechu. Po prostu jeśli chcą sie jakoś rozwijać to trzeba przeboleć kilka lat słabej gry a nie dawać obywatelstwo byle pajacowi żeby zagrał 3 mecze na Euro czy Mistrzostwach Św. |
Tyle, że Ajbojeda może legalnie ubiegać sie o obywatelstwo polskie... tak czy siak jak on zagra w kadrze to .......ę tą reprezentację i kibicuję Serbom.
|
Ja nawet nie jestem przeciwnikiem Borysiuka w kadrze. Obiektywnie patrząc: jeśli 19-letni polski piłkarz gra na pozycji defensywnego pomocnika i ma pewny plac w Legii, to jest poważnym kandydatem do gry w reprezentacji (BTW: gdyby u nas Wilk wywalczył sobie pewny plac, byłoby podobnie). Akurat na tej pozycji reprezentacja ma problemy, więc czemu nie. Do tego Borysiuk nie grał źle w lidze ostatnimi czasy.
Natomiast sam kontekst powołania jest tragikomiczny. Gdyby Smuda powołał Borysiuka od razu, nic by się nie stało. Ale nie, on powołał go po laniu w Krakowie, po meczu w którym Legia nie istniała jako zespół. W meczu, w którym stał i patrzył się na 30-metrowe ułańskie rajdy Małeckiego. W meczu, w którym Sobolewski go upokorzył. Dla mnie jest to po prostu... dziwne. PS. Cytat:
|
dj_ibutti: dlaczego akurat Serbom ??:)
|
W Serbii jest fajny poziom kibicowania + mają twarde, prawicowe poglądy + w kadrze mają samych Serbów (chyba że coś się zmieniło?). Ogólnie ich lubię ;)
|
Co do Arboledy to raczej nie... A temat ze Smolarkiem i Borysiukiem to chyba awaria Smudy na to , że nie ma kogo powołać kto by wg niego był w formie na kadrę. Sam Ebi powiedział selekcjonerowi aby ten go teraz nie brał pod uwagę na ten mecz ale Franz się nie ugiął. I Szkoda tylko , że jutro Drogba i Kalou nie zagrają...
|
Cytat:
|
Panie Lato, moze pan wyda zakaz publicznego wypowiadania sie Smudzie?? Bo co ten czlowiek opowiada, to sie w glowie nie miesci.
Co do dzisiejszego meczu, to WKS powinien gladko sobie z nami poradzic(chociaz zastrzegam, ze nie wiem w jakim skladzie wystapia). |
Zajebi*cie 71 miejsce w rankingu. Najgorsze w historii reprezentacji polski. Franka trzeba dyscyplinarnie wypierd*lić bo hańby nasz kraj. Smuda zostanie do Euro2012 i wtedy pewne jest że nasza reprezentacji się skompromituje.
|
Ale .......isz. Do EURO 2012 możemy grać tylko i wyłącznie mecze towarzyskie, które są punktowane znacznie niżej, niż choćby te eliminacyjne. Nie mieliśmy absolutnie żadnych szans na awans w rankingu FIFA, a kadrę Smuda przejął w momencie, gdy byliśmy bodajże w okolicach czterdziestego miejsca. Jedyną naszą szansą na utrzymanie się tam było granie tylko i wyłącznie z przeciwnikami pokroju Izraela, Szwajcarii i wygrywanie tych meczów.
|
Cytat:
Nie łapmy się na bełkot Smudy, że rankingi g.wno warte bo spadanie na pysk w tym rankingu jest głównie dlatego, że dostajemy w d.pę od prawie każdego, a nie bo ktoś nas nie lubi. |
Cytat:
|
Wyjściowy skład Polski na mecz z WKS wg TVP Sport: Fabiański - Sadlok, Wojtkowiak, Jodłowiec, Piszczek - Matuszczyk, Murawski, Obraniak, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowski
zenada. |
Cytat:
mam nadzieję że Brożek w ogóle nie wyjdzie na boisko bo jeszcze by się połamał i dopiero byłby problem... a repra... a kij z reprą |
Sadlok, Wojtkowiak, Jodłowiec?
:>:-):):-D:D:lol::rotfl::evil: Szkoda słów... |
To moze powiedz kogo innego widzisz teraz w kadrze? Glika, Pietrasiaka?
|
Sadlok, Wojtkowiak i Jodlowiec "zasluzyli" sobie na powolania super forma :D. Nie mowie juz o Mierzejewskim, na ktorego w kadrze nie moge patrzec(bo to inny poziom, a nie liga polska).
|
Panowie i Panie.
Akurat na mecze naszej reprezentacji i Wisły wchodzą mi typy dokładnych wyników. Zatem wróżbita Krzysztof (nie mylić z Maciejem) przewiduje 4 do jaja dla WKS-u. 2 bramki Din Dane Zokora Toure (nie widziałem czy miał we śnie Yaya czy też nie) Amen. |
Cytat:
Ja na reprezentację już dawno położyłem lachę. Mam ich gdzieś. Nie interesuje mnie to ani trochę. |
Cytat:
Amen. Cytat:
http://this11.com/boards/1290007975701279.jpg |
Titto czegoś Ty się najadł? Wołąkiewicz, Bąk?
|
Cytat:
Lewa strona : Boenisch Środek : Głowacki, Bosacki Prawa : Piszczek |
Cytat:
|
Zna ktoś skład WKS ?
|
Cytat:
|
Panowie, mecze naszych grajków można obstawiać w ciemno na korzyść naszych rywali. Jaki by ten przeciwnik nie był, kasę można kosić równo.
Czytałem posty Pana_Premiera w dziale bukmacherki i już wiem trochę więcej o bukmacherach i o tym jak zarabiają. Ale mimo wszystko kurs 2.80 na wygraną Polski i AŻ 2.40 na WKS - to można nieźle zarobić na obstawieniu murzynów. |
Gol, niesamowite.:shock:
|
Cytat:
Gol ładny :) |
Lewandowskiemu przygotowanie fizyczne w Borussii służy, udaje mu się nawet odzyskać piłkę na połowie rywala i nie przewraca się już tak często jak miał w zwyczaju. Niemcy umieją ciosać polskie drewno.:)
Smuda powinien Kloppa całować po rękach, że mu Piszczka, Błaszczykowskiego i Lewandowskiego tak przygotował.:-p Bez nich byśmy w ogóle w tej kadrze nikogo nie mieli. |
@Filippo
Widzisz, mówiłem że to zestawienie obrony to pomyłka. Jodłowiec, Sadlok, Wojtkowiak grają fatalnie. |
63624: dokładnie, teraz Lewandowski potrafi porządnie zastawić sie i juz go tak łatwo nie przewracaja... narazie obiecująco wygląda...
|
No i Sadlok...
Co ten kiepski kopacz robi w reprezentacji? |
Jeb*ny Szpakowski przed końcowym gwizdkiem pie*doli, że prowadzimy do przerwy. Pomyślałem sobie "nie mów hop dziadu". I co? Gervinho :)
|
Mam nadzieje, ze to ostatni mecz Wojtkowiaka w kadrze.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Drużyny Smudy od lat mają tak samo, grać w obronie nie umieją. Ostatnia minuta to potwierdziła. W ataku to jeszcze jako tako wygląda, ale defensywa to jest dramat. Chyba tylko szarże w stylu polskiej husarii coś tam na EURO nam dadzą, bo jak nie mamy piłki to jest chaos i popłoch.:-P
|
Szpakowski znów mnie rozpierdala z tym swoim tygodnikiem kibica :lol:
Dobre było też z tą atmosferą a potem z nowymi stadionami porównując je do filharmonii, filharmonia to całkiem co innego od tego co jest na stadionie w Poznaniu Panie Darku co do meczu to gol z dupy, po zdecydowanej dominacji WKS, WKS po golu momentalnie przydzumiony z pytaniem w głowach "Polska nam gola strzeliła? :shock:" , przez co sporo akcji na wiwat, powoli się chyba otrząsają. Czekamy na drugą wyliczankę tygodnika kibica |
Cytat:
Cytat:
Lewandowski to dalej drewno, nie ma sie co podniecac :-p Czy to czasem nie pan Smuda mówił, że u niego bedą grali tylko Ci którzy grają w klubie ? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl