![]() |
Cytat:
Na mecze pucharowe KK jeszcze nie obowiązuje, natomiast na mecze ligowe najprawdopodobniej tak, więc możesz ją wyrobić jak najszybciej i mieć spokój. Koszt wyrobienia KK - 10 zł. Bez KK podajesz PESEL. |
I Niestety chyba pogoda troche wystraszy ludzi którzy jeszcze chcieli zakupić bilet. Zanosi się na konkretną nawałnice.
|
Eee już przechodzi
|
Dobrze powietrze będzie świeższe to wynik pewnie z 5:0 dla Wisły :)
|
Z tego co dzisiaj usłyszałem to tak:
-sprzedaż internetowa w najbliższym czasie nie zostanie uruchomiona. -w tej rundzie nie potrzeba będzie KK, żeby kupić bilet na lige. BYć może trzeba bedzię już wyrobić karte na wiosne aby iść na mecz. - Bilety były sprzedawane całą pierwszą połowę, i niektórzy kupili bilet i weszli dopiero na początku drugiej połowy. Pierwsze 2 informacje od osoby z klubu, więc myśle że na 95% pewne (bo u nas nigdy nic nie wiadomo). |
Wiadomo już coś w jakich cenach będą bilety na rewanżowe spotkanie z Litexem i od kiedy będzie można je kupić?
Pytam tak nieoficjalnie bo na stronie oficjalnej jeszcze nie ma informacji na ten temat. |
Cytat:
Bilety będą w sprzedaży od jutra, tak przynajmniej poinformował wczoraj spiker po meczu. Trzeba śledzić stronę oficjalną, odpowiednia informacja powinna się pojawić najpóźniej dziś wieczorem. |
Sorry że trochę odbiegnę od tematu ale zszokowała mnie informacja z poprzedniej strony że nie można wnosić wody? Skąd taka informacja? do tej pory było przecież tak że półlitrowe butelki oryginalnie zamknięte można wnieść.
Czy jest to poparte tym dziwnym regulaminem? Niech odpowiedzą osoby które są pewnego swojego zdania a nie "wydaje mi się" itp. |
Nie ma możliwości wnoszenia własnych napojów, nawet jeżeli pojemność butelki nie przekracza 0,5 litra i jest to butelka oryginalnie zamknięta.
Butelka traktowana jest jako przedmiot niebezpieczny. Dodatkowo na stadionie nie sprzedawane są napoje w plastikowych butelkach a w papierowych kubkach. Chcesz się napić Kropli Beskidu? No problem, dostaniesz ją na stadionie- ale w kubeczku na Pepsi :D |
Cytat:
Cytat:
|
czy wiadomo od kiedy rusza sprzedarz biletow na Litex?
|
Cytat:
spiker wczoraj po meczu gadal ze sprzedaz rusza juz jutro, ale nie widze zadnych informacji, chyba ze chodzilo o mecz wyjazdowy? |
Cytat:
|
Cytat:
wszystko na ciepło po 10 zł. |
Bilety na mecz z Litexem
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...teksem_lowecz/ piłkarze nas potrzebują, teraz mecz o wszystko! |
Mimo wszystko trochę drogie bilety na Litex . Ciężko to trochę wytłumaczyc . Na Skonto przyszło 19300 kibiców co przypuszczam że zadowoliło klub i zachęciło do podniesienia cen . Będzie wstydem jeśli na mecz z Litexem przyjdzie mniej osób , chociaz nie bede zdziwiony po tych cenach
Najtańsze bilety Nie-ulgowe na Litex w wolnej sprzedaży 37 zł , do porównania na Skonto były po 25 zł ;/ Na IV runde najtańsze bilety będą po 45 zł , a na fazę grupową LM wole sobie nawet nie wyobrażać , chociaz akurat wtedy nie powinno byc najmniejszych problemów z pełnym stadionem . |
Cytat:
Poza tym, jakiś czas temu na mecz Młodej Ekstraklasy ochroniarz też nie pozwolił wnosić żadnego picia, bo "catering musi zarabiać". Inna sprawa, że caternigu na tym meczu nie było. ;) |
Widzew walczący o utrzymanie i grający na kurniku ma droższe bilety na ligę od Wisły - mistrza Polski na mecze w kwalifikacjach LM z mistrzem Bułgarii.
|
PIERWSZEŃSTWO I ZNIŻKA NA EUROPEJSKIE PUCHARY!
W rundzie jesiennej Wisła Kraków występować będzie w europejskich pucharach. Na każdy mecz w tych rozgrywkach posiadacze karnetów będą mieli pierwszeństwo zakupu swojego miejsca oraz specjalną, obniżoną cenę biletu. Owszem mam nowy karnet (bez zniżki) na E25. Bilet NORMALNY 49zl , ulgowy 40zl, zatem lojalnościowy w jakiej cenie jest? Mam rozumieć że ulgowy? |
Cytat:
gdybyś nie miał karnetu zapłaciłbyś odpowiednio 57 i 47 zł. |
Ceny biletów ok. Jest taniej niż się spodziewałem. Na Skonto, gdzie po pierwszym meczu byliśmy jedną nogą w następnej rundzie przyszło 20 tysięcy ludzi.
Może być komplet bo Wisła ma o co walczyć, IV rnd el do L.M. ewentualnie faza grupowa do Ligi Europejskiej. |
Nie wiem czy dobrze pamiętam, a czy to nie miało być tak, że jak ktoś kupił bilet na Skonto to potem na III rundę miał mieć taniej i potem znowu na IV (przy zakupie biletu na III), mogę się oczywiście mylić (bo teraz jak szukam to nie mogę znaleźć).
Jak dla mnie ceny na Litex trochę za drogie. |
Cytat:
|
Dobrze pamiętasz.
Na pewno było gdzies napisane, że osoby ktore kupują bilety na LM, kolejne spotkania bedą miały taniej. |
Mam pytanie. Mam karnet i jutro chce kupić bilet na Liteks czy będę mógł kupić dodatkowy bilet dla kolegi który nie ma karnetu?
|
Cytat:
|
ceny OK, wszyscy po bilety - aby jak najmniej przypadkowych osób było na pucharach... co już na Skonto było widoczne na D - kiedy pół sektora chciało siedzieć!!!!
|
właśnie szybko po bilety bo wczoraj trzeba było inaczej załatwiać sprawę z 3 osobami które "przyszły mecz oglądać "
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ceny biletow jak najbardziej na plus. Tylko wyjaśnijcie po co klub wymyśla jakieś durne zniżki dla ludzi chodzących na puchary i przy pierwszej okazji już o tym zapomina. Czy to jest poważne ?
|
Cytat:
|
Była taka informacja, tylko ktoś chyba coś policzył i zniknęła.
|
no miało być coś im więcej meczów obejrzysz tym większa zniżka, ale ceny i tak są ok -> jeśli posiada się karnet :D
|
Cytat:
|
Miała być, i było takie info, ale nie oficjalnie podane przez wislakrakow.com
Oficjalna strona niczego takiego nie podała, tylko info do zniżek dla posiadaczy karnetów. Więc jak nie wiecie jak było to nie piszcie postów typu : Ktoś to policzył i zniknęło... Klub nic o takiej zniżce nie poinformował. |
Klub podał takie info, przeczytało je przez 3 dni 150tyś osób, po czym wymazali robiąc w chuja 150 (na bidę) tyś osób, w ten sposób?
hyhy |
moim zdaniem zniża dla karnetowców jest logiczna i wystarczająca, jeśli ktoś chce naprawdę wspierać finansowo to kupuje karnet a w zamian ma symboliczną zniżkę na kolejny karnet/ilety na puchary - i to może nawet spełniać owe obietnice, których ja nie pamiętam.
kolejny raz powtarza się teza, że naszym sportem narodowym jest narzekanie... |
Ludzie, jak można w ogóle narzekać na ceny biletów. To jest III runda eliminacji Ligii Mistrzów, najważniejszy mecz od dwóch lat dla Wisły. A ceny są tańsze niż na ligowy mecz poznańskiej Amicii lub Legii z Podbeskidziem Bielsko - Biała, albo na bardzo zbliżonym poziomie ! Już nie mówię o ich cenach karnetów (najniższa opcja to 210 za siedem meczów (Amica), u nas 125 za dziewięć - chyba widać różnicę?)
Idąc tym tropem, to może nie awansujmy do tej Ligii Mistrzów, bo wtedy ceny będą zaczynać się od 150.. WSZYSCY PO BILETY I WSPIERAMY WISŁĘ W NAJWAŻNIEJSZYM MECZU OD KILKU LAT!! |
Najważniejszym meczu od kilku lat :) to dopiero dojebałeś.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl