![]() |
Cytat:
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/index.html masy jak byk na zoltym pasku...ogladaj na zywo....cyztaj obraz live |
wg mnie Pilzno to jeden z trudniejszych przeciwnikow na ktorych mozemy trafic (w naszym koszyku oczywiscie). Przy okazji. czy jesli amica wtopi ze Sparta, odpada z pucharow definitywnie, jak Wisla przed rokiem? Czy odpadniecie z tej rundy LM gwarantuje juz LE?
|
Ja zycze Jadze i Ruchowi szkotów, z nimi sa w stanie powalczyć :)
Lech przejdzie wedlug mnie 3 runda ale z 4 nie ma szans |
Myślę, że Amica mimo wszystko Sparty nie przejdzie. :)
|
Jeśli Amica odpadnie z Spartą trafi do IV rundy (ostatniej)LE, gdzie będzie nierozstawiony (tak jak ewentualnie my).
|
Cytat:
Przegrana = spadek do LE i gra w IV rundzie eliminacji, z szansa na rozstawienie. |
Czy w losowaniu III rundy możemy trafić na Jagiellonię lub Ruch?
|
do rafałek:
nie ma takiej możliwości |
ej a czy Lech jak wygra ze Spartą to przejmie ich rozstawienie w 4 rundzie kwalifikacji ?
|
Cytat:
|
a kiedy jest następna runda el. LE ?
data ? |
29.07 i 5.08
|
Amika trafiła nieźle. W tej fazie trudno o ogórki.
Moim zdaniem są faworytem. |
Już po Ruchu, a szkoda.
|
Ruch, jeśli przejdzie, tarfi na zwycięzcę z pary Austria Wiedeń - Siroki Brijeg. Możnaby powiedzieć, że Ruch (jeśli przejdzie) na 99,9 % zagra z Austrią, ale... W pierwszym meczu Austria tylko zremisowała 2-2, a grali u siebie.
My zagramy z Portadown lub Quarabag, czyli jest dobrze. Spełniły się marzenia kibiców :) Jaga zagra z Arisem. Trudno wyrokować, kto z tej pary ma większe szanse na awans. IMO Jaga ma szanse powalczyć. Mogli trafić gorzej, np. na Galatasaray. |
No to Ruch -Austria Wiedeń. Ta drużyna prześladuje polskie ekipy :D
|
Ruch powalczy z Austrią Wiedeń
|
e chyba lepiej nie mogli trafić
|
a w meczu w Austrii nie był remis ?:)
|
Najpierw Austria musi wygrać dwumecz :D
|
Ruch trafił średnio, bo mógł lepiej, ale Austia też najmocniejsza nie jest
|
O nie Azerowie...Patrząc na to że Qarabag eliminował m.in. Rosenborg,daleki wyjazd,upał i to że mamy pierwszy mecz u siebie to może być ciężko.
|
Fuksiarze :p
|
Wisła z Quarabaq :lol:
|
Szczęscie nam dopisało: Portadown/Quarabag
|
Ciekawy wyjazd do Baku będzie miała Wisła ;)
A Jagiellonia z Arisem... |
Dobre losowanie dla polskich zespołów, ale cała trójka zdecydowanie musi poprawić grę. Wisła zdecydowanym faworytem. Ruch jest wstanie powalczyć, ciekawi mnie postawa Jagielloni Aris jest faworytem ale jeśli Jaga dobrze przygotuje się do meczu z Grekami wszystko jest możliwe bo mimo wszystko w lidze Greckiej rządzą Panathinaikos, Olimpiakos, AEK, PAOK a Aris to taka 5 siła tamtej ligi.
|
Wszystkie polskie drużyny trafiły szczęśliwie(no może my trochę dupiato).
Sparta Praga-Lech Amika ma szanse powalczyć,Czesi mają kilku fajnych piłkarzy ale szanse po równo(do tego Amika ma 1 mecz na wyjeździe). Ruch-Austria/Siroki 1 mecz u siebie Ale gdyby Siroki wyeliminowały Austrię to Ruch ma sporą szansę na IV rundę. Jagiellonia-Aris Rywal chyba najsłabszy na jakiego mieli szansę trafić ale 1 mecz również u siebie...Jaga powinna powalczyć. Wisła-Qarabag-to co napisałem wyżej...daleki wyjazd,upał i to że mamy pierwszy mecz u siebie. Czyli wychodzi na to że polskie drużyny mają szansę powalczyć w każdym meczu.Powinno być ciekawie... |
Ruch jesli zagra z Bosniakami - ma spora szanse. Los im sprzyja, bo Austria wcale nie musi przejsc.
Jaga - jesli utrzymaja forme ze sparingow, to kto wie, neistety pierwszy mecz u siebie (podobnie jak Ruch zreszta, w obu przypadkach niewiadomo na jakich stadionach). |
Ravers... fakt że ma sporo reprezentantów w składzie ten Qarabag... ale toż to są ogórasy takie że szok. Lepiej trafić nie mogliście. (z drugiej strony - strata 1:2 z pierwszego meczu nie jest "nie do odrobienia") ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl