![]() |
A Biała Gwiazda dalej będzie wszywana ?
|
Ta Biedronke mozna by lekko zmodernizowac. Usunac zolte tlo, zmienic kolor i lekko czcionke napisu ''Biedronka'' i bedzie wygladalo elegancko :P
|
Biedrona ,Ferrari cokolwiek,byle dobrze zaplacili:)
|
Cytat:
|
Mowia ze jak Biedronka to ma być 3 mln ...
|
Cytat:
PS. Ferrari to nie miało/ nie ma swojej linii kosmetyków ? Kiedyś coś takiego widziałem. Dla włoskiego koncernu o światowej marce nawet 1 mln euro na reklamę w polskiej lidze to dla nich nic. Więc nie obraziłbym się gdyby to właśnie oni byli :) |
Cytat:
|
Wystarczyłoby aby Biedronka dała sam napis na koszulce i styknie.
|
Cytat:
POTENCJALNY sponsor, który ma wyłożyć 3 mln zł na sponsoring ma głęboko w dupie, czy logo będzie dobrze pasowało z koszulką. Daje kasę - jest logo. Oryginalne. Nie zmienione. Koniec, kropka. |
Kiedyś Jagiellonia miała sponsora Milko, czy jakoś tak i też to wyglądem nie pasowało.
|
Jutro startuje sezon a my znowu z Telefoniką na koszulkach ...
Wisła Kraków uznana marka w Polsce, 13 krotny Mistrz Polski, reprezentant Polski przez długie lata w europejskich pucharach w którym grało wielu reprezentantów kraju i od kliku lat nie możemy znaleźć sponsora który wyłoży około 2-3 mln zł ... Nawet za 1 mln zł nikt nie chce ? ... Sam nie wiem co o tym myśleć :-/ |
Sponsora nie ma i nie będzie, w tym klubie wszystko kończy się na plotkach... Co rok kur... jego mac jest tylko jek zawodu... 0 transferów, żadnego sponsora, fatalna sytuacja finansowa, dno i wodorosty, ja już nie wierzę że cokolwiek w tym klubie się poprawi...
|
Cytat:
I tu się mylisz, sponsor też czasem idzie na ustępstwa aby reklama jego firmy się lepiej prezentowała na koszulkach. Przykład? Fortuna i Legia gdzie ci pierwsi zrezygnowali z tła ochronnego aby logo lepiej się komponowało w koszulkę. Drugi? Lechia podana wyżej, Lotos również zrezygnował z tła ochronnego, a na trzecim i bramkarskim stroju logo Lotosu jest całe białe choć sezon temu byłby tam paskudny biały pasek a dwa sezony, żółty. Podobnie zrobiła Energa i usunęła tło z wszystkich koszulek prócz wyjazdowej (choć i tam pewnie niedługo zniknie). Trzeci? Choćby Boca Juniors i Citroen na rękawach, gdzie logo powinno być szaro-czarne (bo w końcu oryginalne, nie zmienione) a jest wersja z samą białą obwódką. Czwarty? FibrLec w tym sezonie przystosowało swoje logo kolorystycznie tak aby pasowało do barw Boltonu. Dlatego nie pisz, że sponsor ma to w dupie i tylko daje kasę. Sam biały napis "Biedronka", ew. napis z żółtym tłem (tak jak jest na bandach gdy gra kadra) plus biedronka na rękawie i wydaje mi się, że by pasowało to do siebie. |
Niby pierdoła ale... z jednej strony fajnie, że Wisła dostała stroje treningowe z najnowszej kolekcji Adidasa
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7162283137.jpg Ale do ku*** jaki związek ma kolor czarny z naszy klubem? Już mi jakiś czas temu chodziło czy nie moglibyśmy mieć tych samych co Bayern - akurat ten błękitny bardzo zbliżony... https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hpho...48073343_o.jpg |
Bo zapewne Bayern ma umowę na wyłączność, jak każdy wielki klub.
P.S. - spodenki Bayernu pierwsza klasa, gdybyśmy mieli takie tylko niebieski i czerwony kolorami zamienić... |
Ale nadal, jakiś odcień niebieskiego mogliby zrobić.. jak sie wcześniej zrobi to ustawić inny kolor na maszynie aż taki nie jest... Kwestia wywierania odpowiedniego nacisku na swojego sponsora, a jak nie to dogadać się np z innymi firmami, niekoniecznie gigantami jeszcze np Warrior, który mocno chce wchodzić na rynek europejski, żeby wyłącznościowo robił więcej niż tylko koszulki i getry pierwszej drużyny..
|
żałoba po tym co zrobił jacek, stąd ten czarny kolor...
|
Cytat:
|
|
Ptaszki ćwierkają, że to dzisiejszy wyjazdowy strój Legii.
|
Takie spostrzeżenie.
http://files.tinypic.pl/i/00556/9l979pqd3rfw.png |
Oni nam 3 piłkarzy, my im stare stroje - dobry deal :P
|
O co w tym spostrzeżeniu chodzi? Na zdjęciu pokazany jest u nas 3 komplet który nie jest dedykowany, a jest zwyczajną masówką, tak więc nie widzę w tym nic dziwnego.
|
A napisał ktoś tu że coś jest dziwnego? Nie wiem czego Ty się doszukujesz, po prostu zauważyłem że nasz trzeci komplet jest identyczny jak pierwszy komplet Ruchu i tyle?
|
No tak samo jak zapewne wielu innych klubów które grają w adidasie i w barwach mają niebieski, tak więc takich spostrzeżeń jest mnóstwo. Na początku myślałem, że chodziło Ci o to, że my mamy niby dedykowane, a to samo ma Ruch, no ale już wiem, że nie.
|
Trzecie stroje zazwyczaj są zwykłymi katalogami, ot wyjazdowy Ruchu sezon temu jako trzeci miało Nottingham Forest a w tym Panathinaikos (gdzie sezon temu mieli dedykowany). To normalnie jest.
|
W Futura park są koszulki Wisły, poprzedni model z kołnierzykiem za 69zl.
Wiec w miarę atrakcyjna cena. Kolor biały i czerwony. Rozmiary napewno xl i 2xl. |
A wie ktoś czy te koszulki z poprzedniego sezonu są jeszcze w Futura Park? I czy są mniejsze rozmiary niż te, o których wspominał MatMario (S-ka mnie interesuje)?
|
Cudem będzie jeśli znajdziesz jeszcze L, o S to już nie ma mowy od spotkania z piłkarzami.
|
Czołem,
właśnie wróciłem ze sklepu, "dorzucili" sporo koszulek meczowych w kolorze białym, również M-ki i S-ki (69 PLN) , i trochę innej odzieży (dres pierwszej drużyny, bluzy polarowe).... pozdrawiam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl