![]() |
Cytat:
Cytat:
Inna sprawa z Obraniakiem facet wiedział, że jest polakiem, sam załatwiał sprawy, i cierpliwie czekał mimo że sprawa się przedłużała. |
"wielki" Smuda nawet nie potrafi się postawic temu wszystkiemu, przecież to jest cyrk... Jurek Engel wybiera mu asystenta, a Piechniczek kierownika kadry. Niech może mu jeszcze skład zaczną wybierać. To pokazuje tak naprawdę że Smuda za przeproszeniem gów** znaczy w tej kadrze i już dał się podporządkować.
|
Cytat:
|
Ciekawa rozmowa w szatni naszej reprezentacji w meczu z Irlandią Płn.
http://www.youtube.com/watch?v=gPJpUxdeQNU |
Cytat:
parodia :) |
Brawo Pawelek hehehe
|
Brawo Peszko.
|
Iwanski z 20 cm na pustej bramce w poprzeczke, lol
|
Nie Mario tutaj wyszaleje.
|
Pawelek w swoim stylu zaczyna rok 2010 :D...co taki bramkarz robi w Wisle i w reprezentacji, nie mam pojecia. Wiosna bedzie "smiesznie", jesli chodzi o kolejne klopsy.
A co do samego meczu, to trudno kogokolwiek jednoznacznie oceniac...pilkarze z obu stron po przerwie, w trakcie przygotowan. |
Myślałem,że tylko Dziekanowski umiał trafić w poprzeczke z 3 metrów. No ale 'wentyl' też ma ten talent ;)
|
Ale tak ogolnie mowiac to nie gramy zle, widac jakis pomysl na prowadzenie pilki.
|
No Pawełek pokazał się już pięknie w reprezentacji,w sumie to dobrze,strach sie bać co by było gdyby zagrał mecz życia...jeszcze Smuda by go na Euro na liste wsadzil...
|
od dziś nie ma już słowa babol w piłce nożnej. Cały świat przestawił się na "pawełki":D
|
Szkoda mi strasznie Pawełka,ma strasznego pecha,w trudnych sytuacjach broni nie raz perfekcyjnie,a jak trzeba się pokazać i zrobić łatwe wyjscie to wlącza mu się chyba jakaś blokada...
|
do usniecia
|
3:1 Pawełek znowu zawalił. Po co on wychodził??
|
Sie Mario znowu pokazal :foch:
|
oj chyba musimy szukać 2 bramkarzy...
|
Cytat:
Sezon ogorkowy, najazd nastoletnich malkontentow sie zaczal :lol: |
Wina Pawełka ewidentna pół na pół z obrońcą. Wczoraj takie cuda wyczyniał Casilas rzucając się wszędzie i bez sensu, także jest plus, Pawełek gra jak najlepszy bramkarz Hiszpanii :P
|
Cytat:
|
Narzekanie na Pawełka stało się już pewnym zwyczajem tego forum więc nie dziwią mnie te komentarze. Życzę odrobinę dystansu bo na klopsach Pawełka świat się nie kończy zwłaszcza w tak eksperymentalnym zestawieniu drużyny
edit: Perosław88 a jak się maja zachować :) pewnie będą przedłużać umowę skoro od paru ładnych okienek transferowych nie potrafią ściągnąć godnego rywala dla Mariusza |
tak jeszcze dodam, że Mariusz Pawełek ma kontrakt z Wisłą do grudnia 2010 roku. Dużo mu nie zostało i ciekawe jak zachowa się klub w tej sprawie.
|
Cytat:
|
wychodzenie do dośrodkowań to podstawa, Pawełek musi to poprawić, co innego narzekanie na niego a co innego trzeźwe patrzenie na to co wyprawia.... To ze bedziecie mu w dupe wchodzić niestety nie sprawi że bedzie grał lepiej, a on młody już nie jest więc sie nie rozwinie. Cebanu już odszedł. Kto bedzie grał..?
|
oj zapłaczemy jeszcze za Krzynówkiem, Żewłakowem, Bąkiem czy Lewandowskim....
|
Cytat:
|
Ta dwojka naszych stoperow jest warta razem prawie 10 mln zlotych :D?? Jaja w tej naszej pilce niesamowite...gdyby to byli pilkarze klasy Tomka Waldocha czy Jacka Zielinskiego, to rozumiem.
Na ktore miejsce spadniemy w rankingu po tym meczu? Ja obstawiam 70, bo pewnie z Tajlandia zremisujemy i jedynie z Singapurem uda sie prawdopodobnie wygrac. Kompromitacja za kompromitacja za kadencji Smudy...zaczynajac od sztabu(ktory wybral sobie PZPN), po przedziwne zapisy w kontrakcie, po udzial w tym turnieju(i granie z takimi "potegami) w styczniu, konczac na zabraniu zony na wycieczke... |
Sądzę, że Smuda nie przetrwa roku, jeśli nadal będziemy tak beznadziejnie grać :)
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 03:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl